GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Toyota Yaris je hrvatski automobil 2021. godine

Toyota Yaris je hrvatski automobil 2021. godine
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.01.2021 / 19:02
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Ekspertna skupina PROMETNI STRUČNJACI, sastavljena od istaknutih pojedinaca u području cestovnog prometa proglasila je Hrvatski automobil 2021. godine i najbolje pojedinaca u sustavu cestovnog prometa. Hrvatski automobil 2021. godine je Toyota Yaris, koja dobiva i nagradu Zlatni kotač.

''Nova Toyota Yaris donosi bitne iskorake u funkcionalnosti, učinkovitosti i sigurnosti u B-segmentu (gradskoj klasi automobila), proizvod je tvrtke s dugogodišnjim ugledom najveće kvalitete i pouzdanosti, a uspješan dizajn djelo je Hrvata Marija Majdandžića. Od svih ovogodišnjih noviteta, Toyota Yaris nudi najviše po kriterijima prilagođenim mogućnostima hrvatskih kupaca ''. istakao je Željko Marušić, koordinator ekspertne skupine Prometni stručnjaci.

Glavnu nagradu, Zlatni kotač 2021. primio je Krešimir Bago, direktor Toyota Croatia d.o.o.

Osim upravo primljenog Zlatnog kotača za auto godine 2021, Toyota Yaris je proglašena najboljim gradskim automobilom za 2021.godinu od strane medija i publike TV Automagazina, a činjenica da je Toyota Yaris u konkurenciji za prestižnu nagradu ''CAR OF THE YEAR '' potvrđuje da se radi o izvrsnom automobilu.

Javnost je prepoznala Toyota Yaris kao jedan od najvažnijih noviteta na hrvatskom tržištu, a tome svakako doprinosi činjenica da je za njegov atraktivan izgled najzaslužniji upravo Hrvat, Mario Majdandžić iz Toyotina europskog studija ED2. Mario Majdandžić zaslužan za jedinstveni koncept novog Yarisa, a inspiraciju je pronašao promatrajući čvrstu formu dizajna skulpture bika, koja odaje neiscrpnu snagu u svakom svom pokretu.

Najnovija, četvrta generacija Toyote Yaris uživa vodeći položaj na području tehnologije hibridnih vozila. Yaris nove generacije troši manje goriva, ima manju emisiju štetnih plinova te značajno poboljšanu sposobnost vožnje samo na električni pogon, i to većom brzinom te na veće udaljenosti.

Zahvaljujući naprednom sustavu sigurnosti Toyota Safety Sense koji je u Yarisu dio standardne opreme, ovo je najsigurniji gradski automobil na svijetu, osim toga Yaris je prva Toyota opremljena središnjim zračnim jastucima koji sprečavaju međusobni sudar vozača i suvozača prilikom bočnog sudara.

Uz veliko priznanje za automobil godine - Toyotu Yaris, ekspertna skupina na čelu sa dr. Željkom Marušić dodijelila je posebno priznanje za PR godine. ''Zlatna plaketa za odnose s javnošću 2020'' pripala je Ivani Bučanac Jeleković, voditeljici odnosa s javnošću tvrtke Toyota Croatia d.o.o. Ovo je priznanje od posebnog značaja jer je uručeno u godini u kojoj Ivana Bučanac Jeleković obilježava 20 godina rada u Toyota Croatia d.o.o.

Tagovi: Toyota Yaris, Toyota, Krešimir Bago, Ivana Bučanac Jeleković
PROČITAJ I OVO
MAN će testirati kamion bez vozača na autocesti
TESTIRANJE
MAN će testirati kamion bez vozača na autocesti
BERLIN - Njemački proizvođač teških vozila MAN u četvrtak će početi testirati kamione bez vozača na njemačkim autocestama.
Tesla će otpustiti 300 privremenih radnika u tvornici u Berlinu
REZOVI
Tesla će otpustiti 300 privremenih radnika u tvornici u Berlinu
BERLIN - Tesla kaže da smanjuje broj privremenih radnika u svojoj jedinoj europskoj tvornici u blizini Berlina, nakon što je najavio planove za smanjenje 10% globalne radne snage.
Tesla ponovno traži odobrenje dioničara za Muskovu plaću
PLAĆA
Tesla ponovno traži odobrenje dioničara za Muskovu plaću
NEW YORK - Tesla je u srijedu zatražio od svojih dioničara da još jednom odobre rekordnu plaću izvršnog direktora Elona Muska od 56 milijardi dolara koja je određena 2018., ali ju je sutkinja u Delawareu odbila u siječnju.
Volvo Group s većom dobiti unatoč manjoj prodaji
SOLIDNO
Volvo Group s većom dobiti unatoč manjoj prodaji
STOCKHOLM - Švedski proizvođač kamiona, autobusa i hardvera Volvo Group u prvom je ovogodišnjem kvartalu zabilježio 14,1 milijardu švedskih kruna (120,4 milijuna eura) neto dobiti, što je 9,9 posto više nego u istom razdoblju lani.
Rast broja registriranih vozila u Hrvatskoj u 2023.
AUTO TRŽIŠTE
Rast broja registriranih vozila u Hrvatskoj u 2023.
ZAGREB - U Hrvatskoj je prošle godine bilo 2.554.524 registriranih cestovnih vozila što je četiri posto više u odnosu na 2022., podaci su Državnog zavoda za statistiku.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE