GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Expobank od danas postaje Adriatic Bank Beograd

Expobank od danas postaje Adriatic Bank Beograd
REBRANDING
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.09.2023 / 19:40
Autor: SEEbiz
BEOGRAD – Od danas, 1. septembra, Expobanka A.D. Beograd će zvanično poslovati pod imenom Adriatic Bank A.D. Beograd.

Promena naziva banke, jedna je u nizu strateških aktivnosti koje će doprineti stvaranju vizuelne asocijacije sa bankom koja će posvećeno raditi na pružanju kvalitetnih usluga klijentima, prilagođenih njegovim savremenim potrebama.

Nakon promene imena, Adriatic Banka A.D. Beograd će u predstojećem periodu uvoditi i novu poslovnu aktivnost na novoj lokaciji u kuli Skajlajn Beograd, u okviru koje će se pružati usluge privatnog bankarstva. Osim kancelarijskog prostora za ovaj segment poslovanja, planirano je i otvaranje nove filijale u sklopu Skajlajn kule, koja će ponuditi moderno bankarsko iskustvo.

"Naš primarni fokus će biti usmeren ka visoko personalizovanim uslugama za klijente, pružanju finansijske podrške privredi i sektoru malih i srednjih preduzeća. Radujemo se prilikama koje ove promene donose i uložićemo napore da se istaknemo kao banka koja će na konkurentnom bankarskom tržištu pružiti brzinu i sigurnost svojim klijentima", istakao je novi predsednik Izvršnog odbora Adriatic banke Đorđe Lukić.

Podsećamo, u aprilu ove godine, većinski vlasnik Adriatic Bank preuzeo je Expobank A.D. Beograd sa ciljem proširenja uspešnog poslovanja na tržište Srbije. Nova uprava, sa izuzetnim stručnim referencama i bogatim iskustvom iz oblasti finansija i bankarstva, predstavlja garanciju za buduće uspešno poslovanje banke. Poslovna strategija će biti usmerena na stvaranje sigurne i pouzdane institucije koja će na brz i jednostavan način komunicirati sa klijentima.

Tagovi: Exponank, Adriatic Bank
PROČITAJ I OVO
Banke počele nuditi značajno veće kamate na štednju
KAMATE
Banke počele nuditi značajno veće kamate na štednju
ZAGREB - Nakon prošlotjednog sastanka premijera s predstavnicima banaka, kamate na štednju građana, čini se ipak počinju značajnije rasti. Donosimo pregled trenutačnog stanja u 6 najvećih hrvatskih banaka.
Izvršni direktor Deutsche Banka upozorio da bi Njemačka mogla postati bolesnik Europe
UPOZORENJE
Izvršni direktor Deutsche Banka upozorio da bi Njemačka mogla postati bolesnik Europe
BERLIN - Izvršni direktor Deutsche Banka Christian Sewing je upozorio da će Njemačka postati "bolesnik Evrope" ako se odmah ne pozabavi strukturalnim pitanjima.
Primorac otkrio koliko će rasti kamatne stope na depozite
OTKRIĆA
Primorac otkrio koliko će rasti kamatne stope na depozite

ZAGREB - Ministar financija Marko Primorac u N1 Studiju uživo komentirao je novi Vladin paket mjera pomoći. Posjetimo, Vladinom odlukom snižene su cijene 30 artikala, a svi ti proizvodi dobit će i posebnu oznaku kako bi bili što vidljiviji potrošačima. Ministar ističe da je ta mjera urodila plodom.

HPB prvi podigao kamatne stope na štednju građana
KAMATE
HPB prvi podigao kamatne stope na štednju građana
ZAGREB – Hrvatska poštanska banka, najveća banka u domaćem vlasništvu, prva na tržištu objavljuje značajno podizanje kamatne stope na štednju.
Primorac o rastu kamata na štednju: Banke su nam obećale
OBEĆANJA
Primorac o rastu kamata na štednju: Banke su nam obećale
ZAGREB - Od danas su u trgovinama ograničene cijene 30 prehrambenih i higijenskih proizvoda. Time je na snagu stupila jedna od mjera iz Vladina jesenskog paketa pomoći u inflaciji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE