GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

HPB: APN krediti po nominalnoj kamatnoj stopi od 3,18%

HPB: APN krediti po nominalnoj kamatnoj stopi od 3,18%
KREDITI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.03.2023 / 13:53
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Hrvatska poštanska banka i ove godine sudjeluje u provedbi APN programa subvencioniranih stambenih kredita za čije je korisnike pripremila ponudu s nominalnom kamatnom stopom od 3,18% (maksimalni EKS 3,30%) te umjesto klijenta podmiruje troškove procjene nekretnine i javnog bilježnika vezane uz kredit - trošak solemnizacije, izjave o zapljeni primanja i ovjeru izjava o suglasnosti.

HPB odobrava kredite na rok od 15 do 30 godina, za prvih pet godina kamatna stopa je fiksna, a za preostalo razdoblje otplate promjenjiva (fiksni dio kamatne stope 0,90 p.p.+ 6M EURIBOR). U HPB-u je moguće ugovoriti kredit u iznosu od 10.000 do 265.000 eura, a državna subvencija se odnosi na kredite do 100.000 eura. Omogućen je i popust na premiju police osiguranja nekretnine te HPB i na taj način nastoji pružiti priliku za dodatne uštede kod ugovaranja i realizacije stambenog kredita.

Klijentima koji zatraže kredit u HPB-u, ali ne uspiju dobiti subvenciju APN-a, bit će ponuđen redovan stambeni kredit po uvjetima koje je Banka pripremila za ovogodišnju APN kreditnu liniju. HPB je od početka, od 2017. godine, jedna od najaktivnijih banaka u APN programu te je, uz stalni rast povjerenja građana, do sada financirala novi dom za više od 3.000 klijenata i njihove obitelji. Nastavkom sudjelovanja u programu subvencioniranih stambenih kredita za 2023. godinu, HPB nastoji omogućiti mladima jednostavno i povoljno ostvarenje plana o vlastitom domu te pružiti podršku Vladinoj inicijativi za poticanje demografske obnove zemlje.

Uz povoljne uvjete financiranja i uštede omogućene korisnicima kredita, HPB je sa svojim iskusnim i stručnim bankarskim timovima u poslovnoj mreži koju čini 56 poslovnica/centara spremna za brzo rješavanje kreditnih zahtjeva klijenata koji ove godine žele kupiti ili graditi vlastiti dom. Svi zainteresirani za APN kredit u HPB-u mogu se informirati i dogovoriti sastanak na www.hpb.hr te u odabranoj poslovnici dobiti detaljne informacije i svu potrebnu podršku bankara.

Tagovi: Hrvatska poštanska banka, APN krediti, stambeni krediti
PROČITAJ I OVO
HPB ušla u top pet banaka u Hrvatskoj prema imovini
USPJESI
HPB ušla u top pet banaka u Hrvatskoj prema imovini
ZAGREB – Rekordna profitabilnost, povećanje imovine i uspješno pravno pripajanje NHB-a obilježili su 2023.; započinje nova faza razvoja
Donacijom PBZ grupe preuređena i opremljena igraonica osječkog Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje
DONACIJE
Donacijom PBZ grupe preuređena i opremljena igraonica osječkog Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje
OSIJEK – Centar za pružanje usluga u zajednici Klasje iz Osijeka dobio je donaciju u iznosu od 25.745,99 eura kojom je preuredio i opremio igraonicu.
UBS smanjuje bonuse
POTEZI
UBS smanjuje bonuse
BERN - UBS Group AG smanjio je svoj bonus fond za prošlu godinu za 14% nakon teže godine za sklapače poslova i trgovce, budući da švicarska banka povećava svoje ciljeve uštede troškova usred integracije Credit Suisse.
Italija prodaje 12,5% udjela u banci Monte dei Paschi di Siena
PRODAJA
Italija prodaje 12,5% udjela u banci Monte dei Paschi di Siena
RIM - Italija prodaje oko 12,5% Banca Monte dei Paschi di Siena SpA za najmanje 653 milijuna eura (708 milijuna dolara) u sklopu plana vlade Giorgie Meloni da izađe iz vlasništva ovog zajmodavca.
BRICS-ova banka najavila zajmove od pet milijardi dolara u 2024.
ZAJMOVI
BRICS-ova banka najavila zajmove od pet milijardi dolara u 2024.
PEKING - Razvojna banka skupine gospodarstava u nastajanju BRICS namjerava u ovoj godini dodijeliti zajmove u ukupnom iznosu od približno pet milijardi dolara, rekao je u utorak njezin potpredsjednik Zhou Qiangwu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE