GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zubac osigrao sjajno, Clippersi izgubili

Zubac osigrao sjajno, Clippersi izgubili
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.01.2024 / 08:14
Autor: SEEbiz
LOS ANGELES - Ivica Zubac odigrao je jednu od najboljih utakmica u svojoj NBA karijeri, no ona je malo značila njegovim Los Angeles Clippersima koji su poraženi u gradskom dvoboju protiv Los Angeles Lakersa. Susret je završio pobjedom slavnije franšize, a bilo je 106:103.

Hrvatski centar imao je najbolji pojedinačni učinak u utakmici prepunoj košarkaških veličina. Susret je završio s 22 koša (šut 9/13, slobodna bacanja 4/4), a imao je i 19 skokova. Samo je LeBron James ubacio više (25) od svih igrača koji su nastupili u sinoćnjem ogledu. Njegovih 19 uhvaćenih lopti bio je daleko najbolji pojedinačni skakački učinak. Nitko drugi nije imao više od 10 skokova.

Lakersi su ovom pobjedom prekinuli niz od četiri uzastopna poraza, a uz Jamesa, koji je uz 25 koševa imao i osam skokova te sedam asistencija, najzaslužniji za to bio je Anthony Davis s 22 poena i 10 uhvaćenih lopti. Bila je ovo druga uzastopna pobjeda Lakersa protiv Clippersa, nakon niza od 11 poraza zaredom protiv njih.

Ova utakmica prekinula je i niz od pet vezanih pobjeda Clippersa. Jednako koliko i Zubac, 22 poena, za Clipperse postigao je i Paul George. Kawhi Leonard (osam skokova) i James Harden (devet asistencija) zabili su po 15 svaki za poraženu momčad.

Tagovi: clippers, lakers, lebron, zubac
PROČITAJ I OVO
Šibenik pobijedio Zrinski i ušao u SHNL
USPJESI
Šibenik pobijedio Zrinski i ušao u SHNL
OSIJEK - U zadnjem kolu druge hrvatske lige, ili kako se službeno zove SuperSport Prve nogometne, Šibenik je u derbiju koji je odlučivao o prvaku i putniku u SuperSport HNL u gostima rezultatom 2:0 pobijedio Zrinski Osječko na Gradskom vrtu.
Dalić o Vlašiću: Dan odluke je 7. lipnja
NAJAVE
Dalić o Vlašiću: Dan odluke je 7. lipnja
RIJEKA - Hrvatska u ponedjeljak od 19 sati igra prvu od dvije prijateljske utakmice u sklopu priprema za Europsko prvenstvo. Protivnik će joj na Rujevici biti Sjeverna Makedonija.
Kontroverzni dogovor: Rheinmetall sponzor Borussije Dortmund
NOGOMET I BIZNIS
Kontroverzni dogovor: Rheinmetall sponzor Borussije Dortmund
DORTMUND - Njemački Rheinmetall, jedan od vodećih svjetskih proizvođača oružja i streljiva, novi je strateški sponzor Borussie Dortmund. O tome su mišljenja podeljena.
Sevilla ima novog trenera
TRENERI
Sevilla ima novog trenera
SEVILLA - Sevilla je sklopila jednogodišnji ugovor s Franciscom Joseom Garcia Pimientom, dosadašnjim Las Palmasovim trenerom koji je s Barceloninim juniorima osvojio Ligu prvaka.
Odgođena aukcija Maradonine Zlatne lopte
AUKCIJA
Odgođena aukcija Maradonine Zlatne lopte

RIM - Aukcija trofeja "Zlatna lopta" dodijeljena legendarnom argentinskom nogometašu Diegu Maradoni, planirana za sljedeći tjedan, odgođena je, objavila je aukcijska kuća Agit.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE