GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Xavi ostaje u Barceloni

Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.04.2024 / 08:31
Autor: SEEbiz
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.

Sigurni smo da Xavi tada nije blefirao, te da je uistinu bio spreman na odmak. No, hrabro je ostao na klupi, želeći klubu omogućiti više vremena kako bi pronašao adekvatnu zamjenu.

No, već u ponedjeljak, nakon prespavane noći poslije poraza u El Clasicu od Reala, Joan Laporta krenuo je nagovarati Xavija Hernandeza na promjenu stava.

Sugerirali su i mediji da je takav rasplet moguć, a onda je u srijedu iz Barcelone stigla vijest kako je Xavi pristao na ostanak, odnosno kako će ugovor s Barcelonom odraditi do kraja. Odnosno najkraće do ljeta 2025. godine.

Naravno, dobit će 44-godišnji trener, rođen u Terrassi, odnosno istom gradiću kao i Dani Olmo, ovlasti za sastavljanje nove momčadi. Pitanje je samo koliko će mu Laporta osigurati novca za pojačanje.

Tagovi: xavi, barcelona, laporta, real
PROČITAJ I OVO
Dinamo dovodi Čavlinu, vraća se Bočkaj
TRANSFERI
Dinamo dovodi Čavlinu, vraća se Bočkaj
ZAGREB - Dinamo u subotu u 19:30 na gotovo rasprodanom Maksimiru u 34. kolu SuperSport HNL-a dočekuje Osijek. Momčad Sergeja Jakirovića pobjedom može osvojiti titulu prvaka ako Rijeka ranije (17:00) ne pobijedi u Varaždinu.
Charles Lee novi trener Charlotte Hornetsa
NBA
Charles Lee novi trener Charlotte Hornetsa
NEW YORK - Košarkaše Charlotte Hornetsa od sada će voditi trener Charles Lee koji je zamijenio Stevea Clifforda.
Dončić dominirao i donio Dallasu poravnanje u seriji protiv Oklahome
DOMINACIJA
Dončić dominirao i donio Dallasu poravnanje u seriji protiv Oklahome
DALLAS - Luka Dončić je brzo zaboravio na užasnu partiju prije dva dana, te je sinoć zablistao i donio Dallasu poravnanje u seriji protiv Oklahoma Cityja.
Stanišić je opet spasio Bayerov niz nepobjedivosti
NOVI POGODAK
Stanišić je opet spasio Bayerov niz nepobjedivosti
LEVERKUSEN - Josip Stanišić zabio je Romi u 97. minuti uzvratne utakmice polufinala Europa lige i tako pomogao Bayeru sačuvati nevjerojatan niz nepobjedivosti u ovoj sezoni.
Borna Ćorić ispao u prvom kolu Rima
TENIS
Borna Ćorić ispao u prvom kolu Rima
RIM - Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se dugo zadržao ni na zemljanom ATP Masters 1000 turniru u Rimu, porazom 0:2 u setovima od Britanca Jacka Drapera ispao je u prvom kolu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE