GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

BKS Bank među najboljim Family friendly tvrtkama

BKS Bank među najboljim Family friendly tvrtkama
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.01.2021 / 11:39
Autor: SEEbiz
ZAGREB - BKS Bank pridaje veliku važnost usklađenosti između poslovnih obveza i obiteljskog života. Napokon, djeca su važna za budućnost zemlje, a sama obitelj je važno mjesto snage.

Kako bi mogla što bolje podržati svoje zaposlenike u postizanju ravnoteže između posla i obitelji, BKS Bank prvi je put prošla postupak certificiranja MAMFORCE © 2017. godine. Od tada, pod vodstvom stručnjakinje za ljudske resurse, Koraljke Tićac Daskijević, razvijene su i provedene mnoge nove mjere koje su dovele do poboljšanja usklađenosti poslovnog i privatnog života.

Širok raspon pogodnosti za usklađivanje poslovnog i obiteljskog života. Stoga je danas MAMFORCE © odabrao BKS Bank među SME tvrtkama kao najboljom u kategoriji Family friendly. Tim povodom je Diana Kolbas Desković u ime tima za dodjelu izjavila:

“Najbolje kompanije prijatelji obitelji aktivno brinu o potrebama svojih zaposlenih tijekom i izvan radnog vremena. U BKS Bank svim zaposlenima su na raspolaganju različiti, izrazito fleksibilni radni aranžmani među kojima se ističe inovativna praksa nepunog radnog vremena nakon roditeljskog dopusta, a među brojne pogodnosti za roditelje uvedene je i mogućnost korištenja „pauze u karijeri“ uz garantirani povratak na isto radno mjesto.

Svako novorođenče uz prigodan BKS poklon dobiva i 10.000 novčane potpore, sve su to izuzetno dobre prakse, iznad tržišnog standarda koje zaslužuju priznanje. “najboljom u kategoriji Family friendly." Uz to, Glavna podružnica Hrvatska ima Dječji kutak u kojem djeca mogu raditi domaće zadaće, školarcima se sufinancira pohađanje kampova tijekom ljetnih praznika, daruje se prigodan poklon za novorođenče, te su tu zajedničke aktivnosti poput obiteljskog dana ili izleta, zatim opsežni zdravstveni program i mjere za promicanje žena i talenata.

Juraj Pezelj, direktor Glavne podružnice BKS Bank u Hrvatskoj, o nagradi: "Izuzetno sam zadovoljan što smo primili ovo priznanje. Ona je daljnji poticaj za nastavak naših napora, ali najveći poticaj je zadovoljstvo naših zaposlenika. Uostalom, mjere za ravnotežu između poslovnih obveza i obiteljskog života, stvaraju win-win situaciju u tvrtki. Naši su zaposlenici motivirani, niska je fluktuacija zaposlenika, a zaposlenici rado preporučuju BKS Bank kao poslodavca. "

Tagovi: BKS Bank, Family friendly tvrtke, Koraljka Tićac Daskijević, Juraj Pezelj
PROČITAJ I OVO
Radnici njemačke Postbank glasaju o štrajku usred spora oko plaća
ŠTRAJK
Radnici njemačke Postbank glasaju o štrajku usred spora oko plaća
BERLIN - Sindikalni čelnici zatražili su od radnika njemačke Postbanke da odobre štrajkove na neodređeno vrijeme protiv banke nakon što posljednji krug pregovora o kolektivnom pregovaranju nije postigao dogovor o zahtjevima za sigurnost plaća i posla.
U Njemačkoj sve manje bankomata; evo gdje građani podižu novac
TRENDOVI
U Njemačkoj sve manje bankomata; evo gdje građani podižu novac
BERLIN - Podizanje gotovine za kupnju postaje sve popularnije među potrošačima u Njemačkoj. Ukupni obujam gotovinskih plaćanja lani je porastao za dobrih 20 posto na 12,31 milijardu eura.
Raiffeisen u strahu od Amerikanaca povukao oglase za radna mjesta u Rusiji
KUKAVIČKI
Raiffeisen u strahu od Amerikanaca povukao oglase za radna mjesta u Rusiji
BEČ - Austrijska Raiffeisen banka priopćila je u utorak da zamjenjuje oglase za posao koji sadrže "obmanjujuće riječi" koje impliciraju da banka širi svoje poslovanje u Rusiji.
Bank of America: Dobit pala zbog isplate kamata klijentima
PAD
Bank of America: Dobit pala zbog isplate kamata klijentima
NEW YORK - Dobit Bank of America pala je u utorak jer je zajmodavac zaradio manje od plaćanja kamata klijentima.
Ulaganje stanovništva u trezorske zapise smanjilo ukupne depozite
SPOJENE POSUDE
Ulaganje stanovništva u trezorske zapise smanjilo ukupne depozite
ANALIZA - Prema posljednjim podacima HNB-a, na osnovi stanja, ukupni depoziti (isključujući središnju državu) iznosili su na kraju veljače 56,1 mlrd. eura.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE