GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Georg Koch ima rak u terminalnoj fazi

Georg Koch ima rak u terminalnoj fazi
LOŠE VIJESTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.05.2024 / 21:20
Autor: SEEbiz
BERLIN - Bivši golman Dinama Georg Koch je u intervjuu za njemački Bild otkrio da ima rak u terminalnoj fazi i da su mu liječnici rekli da će uskoro umrijeti.

Nijemac, koji je u Dinamu bio u sezoni 2007./2008., u svibnju prošle godine napustio je trenersku poziciju u trećeligašu Viktoria Koln iz "osobnih razloga", a sad je otkrio da je teško bolestan.

"Bolest je neizlječiva, umrijet ću. Liječnici su mi prije godinu dana rekli da imam šest mjeseci života, ali još sam tu. Volio bih pogledati još po jednu utakmicu svakog kluba u kojem sam igrao", rekao je Koch u emotivnom razgovoru i dodao:

"Ima dana kad mi se čini da bih mogao iščupati drvo. Tad hodam satima, a ima faza kad se osjećam jadno i ne ustajem iz kreveta. Jer za stvari za koje mi je inače potrebno pet sekundi, tad mi treba pola minute. Ali borim se i ne kukam, to nikad nije bio moj stil".

Koch je u Dinamo došao u Dinamo u ljeto 2007. kao slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor s Duisburgom. Za Dinamo je odigrao 39 utakmica te osvojio naslov prvaka i Kup, a na kraju sezone je napustio Maksimir nakon što se vratio Tomislav Butina.

Tagovi: Georg Koch, dinamo, koch
PROČITAJ I OVO
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
POPIS
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
BEOGRAD - Srpski izbornik Dragan Stojković objavio je popis reprezentativaca koji konkuriraju za nastup na skorašnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Stojković je na popis uvrstio 35 nogometaša, što će reći da će do početka Eura morati otpisati njih devetoricu.
Dinamo angažira odvjetnike koji će se pozabaviti Vlatkom Peras
IZVRŠNI ODBOR
Dinamo angažira odvjetnike koji će se pozabaviti Vlatkom Peras
ZAGREB - U petak, 17. svibnja, održana je redovita, 6. sjednica Izvršnog odbora GNK Dinamo, a osnovne zaključke prenio je Sanjin Španović, predstojnik Ureda predsjednika kluba.
Đoković iznenadio odlukom uoči Roland Garrosa
TENIS
Đoković iznenadio odlukom uoči Roland Garrosa
PARIZ - Novak Đoković, potvrdio je da će nastupiti na ATP 250 turniru u Ženevi koji počinje u nedjelju.
Modrić najvjerojatnije ostaje još sezonu u Realu
NESLUŽBENO
Modrić najvjerojatnije ostaje još sezonu u Realu
MADRID - "Najvjerojatnije je da će ostati još godinu dana i nastaviti pisati povijest", kaže o Luki Modriću njegov agent Vlado Lemić, čije izjave za saudijski medij Kooora prenosi Marca.
Pacersi i Knicksi idu u sedmu utakmicu
NBA PLAYOFF
Pacersi i Knicksi idu u sedmu utakmicu
NEW YORK - Košarkaši Indiana Pacersa podigli su se iz pepela i izjednačili seriju s New York Knicksima na 3:3.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE