GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

U Kragujevcu će praviti Fiat Pandu na električni pogon

U Kragujevcu će praviti Fiat Pandu na električni pogon
NEZVANIČNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.04.2022 / 11:06
Autor: SEEbiz / Nova.rs
KRAGUJEVAC - Državni vrh i predstavnici kompanije Stellantis najaviće 28. aprila da će se u kragujevačkoj fabrici proizvoditi novih modela električnih automobila, nezvanično saznaje InfoKG.

Navodno je reč o automobilu na električni pogon, a pretpostavlja se da se radi o modelu Fiat Panda. Tog dana će zaposleni u kragujevačkoj fabrici dobiti i bonus efikasnosti od oko 10.000 dinara., piše portal InfoKG.

Ako je verovati nezvaničnim saznanjima portala InfoKG, konačno će biti najavljena vest koju svi zaposleni u kragujevačkoj fabrici dugo iščekuju. Naime, državni vrh i predstavnici kompanije Stellantis trebalo bi da 28. aprila posete Kragujevac i tom prilikom najave proizvodnju novog modela u ovdašnjoj fabrici, piše InfoKG.

Proteklih godina u medijima se bezbroj puta nagađalo o proizvodnji novog modela u Kragujevcu, ali nije bilo zvaničnih informacija, tačnije sve je bilo svedeno na nagađanja. Iz nekoliko izvora portal InfoKG je dobio informaciju da će se u kragujevacu proizvoditi automobil na električni pogon.

Za sada nije precizirano o kom modelu je reč, ali pretpostavlja se da to može biti “Fiat Panda”.

Ne preostaje ništa drugo nego da sačekamo taj 28. april, kada se očekuje da stigne potvrde za sva ova saznanja.

Prema nezvaničnim informacijama, radnici kragujevačke fabrike će tog dana dobiti, kada im je i isplata zarada, i bonus efikasnosti u iznosu od oko 10.000 dinara.

Tagovi: Fiat Chrysler automobili Srbija, Fiat Panda, Fiat, Kragujevac, Zoran Miljković, Aleksandar Vučić
PROČITAJ I OVO
GM poboljšao prognoze za cijelu godinu nakon snažnog rasta u prvom kvartalu
BOLJE PROGNOZE
GM poboljšao prognoze za cijelu godinu nakon snažnog rasta u prvom kvartalu
DETROIT - General Motors (GM) zadržao je zamah dobiti sa snažnim rezultatima u prvom tromjesečju što je dovelo do toga da je proizvođač automobila poboljšao svoje smjernice za cijelu godinu.
Renault godinu započeo s većim prihodima
BLAGI RAST
Renault godinu započeo s većim prihodima
PARIZ - Francuska automobilska grupa Renault, u prvom je ovogodišnjem tromjesečju zabilježila 11,7 milijardi eura prihoda od prodaje, što je 1,8 posto više nego u istom razdoblju lani.
Sve manje dizelaša na europskim cestama
TRENDOVI
Sve manje dizelaša na europskim cestama
BRUXELLES - U ožujku je tržišni udio električnih vozila pao s 13,9 posto u 2023. na 13 posto. Tržišni udio prodanih hibridnih i plug-in hibridnih vozila porastao je s 24,4 na 29 posto.
Dionice Tesle ususret objavi rezultata pale najniže u 15 mjeseci
PAD
Dionice Tesle ususret objavi rezultata pale najniže u 15 mjeseci
NEW YORK - Dionice Tesle pale su sedmi dan zaredom, dosegnuvši najnižu razinu od siječnja 2023., budući da su daljnja sniženja cijena tijekom vikenda povećala zabrinutost zbog objavljivanja izvješća o zaradi za prvo tromjesečje tvrtke u utorak.
Što donosi nova EU regulativa cyber sigurnosti za automobile?
REGULATIVA
Što donosi nova EU regulativa cyber sigurnosti za automobile?
BERLIN - Na ljeto u Europskoj uniji stupaju na snagu novi propisi o kibernetičkoj sigurnosti automobila. Više proizvođača zato obustavlja proizvodnju nekih modela. Preskupo bi bilo prilagoditi ih novim pravilima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE