GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Objavljen vinil s najvećim hitovima Gabi Novak

Objavljen vinil s najvećim hitovima Gabi Novak
DISKOGRAFIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.04.2024 / 16:45
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nova ploča iz edicije 25 Greatest Hits u izdanju Croatia Recordsa donosi velike pjesme Gabi Novak.

Na dvostrukom vinilnom izdanju zaokružena je bogata glazbena kolekcija jedne od najvećih diva hrvatske glazbe, a među dvadeset i pet evergreena nalaze se: “On me voli na svoj način”, “Pamtim samo sretne dane”, “Nada”, “Vino i gitare”, “Za mene je sreća”, “Gazi, dragi, srce moje”, “Hrabri ljudi”...

Autori ove edicije “25 Greatest Hits” su glazbeni zaljubljenici i znalci: Želimir Babogredac, direktor diskografske kuće Croatia Records, i Zlatko Turkalj Turki, glazbeni kritičar, novinar i radijski urednik. Za grafičko rješenje nove edicije zaslužna je Iva Vianello (Črčke).

Oprema ovog luksuznog dvostrukog vinila donosi i intervju sa velikom Gabi Novak, koja u intervjuu otkriva razne zanimljivosti o svojim glazbenim počecima, karijernim izletima u inozemstvu, o trenucima kada se s Arsenom glazbeno svjetonazorski prepoznala te kako će zauvijek nedostajati njoj i Matiji, kao i cijeloj kulturnoj sceni.

- Da, Arsen nedostaje kulturi i svemu što si rekao. Teško je. Meni jako nedostaje kao njegovoj vječnoj supružnici jer izgubiš osobu koju voliš i poštuješ. Živiš pokraj nje i s njom dijeliš život, sve dobro i zlo, i lijepo i ružno. Fale mi njegove doskočice, jutra u kojima smo zajedno gledali Dnevnik uz prvu kavu i Arsenovu cigaru. Navečer smo znali gledati filmove ili nešto zanimljivo. Znali smo zajedno slušati glazbu. Sve smo nekako dijelili i uvijek sam mu bila velika podrška u onome što je odlučio da je dobro…, navodi Gabi u razgovoru s Turkijem.

Prije ulaska u glazbene vode Gabi je pokazala svoj talent u Školi za primjenjenu umjetnost i dizajn, a najviše je voljela crtati.

- Strašno sam voljela boje i slobodno otkrivanje. Trenutke koje sam zamislila ili sam ih proživjela vrlo brzo i spretno bih prenijela na papir. Bavila sam se time i to mi je u toj školi bio jedini predmet u kojem sam uživala do upisa u Primjenjenu. A kad sam bila primljena, nikad veće sreće. Prije svega, biti u društvu Ljerke Njerš, naše divne kiparice, Miroslava Šuteja, Labaša, Kuduza… Sve te divne ljude upoznala sam uz divne nastavnike. Živjeli smo kao obitelj, jer smo po cijele dane bili u školi…, objašnjava Gabi Novak u intervjuu.

Dvostruko vinil izdanje “Gabi Novak – 25 Greatest Hits” od danas možete naći u prodaji po cijeni od 25 eura na svim prodajnim mjestima Croatia Records te na webshopu.

Tagovi: gabi novak, gabi, croatia, mišo, oliver, arsen
PROČITAJ I OVO
Vedrana Rudan objavila da boluje od raka, prestaje pisati blog
LOŠE VIJESTI
Vedrana Rudan objavila da boluje od raka, prestaje pisati blog
RIJEKA - Hrvatska književnica Vedrana Rudan objavila je da boluje od raka.
Taylor Swift nastavlja rušiti rekorde
REKORDI
Taylor Swift nastavlja rušiti rekorde
LOS ANGELES - Pop megazvijezda Taylor Swift nalazi se na prvom mjestu glazbene ljestvice sa svojim albumom "The Tortured Poets Department", objavio je Billboard, dodajući da je tijekom prvog tjedna od objavljivanja prodan 1,91 milijun primjeraka tradicionalnih albuma, među kojima 859 tisuća vinilnih ploča, što je rekordna prodaja u modernom dobu.
Uspon njemačkog filma na međunarodnoj sceni
USPJESI
Uspon njemačkog filma na međunarodnoj sceni
BERLIN - Njemački film sada je na dobrom putu, kažu glumica Alexandra Maria Lara i redatelj Florian Gallenberger.
Depardieu je priveden zbog seksualnog napada
PRIVOĐENJE
Depardieu je priveden zbog seksualnog napada
PARIZ - Francuski glumac Gerard Depardieu (75) uhićen je pod optužbom za seksualne napade koji su se dogodili 2014. na snimanju filma Le Magicien et les Siamois Jean-Pierrea Mockyja i 2021. na snimanju filma Volets verts Jeana Beckera.
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
U KINIMA U SVIBNJU
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
ZAGREB - Za mjesec svibanj hrvatski distributeri i kino-prikazivači pripremili su šesnaest premijernih filmova.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE