GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone

Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
LEGENDA NOGOMETA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.05.2024 / 20:27
Autor: SEEbiz
BUENOS AIRES - Nogometna legenda Diego Armando Maradona preminuo je 25. studenoga 2020. godine, a gotovo četiri godine kasnije stižu nove informacije o njegovoj smrti.

Maradona je doživio srčani udar istog dana, ispostavit će se, s fatalnim ishodom.

Ipak, medicinski izvještaji istražitelja Pabla Ferrarija navode da bi njegova smrt mogla imati veze s unosom prekomjerne količine kokaina u tijelo, prenosi Daily Mail.

Poznato je da se Maradona godinama borio s ovisnošću o alkoholu i drogama, a u studenome 2020. bio je podvrgnut operaciji mozga.

U travnju prošle godine objavljeno je i da će osam liječnika i medicinskih sestara izaći na suđenje za navodni zločin ubistva s namjerom zbog (ne)brige u njegovim posljednjim satima.

Prijeti im 25 godina zatvora ako budu osuđeni.

Podsjetimo, uzrok smrti Maradone u liječničkim dokumentima zaveden je kao posljedica pogoršane kronične srčane insuficijencije.

Tagovi: maradona, argentina
PROČITAJ I OVO
Barcelona smijenila Xavija
SMJENA
Barcelona smijenila Xavija
BARCELONA - Xavi Hernandez (44) dobio je otkaz u Barceloni. Podsjetimo, Barcelona je prije dva tjedna obznanila kako će nastaviti dalje s trenerom koji je sredinom sezone najavio odlazak, no posljednjih dana je došlo do novog preokreta.
Zajec prelomio oko Jakirovića
ODLUKE
Zajec prelomio oko Jakirovića
ZAGREB - Inače, na početku Izvršnog odbora, doznajemo da je Velimir Zajec uzeo riječ i pred svim "izvršnjacima" pohvalio rad i rezultate Sergeja Jakirovića, ustvrdivši ujedno kako Jakir nikad nije bio tema, i da je od prvog dana imao njegovu podršku, koju će uživati i dalje.
Skender: Vlatka Peras dobila je otkaz i nema pravo na otpremninu
POTVRDA
Skender: Vlatka Peras dobila je otkaz i nema pravo na otpremninu
ZAGREB - Nakon što su članovi Izvršnog odbora Dinama u četvrtak kasno navečer donijeli odluku o prekidu suradnje s predsjednicom Uprave kluba Vlatkom Peras, u petak na konferenciji za medije potpredsjednik kluba Dubravko Skender obrazložio je sve detaljno.
Pacersi nemoćni u Bostonu
NBA PLAYOFF
Pacersi nemoćni u Bostonu
BOSTON - Košarkaši Boston Celticsa pobijedili su Indiana Pacerse sa 126-110 u drugoj utakmici finala Istočne konferencije NBA lige te su poveli s 2-0 u seriji.
Sopić na izlaznim vratima
TRENERI
Sopić na izlaznim vratima
RIJEKA - Pisali smo već o narušenom odnosu u svlačionici Rijeke, prije svega između trenera Željka Sopića i jedne od najvećih zvijezda kluba s Rujevice, Marka Pjace.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE