GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bilić: Prioritet je pitanje trenera

Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.04.2024 / 12:28
Autor: SEEbiz
SPLIT - Ivan Bilić, nasljednik Lukše Jakobušića na mjestu predsjednika HNK Hajduk upravo se obraća javnosti.

Ivan Bilić je u prvom nastupu rekao kako je prioritet Hajduka dovesti novog trenera. Ciljevi ostaju isti - napad na trofeje i nastup u grupnoj fazi europskog natjecanja. Zahvalio je prethodniku Lukši Jakobušiću za kojeg je rekao da je najbolji predsjednik Hajduka u zadnjih 20 godina.

Najavio je uvođenje člana Uprave za sport kako bi osigurao tranziciju mladih igrača prema prvoj momčadi. Boro Primorac će biti savjetnik Uprave, a Goran Sabljić voditelj Akademije.

- Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača.

- HNS? Sa svima ćemo surađivati pazeći da sačuvamo vrijednosti kluba kakvi su sada', naglasio je novi predsjednik Hajduka.

O mladim igračima i budućnosti Hajduka je rekao: 'Hajduk mora napadati dvije titule i ući u grupnu fazu Europe, to ne može samo s mladim igračima. Bit će kombinacija.'

Na pitanje o sudbini sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa koji je podnio ostavku, ali ostaje u klubu do kraja sezone Bilić je rekao kako je stekao dojam da je riječ o vrlo odgovornoj osobi s kojom će osobno sljedećih tjedana najviše surađivati:

- Cilj je riješiti kvalitetno riješiti pitanje sportskog direktora, a samim tim nastavno i trenera.'

Ostavio je dojam da Nikoličius nije završena priča.

- Moj je zadatak da spajam. Zato sam došao ovdje.' - naglasio je novi predsjednik Hajduka.

Dodao je kako neće biti rekonstruiranja financija.

- Imamo budžet za iste ciljeve, imamo kostur momčadi i poradit ćemo na pojačanjima', dodao je Bilić.

Tagovi: bilić, hajduk, nikoličius, primorac, sabljić
PROČITAJ I OVO
Borna Ćorić ispao u prvom kolu Rima
TENIS
Borna Ćorić ispao u prvom kolu Rima
RIM - Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se dugo zadržao ni na zemljanom ATP Masters 1000 turniru u Rimu, porazom 0:2 u setovima od Britanca Jacka Drapera ispao je u prvom kolu.
Hrvatska teško poražena u Norveškoj
RUKOMET
Hrvatska teško poražena u Norveškoj
OSLO - Previše smo isprobavali, nismo za to bili spremni i zasluženo smo u prvom susretu turnira u Oslu poraženi od Norveške. Ako smo htjeli nešto vidjeti, nešto dobro, nismo vidjeli ništa, možda tek loše, što ne bi bilo poželjno ponavljati. Ono što smo znali da je Kuzmanović top, to smo utvrdili još jednom.
Sopić: Modrić je maestro
DIVLJENJE
Sopić: Modrić je maestro
RIJEKA - Nogometaši Rijeke u 34. kolu SuperSport HNL-a gostuju kod Varaždina (subota, 11. svibnja, 17 sati, MAXSport1, MAXtv). Utakmicu je najavio trener Rijeke Željko Sopić.
Modrićev sprint spasio Real
BRILJANTAN
Modrićev sprint spasio Real
MADRID - Igrači Reala plasirali su se u finale Lige prvaka nakon što su u uzvratu u Madridu preokrenuli 0:1 u pobjedu 2:1 protiv Bayerna.
Nikola Jokić je opet MVP NBA lige
PRIZNANJA
Nikola Jokić je opet MVP NBA lige
DENVER - Nikola Jokić je najkorisniji igrač NBA-a, objavila je liga.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE