GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Heineken investira u pubove u Britaniji

Heineken investira u pubove u Britaniji
INVESTICIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.05.2024 / 12:04
Autor: SEEbiz
AMSTERDAM - Nizozemski pivar Heineken izvijestio je da će otvoriti više od 700 radnih mjesta širom Ujedinjenog Kraljevstva u sklopu 42 milijuna funti (53 milijuna dolara) ulaganja u pubove koji bi se trebali prilagoditi postpandemijskim trendovima.

Kompanija namjerava preurediti 660 pubova, više od četvrtine poslovanja Star Pubs & Bar, u razdoblju intenzivnih nastojanja ugostitelja u Britaniji da što prije ostave iza sebe dvije teške pandemijske godine.

Za preuređenje njih 137 nizozemska kompanija izdvojit najmanje 125.000 funti.

Zadnja pretpandemijska kapitalna injekcija donijela je pubovima 115 milijuna funti.

Investicije će se fokusirati na pubove na predgrađima i na one u glavnim gradskim ulicama, u blizini stambenih četvrti, čiji je promet porastao zahvaljujući trendu rada od kuće, dodala je kompanija.

Heineken planira preurediti kuhinje i postaviti nove barove i poboljšati prostore na otvorenom u nekim pubovima, zbog kontinuiranog jačanja potražnje za pićima i blagovanjem na otvorenom.

"Ljudi su se zbog pandemije u posljednje dvije godine zadržavali bliže kući, tražeći u lokalima u susjedstvu iskustva radi kojih su nekada putovali u centar grada, restoran ili bar", objašnjava izvršni direktor Star Pubs & Bars Lawson Mountstevens.

“Ne žele se vratiti na staro, očekuju bolju kvalitetu, uključujući hranu i specijalna pića – poput koktela – koje je teže pripremiti kod kuće", dodaje.

"Uvjereni smo da će objekti koji se prilagode promijenjenim potrebama posjetitelja pubova imati svijetllu budućnost na dulji rok", zaključuje čelnik Star Pubs & Bars.

Tagovi: Heineken, pubovi, pivo, britanija
PROČITAJ I OVO
Drama u Interu: Kineskom investitoru istječe vrijeme za otplatu duga
NA RUBU
Drama u Interu: Kineskom investitoru istječe vrijeme za otplatu duga
MILANO - Dani Suning Holdingsa kao vlasnika Intera izgledaju odbrojani jer se približava rok za otplatu duga prema Oaktree Capital Managementu. Ako ne plate, Kinezi gube većinski udjel.
CEO Amazona: Uspjeh ponajprije ovisi o ovoj vještini
KARIJERE
CEO Amazona: Uspjeh ponajprije ovisi o ovoj vještini
NEW YORK - Trik za napredovanje na poslu nije u tome da najbrže učiš ili si najpametniji u prostoriji – već u pozitivnom stavu, kaže izvršni direktor Amazona Andy Jassy.
Luka Rijeka u 2023. imala 6 posto manji promet, izostala je dividenda s Brajdice
SLABAŠNO
Luka Rijeka u 2023. imala 6 posto manji promet, izostala je dividenda s Brajdice
RIJEKA - Luka Rijeka d.d. prošlu je godinu završila s neto dobiti u iznosu od 1.003.883 eura, objavljeno je na stranicama Zagrebačke burze nakon održane sjednice Nadzornog odbora društva.
Aerodrom Tivat: Promet u travnju skočio 52 posto
SKOK
Aerodrom Tivat: Promet u travnju skočio 52 posto
TIVAT – Aerodrom Tivat u travnju je ostvarila promet od 59,72 tisuće putnika, što je 52 posto više nego u istom razdoblju prošle godine kada je imala 39,22 tisuće putnika.
BHP razmatra novu ponudu za Anglo American
OPCIJE
BHP razmatra novu ponudu za Anglo American
LONDON - Kako vrijeme istječe u pokušaju preuzimanja Anglo Americana vrijednom 43 milijarde dolara, BHP grupa se suočava s kritičnim pitanjem: što bi bilo potrebno da se manja tvrtka privuče za pregovarački stol u sljedećih nekoliko dana?
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE