GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Addiko banka dobitnik nagrade za inovativnost

Addiko banka dobitnik nagrade za inovativnost
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.09.2020 / 19:18
Autor: SEEbiz
BEOGRAD – Addiko banka je dobitnik ovogodišnje Nagrade za inovativnost, kao jedina banka u Srbiji dobitnik ovog priznanja.

Addiko se izdvaja kao lider u inovativnosti zahvaljujući jedinstvenim digitalnim proizvodima koje banka nudi klijentima na našem tržištu. Iskustvo korišćenja video identifikacije posebno je prepoznato u doba pandemije koronavirusa, jer klijentima nudi otvaranje mRačuna bez odlaska u ekspozituru. Takođe, tu je i dvogodišnje iskustvo sa mKreditom koji klijentima omogućava da podnošenje zahteva, obradu i isplatu kredita obave samo uz pomoć mobilnog telefona, uz korišćenje Addiko mbanking aplikacije.

Zahvalivši se na ovom značajnom priznanju, zamenik predsednika IO Addiko banke, Mirko Španović, istakao je da je Addiko banka prva na tržištu Srbije obezbedila odobravanje pozajmica i gotovinskih kredita preko mobilnog telefona i bez odlaska u banku, sa ciljem da bankarske usluge učini jednostavnijim i efikasnijim.

„Veoma sam ponosan na činjenicu da su naša dostignuća na polju digitalizacije i razvoja savremenih tehnologija u bankarstvu još jednom prepoznata i u stručnoj javnosti, pored toga što od strane korisnika dobijamo stalnu potvrdu vrednosti naših proizvoda koja se ogleda u rastućem broju zadovoljnih klijenata. Želim da istaknem da je mKredit, kao inovativni proizvod kojim smo osvojili ovo priznanje, bio posebno značajan u izazovnom periodu sa kojim smo bili suočeni usled epidemije korona virusa, kada je na snazi bilo ograničenje kretanja. Na ovaj način smo uspeli da našim klijentima ponudimo opciju da bankarske poslove završavaju iz sopstvenog doma, sigurno, brzo i lako, vodeći računa o bezbednosti i dostupnosti naših usluga u svakom trenutku“, rekao je Mirko Španović, zamenik predsednika IO Addiko banke.

Svečanom dodelom nagrada je završena ovogodišnja, treća po redu „Nedelja inovacija“ koja je trajala od 21. do 25. septembra. Tema ovogodišnjeg druženja je bila „Sastanak sa budućnošću“, sa posebnim fokusom na podizanje svesti o tome kako brzorastuće tehnologije utiču na promenu ekonomije, društva i načina na koji radimo i živimo. Organizator inicijative je AFA, globalna zajednica posvećena ekonomskom osnaživanju žena, njihovoj profesionalnoj afirmaciji, kao i povezivanju i aktivnom uključivanju u kreiranje budućnosti i društva jednakih mogućnosti.

Tagovi: Addiko banka, Addiko Bank, Mirko Španović, nagrada za inovativnost
PROČITAJ I OVO
Oko 35 milijardi kuna u kućnim zalihama: Banke se pripremaju na kunske viškove
USUSRET EURU
Oko 35 milijardi kuna u kućnim zalihama: Banke se pripremaju na kunske viškove
RIJEKA – Oko 35 milijardi kuna procjenjuje se da građani drže u kućnim zalihama, pa se bankarski sektor priprema na pojačani priljev kunskih viškova uoči uvođenja eura, a radi automatske konverzije u euro s 1. siječnja 2023.
Dvije turske banke suspendirale plaćanja ruskom karticom nakon američkih sankcija
POTEZI
Dvije turske banke suspendirale plaćanja ruskom karticom nakon američkih sankcija
ISTANBUL - Turski zajmodavci Isbank i Denizbank objavili su da su obustavili plaćanja ruskom karticom Mir nakon američkih sankcija čelniku ruskog sustava kartičnog plaćanja Mir.
Banca Intesa sklopila dogovor o garanciji kreditnog portfolija sa DFC
GARANCIJA
Banca Intesa sklopila dogovor o garanciji kreditnog portfolija sa DFC
BEOGRAD – Postizanjem dogovora o dvanaestogodišnjoj garanciji kreditnog portfolija sa Američkom razvojnom finansijskom korporacijom (DFC) Banca Intesa obezbedila je garantnu podršku za plasiranje dodatnih 82 miliona dolara za razvoj mikro, malih i srednjih preduzeća, registrovanih poljoprivrednih gazdinstava, kao i preduzeća koja vode žene i onih koja posluju u manje razvijenim regionima u Srbiji.
UniCredit želi veći udio na njemačkom tržištu
AMBICIJE
UniCredit želi veći udio na njemačkom tržištu
BERLIN - Talijanski bankarski div UniCredit razmatra akvizicije u Njemačkoj kako bi ostvario svoj plan i postao prava europska banka, izjavio je u utorak izvršni direktor Andrea Orcel za njemački list Handelsblatt.
Banke će za pranje novca sada prijavljivati svaku uplatu veću od 10.000 eura
REGULATIVA
Banke će za pranje novca sada prijavljivati svaku uplatu veću od 10.000 eura
ZAGREB - Zakon je u javnoj raspravi samo dva tjedna, odnosno do 24. rujna, a predlaže se njegovo donošenje po hitnom postupku kako bi na snagu stupio početkom sljedeće godine, i zbog toga što su navedene promjene dio akcijskog plana za borbu protiv pranja novca, ali i zato što se dio promjena mora ugraditi u zakon zbog uvođenja eura kao službene valute u Hrvatskoj.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE