GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Messi postavio dva MLS rekorda u velikoj pobjedi Miamija

Messi postavio dva MLS rekorda u velikoj pobjedi Miamija
REKORDI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.05.2024 / 10:22
Autor: SEEbiz
MIAMI - Argentinska nogometna zvijezda Lionel Messi nastavlja blistati u MLS ligi u Sjedinjenim Državama. Imao je ruku u svim golovima Inter Miamija protiv New York Red Bullsa u pobjedi 6-2, postavljajući pritom dva rekorda lige.

Nikad prije igrač MLS-a nije postigao šest golova za svoju momčad u nizu. Messi je skupio pet asistencija u utakmici, više u jednoj utakmici nego bilo koji igrač prije njega, prema statistici MLS-a. 36-godišnjak je također sam zabio gol na stadionu Chase.

Ostale golove za Miami postigli su Urugvajac Luis Suarez koji je postigao hat trick, te dva Paragvajac Matias Rojas. New York je na poluvremenu vodio 1:0.

Messi i suigrači sve pogotke i asistencije upisali su u drugom poluvremenu na domaćem terenu pred oko 21.500 gledatelja. Ovom pobjedom Miami je produžio niz neporaženosti na šest utakmica i ostao na vrhu Istočne divizije.

Messi, koji je u travnju proglašen igračem mjeseca MLS-a, zabio je najmanje jedan gol u šest uzastopnih ligaških utakmica i ima ukupno deset golova i dvanaest asistencija u samo osam odigranih utakmica. Na ljestvici strijelaca vode Messi i Suarez s po deset golova.

Tagovi: messi, inter, miami
PROČITAJ I OVO
Barcelona smijenila Xavija
SMJENA
Barcelona smijenila Xavija
BARCELONA - Xavi Hernandez (44) dobio je otkaz u Barceloni. Podsjetimo, Barcelona je prije dva tjedna obznanila kako će nastaviti dalje s trenerom koji je sredinom sezone najavio odlazak, no posljednjih dana je došlo do novog preokreta.
Zajec prelomio oko Jakirovića
ODLUKE
Zajec prelomio oko Jakirovića
ZAGREB - Inače, na početku Izvršnog odbora, doznajemo da je Velimir Zajec uzeo riječ i pred svim "izvršnjacima" pohvalio rad i rezultate Sergeja Jakirovića, ustvrdivši ujedno kako Jakir nikad nije bio tema, i da je od prvog dana imao njegovu podršku, koju će uživati i dalje.
Skender: Vlatka Peras dobila je otkaz i nema pravo na otpremninu
POTVRDA
Skender: Vlatka Peras dobila je otkaz i nema pravo na otpremninu
ZAGREB - Nakon što su članovi Izvršnog odbora Dinama u četvrtak kasno navečer donijeli odluku o prekidu suradnje s predsjednicom Uprave kluba Vlatkom Peras, u petak na konferenciji za medije potpredsjednik kluba Dubravko Skender obrazložio je sve detaljno.
Pacersi nemoćni u Bostonu
NBA PLAYOFF
Pacersi nemoćni u Bostonu
BOSTON - Košarkaši Boston Celticsa pobijedili su Indiana Pacerse sa 126-110 u drugoj utakmici finala Istočne konferencije NBA lige te su poveli s 2-0 u seriji.
Sopić na izlaznim vratima
TRENERI
Sopić na izlaznim vratima
RIJEKA - Pisali smo već o narušenom odnosu u svlačionici Rijeke, prije svega između trenera Željka Sopića i jedne od najvećih zvijezda kluba s Rujevice, Marka Pjace.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE