GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Partizan nakon preokreta nokautirao Armani

Partizan nakon preokreta nokautirao Armani
EUROLIGA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.12.2023 / 07:51
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Veliki preokret izveo je Partizan protiv Armanija iz Milana u 13. kolu Eurolige. Pred 20 tisuća navijača u beogradskoj Areni pobijedio je 82:69 iako su gosti još sredinom treće četvrtine imali činilo se nedostižnih 15 poena prednosti (60:45).

No, Partizan je onda čudesno učvrstio obranu, što je potaknulo uragan s tribina krcate dvorane, igru Obradovićeve momčadi kao u transu i Talijani su nestali. Do kraja utakmice postigli su tek 9, a Partizan 37 poena.

Kako je Partizan igrao obranu, ali i koliko su nevjerojatno griješili igrači Armanija, svjedoči i situacija četiri minute prije kraja utakmice. Milano je zbog četiri ofenzivna skoka imao čak četiri napada zaredom, ali nijednom nije uspio zabiti zbog sjajne obrane Partizana, ali i Obradovićevog kockanja.

On je naime svjesno riskirao ostavljanjem nekih igrača Armanija samih na trici, što mu se isplatilo. Nerealan povratak Partizana režirali su Kevin Punter s 19 poena, Bruno Caboclo sa 16 poena i 5 skokova i Zach LeDay s 15 poena. Kod gostiju su se istaknuli Shavon Shields (19) i Maodo Lo s 12 poena, 4 skoka i 5 asistencija.

Partizan je čudesnim preokretom ostvario jako važnu pobjedu. Njome se učvrstio u gornjem dijelu tablice sa skorom od 7 pobjeda i 6 poraza. Tako je na diobi sedmog mjesta s Efesom, a nakon današnjih utakmica mogao bi biti i na diobi četvrtog mjesta. Tako da je ovo iznimno bitna pobjeda Partizana jer je u tijeku jako uzbudljiva i izjednačena sezona Eurolige, u kojoj će se do zadnjeg kola voditi velika bitka za mjesta u play-offu, ali i play-inu, koji je ove sezone uveden.

Tagovi: partizam, Punter, Obradović, LeDay, Armani, Smajlagić
PROČITAJ I OVO
Perez potvrdio da Modrić ostaje u Realu još jednu sezonu
POTVRDA
Perez potvrdio da Modrić ostaje u Realu još jednu sezonu
LONDON - Predsjednik Reala Fiorentino Perez je nakon utakmice upitan hoće li Modrić ostati u Realu i iduće sezone.
Hrgović teško poražen od Duboisa
BOKS
Hrgović teško poražen od Duboisa
RIJAD - Hrvatski boksač Filip Hrgović poražen je prekidom u osmoj rundi od Britanca Daniela Duboisa u borbi za privremeni naslov teškaškog prvaka organizacije IBF koja je održana u sklopu priredbe Queensberry vs Matchroom: 5v5 održana u saudijskom Rijadu.
Real lansirao Dinamo na korak do ulaska u skupine Lige prvaka
VELIKA PRILIKA
Real lansirao Dinamo na korak do ulaska u skupine Lige prvaka
ZAGREB - Real je osvojio Ligu prvaka pobjedom protiv Borussije Dortmund 2:0. Takav rasplet ovosezonskog izdanja najjačeg europskog klupskog natjecanja sjajna je vijest i za Dinamo.
Real Madrid osvojio Ligu prvaka
LIGA PRVAKA
Real Madrid osvojio Ligu prvaka
LONDON - Real je pobijedio Borussiju Dortmund 2:0 na stadionu Wembley i osvojio Ligu prvaka.
Meč između Mikea Tysona i YouTubera Jakea Paula odgođen zbog Tysonovih zdravstvenih problema
BOKS
Meč između Mikea Tysona i YouTubera Jakea Paula odgođen zbog Tysonovih zdravstvenih problema
LOS ANGELES - Organizatori borbe između bivšeg boksačkog prvaka Mikea Tysona i YouTubera Jakea Paula morali su odgoditi borbu na neodređeno vrijeme. Uzrok su Tysonovi zdravstveni problemi.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE