GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dončić i Irving odveli Dallas preko Clippersa u drugi krug NBA play-offa

Dončić i Irving odveli Dallas preko Clippersa u drugi krug NBA play-offa
NBA PLAYOFF
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.05.2024 / 08:04
Autor: SEEbiz
DALLAS - Košarkaši Dallas Mavericksa su se plasirali u drugi krug NBA play-offa savladavši Los Angeles Clipperse rezultatom 4-2 u seriji.

Dallas je sinoć pobijedio Clipperse kod kuće rezultatom 114:101 i na taj način izborio duel drugog kruga play-offa Zapadne konferencije NBA lige protiv Oklahoma City Thundera.

Dallas je do pobjede vodio sjajni Luka Dončić koji je ostvario double double. Slovenac je ubacio 28 poena uz 13 asistencija, a ostvario je i 7 skokova.

Odličnu pomoć mu je pružio Kyrie Irving koji je ubacio 30 poena, dok je na drugoj strani najbolji bio Ivica Zubac sa 17 poena i 11 skokova.

Sinoć je odigran još jedan susret u kojem je Orlando pobijedio Cleveland kod kuće rezultatom 103:96 i izjednačio na 3-3 u seriji.

Tagovi: DONČIĆ, IRVING, DALLAS, ZUBAC
PROČITAJ I OVO
Barcelona smijenila Xavija
SMJENA
Barcelona smijenila Xavija
BARCELONA - Xavi Hernandez (44) dobio je otkaz u Barceloni. Podsjetimo, Barcelona je prije dva tjedna obznanila kako će nastaviti dalje s trenerom koji je sredinom sezone najavio odlazak, no posljednjih dana je došlo do novog preokreta.
Zajec prelomio oko Jakirovića
ODLUKE
Zajec prelomio oko Jakirovića
ZAGREB - Inače, na početku Izvršnog odbora, doznajemo da je Velimir Zajec uzeo riječ i pred svim "izvršnjacima" pohvalio rad i rezultate Sergeja Jakirovića, ustvrdivši ujedno kako Jakir nikad nije bio tema, i da je od prvog dana imao njegovu podršku, koju će uživati i dalje.
Skender: Vlatka Peras dobila je otkaz i nema pravo na otpremninu
POTVRDA
Skender: Vlatka Peras dobila je otkaz i nema pravo na otpremninu
ZAGREB - Nakon što su članovi Izvršnog odbora Dinama u četvrtak kasno navečer donijeli odluku o prekidu suradnje s predsjednicom Uprave kluba Vlatkom Peras, u petak na konferenciji za medije potpredsjednik kluba Dubravko Skender obrazložio je sve detaljno.
Pacersi nemoćni u Bostonu
NBA PLAYOFF
Pacersi nemoćni u Bostonu
BOSTON - Košarkaši Boston Celticsa pobijedili su Indiana Pacerse sa 126-110 u drugoj utakmici finala Istočne konferencije NBA lige te su poveli s 2-0 u seriji.
Sopić na izlaznim vratima
TRENERI
Sopić na izlaznim vratima
RIJEKA - Pisali smo već o narušenom odnosu u svlačionici Rijeke, prije svega između trenera Željka Sopića i jedne od najvećih zvijezda kluba s Rujevice, Marka Pjace.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE