GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

BKS Bank među najboljim Family friendly tvrtkama

BKS Bank među najboljim Family friendly tvrtkama
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.01.2021 / 11:39
Autor: SEEbiz
ZAGREB - BKS Bank pridaje veliku važnost usklađenosti između poslovnih obveza i obiteljskog života. Napokon, djeca su važna za budućnost zemlje, a sama obitelj je važno mjesto snage.

Kako bi mogla što bolje podržati svoje zaposlenike u postizanju ravnoteže između posla i obitelji, BKS Bank prvi je put prošla postupak certificiranja MAMFORCE © 2017. godine. Od tada, pod vodstvom stručnjakinje za ljudske resurse, Koraljke Tićac Daskijević, razvijene su i provedene mnoge nove mjere koje su dovele do poboljšanja usklađenosti poslovnog i privatnog života.

Širok raspon pogodnosti za usklađivanje poslovnog i obiteljskog života. Stoga je danas MAMFORCE © odabrao BKS Bank među SME tvrtkama kao najboljom u kategoriji Family friendly. Tim povodom je Diana Kolbas Desković u ime tima za dodjelu izjavila:

“Najbolje kompanije prijatelji obitelji aktivno brinu o potrebama svojih zaposlenih tijekom i izvan radnog vremena. U BKS Bank svim zaposlenima su na raspolaganju različiti, izrazito fleksibilni radni aranžmani među kojima se ističe inovativna praksa nepunog radnog vremena nakon roditeljskog dopusta, a među brojne pogodnosti za roditelje uvedene je i mogućnost korištenja „pauze u karijeri“ uz garantirani povratak na isto radno mjesto.

Svako novorođenče uz prigodan BKS poklon dobiva i 10.000 novčane potpore, sve su to izuzetno dobre prakse, iznad tržišnog standarda koje zaslužuju priznanje. “najboljom u kategoriji Family friendly." Uz to, Glavna podružnica Hrvatska ima Dječji kutak u kojem djeca mogu raditi domaće zadaće, školarcima se sufinancira pohađanje kampova tijekom ljetnih praznika, daruje se prigodan poklon za novorođenče, te su tu zajedničke aktivnosti poput obiteljskog dana ili izleta, zatim opsežni zdravstveni program i mjere za promicanje žena i talenata.

Juraj Pezelj, direktor Glavne podružnice BKS Bank u Hrvatskoj, o nagradi: "Izuzetno sam zadovoljan što smo primili ovo priznanje. Ona je daljnji poticaj za nastavak naših napora, ali najveći poticaj je zadovoljstvo naših zaposlenika. Uostalom, mjere za ravnotežu između poslovnih obveza i obiteljskog života, stvaraju win-win situaciju u tvrtki. Naši su zaposlenici motivirani, niska je fluktuacija zaposlenika, a zaposlenici rado preporučuju BKS Bank kao poslodavca. "

Tagovi: BKS Bank, Family friendly tvrtke, Koraljka Tićac Daskijević, Juraj Pezelj
PROČITAJ I OVO
Erste banka u Hrvatskoj značajno povećala dobit u 2023.
SNAŽAN RAST
Erste banka u Hrvatskoj značajno povećala dobit u 2023.
ZAGREB - Prema nekonsolidiranom financijskom izvještaju, koji obuhvaća rezultate banke bez ovisnih društava, neto dobit u 2023. godini iznosila je 219 milijuna eura, u odnosu na 130 milijuna eura u 2022.
OTP će si iz svojih slovenskih banaka isplatiti 147 milijuna eura dividende
DIVIDENDA
OTP će si iz svojih slovenskih banaka isplatiti 147 milijuna eura dividende
BUDIMPEŠTA - Mađarska bankarska grupacija OTP danas je održala glavne skupštine dviju banaka u Sloveniji, Nove KBM i SKB banke.
Njemačka i Francuska predvode poziv EIB-u da pojača financiranje obrane
POZIV
Njemačka i Francuska predvode poziv EIB-u da pojača financiranje obrane
BRUXELLES - Njemačka i Francuska pridružile su se skupini od dvanaest zemalja Europske unije u pozivu Europskoj investicijskoj banci da poveća financiranje obrane kao sredstva za jačanje sigurnosti bloka u svjetlu ruske agresije.
OECD: Spajanje UBS-a i Credit Suissea rizik za gospodarstvo
OCJENE
OECD: Spajanje UBS-a i Credit Suissea rizik za gospodarstvo
ŽENEVA - Spajanje dvije vodeće banke UBS i Credit Suisse stvorilo je "nove rizike i izazove" za švicarsko gospodarstvo, upozorila je Organizacija za ekonomsku suradnju i razvoj (OECD).
Crna Gora pregovara sa Svjetskom bankom o novom kreditu do 180 milijuna eura
PREGOVORI
Crna Gora pregovara sa Svjetskom bankom o novom kreditu do 180 milijuna eura
PODGORICA - Ministarstvo financija i Svjetska banka vode pregovore o sklapanju Zajma za razvojnu politiku (DPL) u iznosu do 80 milijuna eura, kojim bi se osigurala dodatna sredstva za financiranje proračuna, odnosno stvaranje fiskalne pričuve.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE