GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tomislav Lukačević novi direktor Bolta u Hrvatskoj

Tomislav Lukačević novi direktor Bolta u Hrvatskoj
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.07.2020 / 09:48
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Poziciju novog direktora Bolta u Hrvatskoj, vodeće europske platforme za pružanje usluge prijevoza na zahtjev, preuzeo je Tomislav Lukačević.

Svoju karijeru u Boltu započeo je na poziciji specijalista za operativne poslove 2018. godine, odmah na samom početku kada je tvrtka tek ulazila na tržište i bila poznata pod tadašnjim imenom Taxify. Pokrenuo je poslovanje u Hrvatskoj s još dvoje specijalista, a nakon vrlo kratko vremenskog perioda promoviran je na poziciju menadžera za operativne poslove. A danas će na novoj poziciji upravljati cjelokupnim poslovanjem vožnji na zahtjev i koordinirati aktivnosti sa središnjicom u Estoniji.

Tomislav Lukačević je u poslovni svijet ušao već u studentskim danima kada je počeo raditi u izdavačkoj industriji gdje je bio zadužen za upravljanje logistikom i vođenje timova. Prvo poslovno iskustvo u segmentu transporta bilo mu je u odjelu za obradu podataka, nakon kojega je, zahvaljujući kontinuiranom trudu, stečenom znanju i iskustvu, redovito napredovao te pomogao u širenju usluge na cijelu Hrvatsku.
Njegova motivacija za širenje usluge Bolta u Hrvatskoj još uvijek je tu te je u planu širenje popisa gradova u kojima će platforma biti dostupna.

„Bolt je ustrajan u svojoj misiji i u skladu s njom želja nam je osigurati jednostavniji, pouzdaniji i brži urbani prijevoz u svim gradovima u kojima za to postoji interes u nadolazećoj 2021. godini“, potvrdio je Tomislav Lukačević.

Osim toga, već su u planovima novosti za tržište prema kojima će Bolt dodatno proširiti raspon usluga koje nudi u Hrvatskoj.

„Iznimno smo ponosni što smo uspjeli rasti na globalnoj razini bez obzira na situaciju uzrokovanu koronavirusom tijekom koje je potražnja vožnji na zahtjev, što je ujedno i naša glavna usluga, bila smanjena zbog restrikcija. Sada razmišljamo o pokretanju usluga kratkoročnog najma e-skutera, mopeda, e-bicikala te uvođenju usluga dostave od poslovnih do privatnih korisnika. A kada su u pitanju vožnje na zahtjev, naš cilj je uvijek isti - nastaviti pružati najbolju moguću uslugu korisnicima te pružiti mogućnost vozačima partnerima da ostvaruju dobre prihode“, zaključio je Tomislav Lukačević.

Tagovi: Tomislav Lukačević, Bolt, Taxify
PROČITAJ I OVO
Scholz podržao proširenje Tesline tvornice
PODRŠKA
Scholz podržao proširenje Tesline tvornice
BERLIN - Njemački kancelar Olaf Scholz podržao je proširenje tvornice Tesla u blizini Berlina. U Greenheideu je jedina europska tvornica američkog proizvođača električnih automobila.
Darko Lukić od 1. jula novi izvršni direktor Nelt grupe
KARIJERE
Darko Lukić od 1. jula novi izvršni direktor Nelt grupe
BEOGRAD - Darko Lukić će od 1. jula ove godine biti novi izvršni direktor Nelt grupe, saopštila je danas ta kompanija.
Njemački sud u aferi Dieselgate osudio i Mercedes
AFERE
Njemački sud u aferi Dieselgate osudio i Mercedes
BERLIN - Proizvođač automobila Mercedes-Benz svjesno je ugrađivao softver koji dovodi u zabludu u dizelska vozila, zaključio je danas njemački sud, otvarajući vrata vlasnicima vozila da tuže za naknadu štete.
Xiaomijev električni automobil 4.000 dolara jeftiniji od Teslinog Modela 3
RAT CIJENAMA
Xiaomijev električni automobil 4.000 dolara jeftiniji od Teslinog Modela 3
PEKING - Kineska tvrtka za pametne telefone Xiaomi priopćila je u četvrtak da će prodavati svoj prvi automobil za puno manje od Teslinog Modela 3, dok se ratovi cijena zahuktavaju na kineskom žestoko konkurentnom tržištu električnih automobila.
Volvo proizveo svoj zadnji dizelski automobil
ODLAZE U POVIJEST
Volvo proizveo svoj zadnji dizelski automobil
STOKCHOLM - Volvo Cars se oprostio od dizelskih automobila nakon što je SUV XC90 sišao s proizvodne trake u tvornici Torslanda u Švedskoj u utorak navečer kao posljednji dizelski model švedskog proizvođača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE