GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

mŠtednja Addiko banke – Štedite u hodu uz mbanking, bez odlaska u banku

mŠtednja Addiko banke – Štedite u hodu uz mbanking, bez odlaska u banku
NOVI MODELI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.02.2021 / 13:25
Autor: SEEbiz
BEOGRAD – U okviru paketa digitalnih usluga, Addiko banka predstavlja novi proizvod na tržištu, mŠtednju, kao jedinstveno rešenje koje zaokružuje paletu digitalnih bankarskih proizvoda i usluga.

 mŠtednja je dostupna klijentima Addiko banke putem mbanking aplikacije „Addiko Mobile, a nudi opciju štednje u dinarima ili evrima, bez potrebe odlaska u banku. Sredstva je moguće oročiti na period od 3, 6 ili 12 meseci, u iznosu od 5.000 do 600.000 dinara, odnosno od100 do 5.000 evra .

„U nastojanju da potvrdimo lidersku poziciju na tržištu kada je u pitanju digitalno bankarstvo, kontinuirano unapređujemo ponudu kako bismo klijentima ponudili odabrane proizvode koji se jednostavno i bezbedno koriste, uz brzu uslugu visokog kvaliteta. Uvođenjem usluge mŠtednja, Addiko banka je svojim klijentima omogućila brzo i lako obavljanje svih bankarskih poslova u svakom trenutku. Uz mŠtednju, naša digitalna ponuda je sada kompletna, tako da svako sa mobilnim telefonom zaista može da ima celu banku na dlanu“, izjavio je Vojislav Lazarević, predsednik Izvršnog odbora Addiko Banke.

„Naša banka klijentima pruža proizvode i usluge skrojene po njihovoj meri, što čini osnovu koncepta praktičnog bankarstva, koji je na pravi način zaživeo i odlično je prihvaćen među našim klijentima“, dodao je Lazarević.

Novi proizvod, mŠtednja, od 28. januara je dostupan svim klijentima banke koji imaju aktivan paket tekućeg računa u Addiko banci koji uključuje digitalne servise i instaliranu Addiko Mobile aplikaciju na njihovom pametnom telefonu i omogućava korisnicima da oroče sredstva bez odlaska u ekspozituru, u samo nekoliko klikova i sve to po promotivnim uslovima. Addiko banka trenutno nudi najpovoljniju kamatnu stopu za sve online oročene depozite u evrima na period od šest meseci.

Ukoliko već nemaju otvoren paket računa, novi klijenti mogu da otvore mRačun u Addiko banci potpuno digitalno, preuzimanjem mobilne aplikacije i putem video-identifikacije, za svega nekoliko minuta. Prenosom zarade, već nakon tri meseca, postoji mogućnost podnošenja online zahteva za mKredit i mDozvoljeni minus. Rukovanje ličnim podacima se odvija u skladu sa najvišim bezbednosnim standardima, što znači da su sve transakcije sigurne, uz garantovanu zaštitu ličnih podataka.

U sklopu prepoznatljive ponude digitalnih proizvoda, poput mKredita, mRačuna, mDozvoljenog minusa i asistirane prodaje, mŠtednja kompletira digitalni bankarski paket Addiko banke, pa klijenti sve bankarske poslove mogu završiti iz udobnosti svog doma ili dok su u pokretu. Sve pogodnosti digitalnih usluga Addiko banke započinju otvaranjem tekućeg računa, dok je mbanking, odnosno mobilna aplikacija, ocenjena kao jedna od najboljih na tržištu, brza i jednostavna za upotrebu.

Tagovi: mŠtednja, Addiko banka, Vojislav Lazarević, mbanking
PROČITAJ I OVO
Kućanstva u zemljama eurozone nastavila povećavati zaduživanje kod banaka
DUG
Kućanstva u zemljama eurozone nastavila povećavati zaduživanje kod banaka
FRANKFURT - Kućanstva u eurozoni nastavila su se prošli mjesec ubrzano zaduživati kod banaka, privučena niskim kamatnim stopama i gospodarskim oporavkom od pada izazvanog pandemijom, pokazali su u utorak objavljeni podaci Europske središnje banke (ECB-a).
Neto dobit Zagrebačke banke porasla 5,5%
RAST
Neto dobit Zagrebačke banke porasla 5,5%
ZAGREB - Zagrebačka banka ostvarila je u prvom polugodištu dobit nakon oporezivanja od 818 milijuna kuna, što je 43 milijuna kuna ili 5,5 posto više nego u istom lanjskom razdoblju, pokazuje konsolidirani nerevidirani financijski izvještaj te banke objavljen u ponedjeljak.
Savjet HNB-a: Suglasnost za uprave Zagrebačke banke i Sberbanka
SUGLASNOST
Savjet HNB-a: Suglasnost za uprave Zagrebačke banke i Sberbanka
ZAGREB - Savjet Hrvatske narodne bane (HNB) u petak je dao suglasnost za članove uprava Zagrebačke banke i Sberbanka, a usvojio je i informaciju o statusu i aktivnostima vezanima uz izradu optjecajnih eurokovanica s nacionalnom stranom, priopćeno je iz središnje banke.
Yellen razvojnim bankama: Mobilizirajte kapital za borbu protiv klimatskih promjena
PORUKE
Yellen razvojnim bankama: Mobilizirajte kapital za borbu protiv klimatskih promjena
WASHINGTON - Američka ministrica financija Janet Yellen poručila je u četvrtak čelnicima Svjetske banke i drugih razvojnih banaka da smisle konkretne planove za mobilizaciju znatno više kapitala za borbu protiv klimatskih promjena i smanjenje emisije štetnih plinova.
Kina želi više stranih banaka i osiguravatelja
REGULATIVA
Kina želi više stranih banaka i osiguravatelja
PEKING - Kina će nastaviti otvarati svoj financijski sektor i poboljšavati postupke za ulazak stranih banaka i osiguravajućih društava na domaće tržište, objavila je vlada u Pekingu, prenose državni mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE