GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener

Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.04.2024 / 21:28
Autor: SEEbiz / DPA
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.

Peticija je do petka poslijepodne prikupila više od 12.000 potpisa i približava se početnom cilju od 15.000.

"Thomasu Tuchelu nikad nije bilo lako u Münchenu. Unatoč negativnom medijskom izvještavanju oko njega i kadrovskoj situaciji s ozljedama opterećenom momčadi iz Münchena, pobjednik Lige prvaka odveo je svoju momčad do polufinala Lige prvaka", objavili su organizatori. .

"S obzirom da će se 'Finale Dahoam' ('domaće finale' u Münchenu) održati sljedeće sezone, Bayern München bi zapravo trebao biti sretan što ima tako izvanrednog trenera Lige prvaka kao što je Tuchel."

Tuchel i Bayern rastat će se na ljeto, a Bavarci su u opasnosti da po prvi put u desetljeću završe sezonu bez trofeja. Liga prvaka im je posljednja nada, ali prvo trebaju svladati Real Madrid u polufinalu.

"Možda neki navijači žele da ostanem, ali to nema prioritet i ne bi trebalo. U sljedećih 11 dana bit će samo nogomet. Želimo pokupiti bodove u Bundesligi i izboriti finale Lige prvaka. . Potpuno smo usredotočeni, svaki dan je bitan," rekao je Tuchel na konferenciji za novinare u petak.

Bayern još uvijek traži novog trenera, a trener Austrije Ralf Rangnick favorit je za preuzimanje tog posla nakon što su Xabi Alonso iz prvaka Bundeslige Bayer Leverkusena i izbornik Njemačke Julian Nagelsmann rekli da ostaju na sadašnjim pozicijama.

Tagovi: tuchel, bayern
PROČITAJ I OVO
Dončić dominirao i donio Dallasu poravnanje u seriji protiv Oklahome
DOMINACIJA
Dončić dominirao i donio Dallasu poravnanje u seriji protiv Oklahome
DALLAS - Luka Dončić je brzo zaboravio na užasnu partiju prije dva dana, te je sinoć zablistao i donio Dallasu poravnanje u seriji protiv Oklahoma Cityja.
Stanišić je opet spasio Bayerov niz nepobjedivosti
NOVI POGODAK
Stanišić je opet spasio Bayerov niz nepobjedivosti
LEVERKUSEN - Josip Stanišić zabio je Romi u 97. minuti uzvratne utakmice polufinala Europa lige i tako pomogao Bayeru sačuvati nevjerojatan niz nepobjedivosti u ovoj sezoni.
Borna Ćorić ispao u prvom kolu Rima
TENIS
Borna Ćorić ispao u prvom kolu Rima
RIM - Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se dugo zadržao ni na zemljanom ATP Masters 1000 turniru u Rimu, porazom 0:2 u setovima od Britanca Jacka Drapera ispao je u prvom kolu.
Hrvatska teško poražena u Norveškoj
RUKOMET
Hrvatska teško poražena u Norveškoj
OSLO - Previše smo isprobavali, nismo za to bili spremni i zasluženo smo u prvom susretu turnira u Oslu poraženi od Norveške. Ako smo htjeli nešto vidjeti, nešto dobro, nismo vidjeli ništa, možda tek loše, što ne bi bilo poželjno ponavljati. Ono što smo znali da je Kuzmanović top, to smo utvrdili još jednom.
Sopić: Modrić je maestro
DIVLJENJE
Sopić: Modrić je maestro
RIJEKA - Nogometaši Rijeke u 34. kolu SuperSport HNL-a gostuju kod Varaždina (subota, 11. svibnja, 17 sati, MAXSport1, MAXtv). Utakmicu je najavio trener Rijeke Željko Sopić.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE