GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nova KBM počinje s prijenosom računa bivših klijenata Abanke

Nova KBM počinje s prijenosom računa bivših klijenata Abanke
PRIJENOS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.12.2020 / 11:33
Autor: SEEbiz
MARIBOR - Nakon nedavnog spajanja, Nova KBM započet će prijenos računa trenutnih klijenata Abanke u njihov sustav danas, a postupak će trajati do 4. siječnja ujutro. Sva njihova prodajna mjesta danas će biti zatvorena od podneva, a mrežne i mobilne aplikacije od 15 sati do ponedjeljka popodne.

Prema banci, žele što više smanjiti prekide u poslovanju, pa će tijekom produženog blagdanskog vikenda prenositi račune i ažurirati sustave, što će privremeno onemogućiti kupcima pristup pojedinačnim uslugama i kanalima prodaje za to vrijeme.

Platne kartice i POS terminali će raditi normalno, moći će se koristiti i bankomati cijelo vrijeme, a mDenarnic @ bit će dostupan od 1. siječnja.

Tijekom blagdana i pošte neće biti zatvorene od 13 sati, gdje pružaju i bankarske usluge za Novu KBM, osim dvije dežurne, gdje će bankarske usluge biti moguće do 15 sati.

Platne transakcije, kako interni transferi, tako i uplate na račune primatelja kod drugih banaka, također neće raditi danas od podneva u poslovnicama i od 15 sati na internetskoj i mobilnoj banci, do ponedjeljka do 8 sati.

Pozivni centar je i dalje dostupan kupcima na e-mail adresi info@nkbm.si i telefonskom broju 080 17 70 danas između 8 i 19 sati, a dodatno u petak i subotu, 1. i 2. siječnja između 8 i 13 sati.

Kao što je objašnjeno u banci, posljednjih mjeseci Abankini trenutni kupci obaviješteni su o novom broju računa i zatraženi su da obavijeste svog poslodavca i druge obveznike plaćanja od kojih primaju priljev. Sva sredstva i priljevi kupaca automatski će se prenijeti na nove račune, pa posjet poslovnici nije potreban.

Sredinom prosinca dobili su i nove debitne kartice koje će moći početi koristiti s novom godinom, s tim da će PIN brojevi ostati isti za nove kartice, osim ako nisu izričito obavijestili kupca o promjeni. Trenutni kupci Nove KBM mogu koristiti svoje kartice kao i obično.

Od sada će kupci imati pristup fizičkoj poslovnoj mreži s više od 90 poslovnica, oko 400 bankomata i više od 450 poštanskih ureda u cijeloj Sloveniji. U odnosu na početak 2020. godine, kupci Nove KBM imat će na raspolaganju desetinu više bankovnih bodova, a za kupce bivše Abanke spajanje znači rast broja bankovnih bodova za 85%.

Tagovi: Nova kreditna banka Maribor, Abanka
PROČITAJ I OVO
Bivši šef EIB-a pod istragom zbog moguće korupcije
ISTRAGA
Bivši šef EIB-a pod istragom zbog moguće korupcije
BRUXELLES - Europska investicijska banka (EIB) objavila je da će na zahtjev europskog javnog tužitelja ukinuti imunitet dvojici bivših dužnosnika zbog moguće korupcije, a bivši predsjednik Werner Hoyer potvrdio je da je obuhvaćen istragom.
Prošao dan dividende, dionice NLB-a nisu pod pritiskom
DIVIDENDA
Prošao dan dividende, dionice NLB-a nisu pod pritiskom
LJUBLJANA - U petak je prošao dan dividende NLB-a, što se odnosi na prvu tranšu dividende od 5,5 eura DPS za ovu godinu.
Odobren Strateški plan Grupe EIB
ZELENO SVJETLO
Odobren Strateški plan Grupe EIB
BRUXELLES - Ministri Europske unije (EU) u petak su tijekom sastanka Upravnog odbora Europske investicijske banke (EIB) službeno podržali Strateški plan Grupacije EIB-a kojim je utvrđeno osam prioriteta.
Američki fond smanjio udjel u Addiku
PROMJENE
Američki fond smanjio udjel u Addiku
BEČ - Američki upravitelj imovinom Wellington Management Group neznatno je smanjio svoje postotno učešće u Addiko AG i sada drži 7,28 posto glasačke moći, u odnosu na dosadašnjih 8,85 posto, prenosi Indikator.ba.
PBZ i Intesa Sanpaolo Grupa uspješno pokrenuli inicijativu mini obveznica s društvom Yellow Submarine
OBVEZNICE
PBZ i Intesa Sanpaolo Grupa uspješno pokrenuli inicijativu mini obveznica s društvom Yellow Submarine
ZAGREB - Privredna banka Zagreb (PBZ), dio Sektora inozemnih banaka supsidijara (ISBD) Intesa Sanpaolo Grupe, uspješno je nastupila kao jedini agent izdanja i investitor u izdanju korporativnih obveznica društva Yellow Submarine d.o.o.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE