GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Novi vizualni identitet Peugeota

Novi vizualni identitet Peugeota
IDENTITET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.02.2021 / 19:20
Autor: SEEbiz
PARIZ - Najstarija preživjela automobilska marka na svijetu potvrđuje svoju osobnost i karakter novim logotipom. Okreće novu stranicu u svojoj povijesti.

Peugeot je predstavio svoj novi logotip koji je sada grb ukrašen veličanstvenom lavljom glavom.

Od 1850. godine Peugeot ima deset uzastopnih logotipa, od kojih svi imaju lavovski amblem. Danas je jedanaestu verziju, još pojednostavljeniju, kvalitetniju i elegantniju, upravo kreirao Peugeot Design Lab, studio za globalni dizajn dizajna ove marke.

Predstavljen 2010. godine, dosadašnji logotip trebao je biti promijenjen da bi okrunio pomicanje ugleda i prestiža marke.

Nakon što je u potpunosti obnovio ponudu svojih modela tokom posljednjih deset godina, Peugeot je redizajnirao svoj logotip kako bi išao u korak sa svojim proizvodima.

Početkom 2021. godine, uvođenjem novih modela koje će započeti novi Peugeot 308, s novom web stranicom i stvaranjem STELLANTISA, zvijezde su se poravnale.

Peugeot je imao iskustvo svih revolucija: industrijske, tehnološke, političke, socijalne, digitalne i sada ekološke - energetska tranzicija i mobilnost bez ugljika predstavljaju srž njegove strategije za održivu budućnost. Sve ovo tvori Peugeotovu DNK.

Također je moćan i instinktivan brend, odraz njegovog amblema: lav. To Peugeot čini bezvremenskom markom, vezom između jučerašnjeg i sutrašnjeg dana. Tokom posljednjih 10 godina, cjelokupna paleta proizvoda doživjela je zapanjujući pomak, te je marka dobila brojne nagrade za svoje uspješne modele.

Novi logotip utjelovljuje ono što je Peugeot značio jučer, ono što Peugeot znači danas, ali i ono što Peugeot znači sutra. Ovaj novi grb, u obliku lava, oduvijek je bio dio marke. Svijetli u ponos vrijednostima marke Peugeot, te je ovaj logotip dizajniran da traje.

Uz svoj novi vizualni identitet, Peugeot se pridružuje povijesti i hipermodernosti. Ovim grbom marka Peugeot kreće u osvajanje novih zemalja, ubrzavanje međunarodnog rasta, izvozeći francuski stil i znanje, kao i francusku eleganciju.

U ovom svijetu Peugeot nudi onima koji to žele priliku da istinski uživaju u sadašnjem trenutku i iskoriste sve što on nudi.

To također znači imati cjelovito kvalitetno iskustvo. Automobili, zastupništva, povezani proizvodi, web stranice, komunikacije, natpisi ... Sve su to dodirne točke s markom koje su postavljene i usklađene u okviru jedinstvenog, koherentnog i višefunkcionalnog sistema.

Što se tiče web stranice, ona je sada dio iskustva "internetskog zastupništva", koja postaje "domaća prodaja putem interneta". Jednostavan, učinkovit, intuitivan, uronjen, visoko vizualni, dinamičan i poslovno orijentiran, nudi savršeno fluidno iskustvo prodaje. Funkcionalnosti internet stranice omogućuju vam da radite sve što biste obično radili na prodajnom mjestu, ali na mreži: otkrivanje, konfiguracija, prodaja, ugovori, financiranje, trgovina itd.

Tagovi: novi vizualni identitet Peugeota, Peugeot Design Lab, Peugeot
PROČITAJ I OVO
SK Innovation i LG Energy Solution riješili spor oko krađe poslovnih tajni
SPOROVI
SK Innovation i LG Energy Solution riješili spor oko krađe poslovnih tajni
SEUL - Južnokorejski proizvođači automobilskih baterija SK Innovation (SKI) i LG Energy Solution riješili su spor oko navodnog preotimanja radnika i krađe poslovnih tajni, koji je ugrozio lance opskrbe svjetskih proizvođača električnih automobila.
Rimac predstavio novi kampus vrijedan 200 milijuna eura
KAMPUS
Rimac predstavio novi kampus vrijedan 200 milijuna eura
ZAGREB - Nakon godina nagađanja Rimac Automobili potvrdili su da će se novi kampus kompanije graditi nedaleko njihovog sadašnjeg sjedišta u Svetoj Nedjelji. Ukupna investicija trebala bi biti veća od 200 milijuna eura, a kampus bi trebao biti useljen za dvije godine.
Turski AK Automotive povećava investicije u tvornicu u Kopru
INVESTICIJE
Turski AK Automotive povećava investicije u tvornicu u Kopru
KOPER - Turska kompanija AK Automotive nedavno je od Cimosa kupila prostore koje je unajmila u Kopru, računajući na proširenje proizvodnje.
Polestar najavljuje prvi klimatski neutralni automobil do 2030.
NAJAVE
Polestar najavljuje prvi klimatski neutralni automobil do 2030.
STOCKHOLM - Polestar, marka električnih automobila u vlasništvu Volva, najavila je da ima cilj do kraja desetljeća na tržištu ponuditi prvo potpuno klimatsko neutralno osobno vozilo, za što će morati potpuno promijeniti tradicionalan pristup proizvodnji.
Arcfox lansira električni autonomni automobil u partnerstvu s Huaweijem
PROJEKTI
Arcfox lansira električni autonomni automobil u partnerstvu s Huaweijem
LONDON - Kineski proizvođač Arcfox lansira električni autonomni auto u partnerstvu s Huaweijem.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE