GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Charles Lee novi trener Charlotte Hornetsa

Charles Lee novi trener Charlotte Hornetsa
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.05.2024 / 12:55
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Košarkaše Charlotte Hornetsa od sada će voditi trener Charles Lee koji je zamijenio Stevea Clifforda.
Kako prenose američki mediji, 39-godišnji trener potpisao je četverogodišnji ugovor, no trenutno ga čekaju obveze u Bostonu, gdje radi kao pomoćnik. Phoenix Sunsi još uvijek traže novog trenera u sjevernoameričkoj NBA ligi.

Lee je na dobrom glasu, jer je desetljeće radio kao pomoćnik s raznim momčadima i smatra se jednim od trenera za koje se očekuje da će igrati važnu ulogu u ligi u budućnosti. Sada bi trebao napraviti promjene u Charlotteu koji već osam godina čeka doigravanje.

U Phoenixu pak traže trenera nakon odlaska Franka Vogela nakon samo godinu dana na klupi. Momčad je već bila prošla u doigravanju ove godine nakon prvog kola nakon poraza od Minnesota Timberwolvesa.

Uprava momčadi za koju igraju Kevin Durant, Devin Booker i Bradley Beal očekivala je više ove sezone, no očito su u Arizoni malo nevješti u slaganju mozaika jer će sezonu krenuti s trećim trenerom u tri godine.

Tagovi: Charles Lee, Charlotte, Boston, Phoenix
PROČITAJ I OVO
Liverpool dobio prvog nizozemskog trenera
SLUŽBENA POTVRDA
Liverpool dobio prvog nizozemskog trenera
LIVERPOOL - Dosadašnji trener nizozemskog Feyernooda, Arne Slot, imenovan je novim trenerom Liverpoola.
Wirtz je najbolji igrač Bundeslige
IZBOR
Wirtz je najbolji igrač Bundeslige
BERLIN - Florian Wirtz (21) iz prvaka Bayer Leverkusena izabran je za nogometaša sezone u Bundesligi nakon što je veznjak pomogao svom klubu u osvajanju titule, objavio je Njemački nogometni savez.
Dalić objavio popis za Euro
POPIS
Dalić objavio popis za Euro
ZAGREB - Zlatko Dalić objavio je popis igrača za Europsko prvenstvo, koje počinje 14. lipnja. Dalić je na preliminarni popis stavio 26 igrača, a devet je dobilo pretpoziv.
Osijek smijenio Zorana Zekića
SMJENA
Osijek smijenio Zorana Zekića
OSIJEK - Zoran Zekić (50) od sljedeće sezone neće biti trener Osijeka. Dan nakon pobjede nad Rijekom i izborenim četvrtim mjestom u SuperSport HNL-u Osijek je otpustio trenera.
Guardiola šokirao navijače Cityja
NAKON SLAVLJA
Guardiola šokirao navijače Cityja
MANCHESTER - Manchester City je obranio naslov prvaka engleske Premier lige nakon što je pred svojim navijačima u posljednjem kolu pobijedio West Ham 3:1. No, u jeku slavlja sve je šokantnom najavom pokvario trener 'građana' Pep Guardiola.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE