GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Addiko banka dobitnik nagrade za inovativnost

Addiko banka dobitnik nagrade za inovativnost
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.09.2020 / 19:18
Autor: SEEbiz
BEOGRAD – Addiko banka je dobitnik ovogodišnje Nagrade za inovativnost, kao jedina banka u Srbiji dobitnik ovog priznanja.

Addiko se izdvaja kao lider u inovativnosti zahvaljujući jedinstvenim digitalnim proizvodima koje banka nudi klijentima na našem tržištu. Iskustvo korišćenja video identifikacije posebno je prepoznato u doba pandemije koronavirusa, jer klijentima nudi otvaranje mRačuna bez odlaska u ekspozituru. Takođe, tu je i dvogodišnje iskustvo sa mKreditom koji klijentima omogućava da podnošenje zahteva, obradu i isplatu kredita obave samo uz pomoć mobilnog telefona, uz korišćenje Addiko mbanking aplikacije.

Zahvalivši se na ovom značajnom priznanju, zamenik predsednika IO Addiko banke, Mirko Španović, istakao je da je Addiko banka prva na tržištu Srbije obezbedila odobravanje pozajmica i gotovinskih kredita preko mobilnog telefona i bez odlaska u banku, sa ciljem da bankarske usluge učini jednostavnijim i efikasnijim.

„Veoma sam ponosan na činjenicu da su naša dostignuća na polju digitalizacije i razvoja savremenih tehnologija u bankarstvu još jednom prepoznata i u stručnoj javnosti, pored toga što od strane korisnika dobijamo stalnu potvrdu vrednosti naših proizvoda koja se ogleda u rastućem broju zadovoljnih klijenata. Želim da istaknem da je mKredit, kao inovativni proizvod kojim smo osvojili ovo priznanje, bio posebno značajan u izazovnom periodu sa kojim smo bili suočeni usled epidemije korona virusa, kada je na snazi bilo ograničenje kretanja. Na ovaj način smo uspeli da našim klijentima ponudimo opciju da bankarske poslove završavaju iz sopstvenog doma, sigurno, brzo i lako, vodeći računa o bezbednosti i dostupnosti naših usluga u svakom trenutku“, rekao je Mirko Španović, zamenik predsednika IO Addiko banke.

Svečanom dodelom nagrada je završena ovogodišnja, treća po redu „Nedelja inovacija“ koja je trajala od 21. do 25. septembra. Tema ovogodišnjeg druženja je bila „Sastanak sa budućnošću“, sa posebnim fokusom na podizanje svesti o tome kako brzorastuće tehnologije utiču na promenu ekonomije, društva i načina na koji radimo i živimo. Organizator inicijative je AFA, globalna zajednica posvećena ekonomskom osnaživanju žena, njihovoj profesionalnoj afirmaciji, kao i povezivanju i aktivnom uključivanju u kreiranje budućnosti i društva jednakih mogućnosti.

Tagovi: Addiko banka, Addiko Bank, Mirko Španović, nagrada za inovativnost
PROČITAJ I OVO
Krediti za likvidnost: Tvrtke trebaju hitnu injekciju, prijeti kreditni slom
KREDITIRANJE
Krediti za likvidnost: Tvrtke trebaju hitnu injekciju, prijeti kreditni slom
RIJEKA - Direktor HUB-a Zdenko Adrović iznio je podatak da je korištenje garancijskih shema u Hrvatskoj na 3 do 4 posto BDP-a, što je na razini Danske i Nizozemske, ali i bitno manje nego u Francuskoj, Njemačkoj, Belgiji.
Polovina građana Hrvatske ima ušteđevinu od samo 300 eura
ŠTEDNJA
Polovina građana Hrvatske ima ušteđevinu od samo 300 eura
ZAGREB - Prosječna vrijednost financijske imovine hrvatskih kućanstava je 4800 eura, dok samo 500 eura po kućanstvu iznosi procjena medijana financijske imovine kućanstava.
Cena kredita privredi u dinarima i evrima skoro ista
KREDITI
Cena kredita privredi u dinarima i evrima skoro ista
BEOGRAD - Cene kredita privredi u dinarima i evrima su se skoro izjednačile, što je dobra vest pre svega za privredu, a onda i za građane, ocenio je  generalni sekretar Udruženja banaka Srbije Vladimir Vasić.
Rok za obvezujuće ponude za kupnju Croatia banke produljen do kraja listopada
ROKOVI
Rok za obvezujuće ponude za kupnju Croatia banke produljen do kraja listopada
ZAGREB - Državna agencija za osiguranje štednih uloga i sanaciju banaka (DAB) izvijestila je u petak da je na zahtjev zainteresiranih ulagatelja rok za podnošenje obvezujuće ponude za kupnju Croatia banke produljen do 30. listopada do podneva.
HPB uvodi instant plaćanja na broj iz mobitela ili e-mail
INSTANT
HPB uvodi instant plaćanja na broj iz mobitela ili e-mail
ZAGREB - Izvršavanje platnih naloga uz trenutni prijenos sredstava na račun primatelja za klijente Hrvatske poštanske banke postaju stvarnost 29. listopada 2020. Tog dana s radom počinje NKSInst, novi platni sustav u Republici Hrvatskoj, koji je razvila Fina, a Hrvatska narodna banka odobrila rad čime ulazimo u novo doba razvoja modernih usluga plaćanja, izvijestili su u petak iz te banke.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE