GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nova KBM počinje s prijenosom računa bivših klijenata Abanke

Nova KBM počinje s prijenosom računa bivših klijenata Abanke
PRIJENOS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.12.2020 / 11:33
Autor: SEEbiz
MARIBOR - Nakon nedavnog spajanja, Nova KBM započet će prijenos računa trenutnih klijenata Abanke u njihov sustav danas, a postupak će trajati do 4. siječnja ujutro. Sva njihova prodajna mjesta danas će biti zatvorena od podneva, a mrežne i mobilne aplikacije od 15 sati do ponedjeljka popodne.

Prema banci, žele što više smanjiti prekide u poslovanju, pa će tijekom produženog blagdanskog vikenda prenositi račune i ažurirati sustave, što će privremeno onemogućiti kupcima pristup pojedinačnim uslugama i kanalima prodaje za to vrijeme.

Platne kartice i POS terminali će raditi normalno, moći će se koristiti i bankomati cijelo vrijeme, a mDenarnic @ bit će dostupan od 1. siječnja.

Tijekom blagdana i pošte neće biti zatvorene od 13 sati, gdje pružaju i bankarske usluge za Novu KBM, osim dvije dežurne, gdje će bankarske usluge biti moguće do 15 sati.

Platne transakcije, kako interni transferi, tako i uplate na račune primatelja kod drugih banaka, također neće raditi danas od podneva u poslovnicama i od 15 sati na internetskoj i mobilnoj banci, do ponedjeljka do 8 sati.

Pozivni centar je i dalje dostupan kupcima na e-mail adresi info@nkbm.si i telefonskom broju 080 17 70 danas između 8 i 19 sati, a dodatno u petak i subotu, 1. i 2. siječnja između 8 i 13 sati.

Kao što je objašnjeno u banci, posljednjih mjeseci Abankini trenutni kupci obaviješteni su o novom broju računa i zatraženi su da obavijeste svog poslodavca i druge obveznike plaćanja od kojih primaju priljev. Sva sredstva i priljevi kupaca automatski će se prenijeti na nove račune, pa posjet poslovnici nije potreban.

Sredinom prosinca dobili su i nove debitne kartice koje će moći početi koristiti s novom godinom, s tim da će PIN brojevi ostati isti za nove kartice, osim ako nisu izričito obavijestili kupca o promjeni. Trenutni kupci Nove KBM mogu koristiti svoje kartice kao i obično.

Od sada će kupci imati pristup fizičkoj poslovnoj mreži s više od 90 poslovnica, oko 400 bankomata i više od 450 poštanskih ureda u cijeloj Sloveniji. U odnosu na početak 2020. godine, kupci Nove KBM imat će na raspolaganju desetinu više bankovnih bodova, a za kupce bivše Abanke spajanje znači rast broja bankovnih bodova za 85%.

Tagovi: Nova kreditna banka Maribor, Abanka
PROČITAJ I OVO
Oko 35 milijardi kuna u kućnim zalihama: Banke se pripremaju na kunske viškove
USUSRET EURU
Oko 35 milijardi kuna u kućnim zalihama: Banke se pripremaju na kunske viškove
RIJEKA – Oko 35 milijardi kuna procjenjuje se da građani drže u kućnim zalihama, pa se bankarski sektor priprema na pojačani priljev kunskih viškova uoči uvođenja eura, a radi automatske konverzije u euro s 1. siječnja 2023.
Dvije turske banke suspendirale plaćanja ruskom karticom nakon američkih sankcija
POTEZI
Dvije turske banke suspendirale plaćanja ruskom karticom nakon američkih sankcija
ISTANBUL - Turski zajmodavci Isbank i Denizbank objavili su da su obustavili plaćanja ruskom karticom Mir nakon američkih sankcija čelniku ruskog sustava kartičnog plaćanja Mir.
Banca Intesa sklopila dogovor o garanciji kreditnog portfolija sa DFC
GARANCIJA
Banca Intesa sklopila dogovor o garanciji kreditnog portfolija sa DFC
BEOGRAD – Postizanjem dogovora o dvanaestogodišnjoj garanciji kreditnog portfolija sa Američkom razvojnom finansijskom korporacijom (DFC) Banca Intesa obezbedila je garantnu podršku za plasiranje dodatnih 82 miliona dolara za razvoj mikro, malih i srednjih preduzeća, registrovanih poljoprivrednih gazdinstava, kao i preduzeća koja vode žene i onih koja posluju u manje razvijenim regionima u Srbiji.
UniCredit želi veći udio na njemačkom tržištu
AMBICIJE
UniCredit želi veći udio na njemačkom tržištu
BERLIN - Talijanski bankarski div UniCredit razmatra akvizicije u Njemačkoj kako bi ostvario svoj plan i postao prava europska banka, izjavio je u utorak izvršni direktor Andrea Orcel za njemački list Handelsblatt.
Banke će za pranje novca sada prijavljivati svaku uplatu veću od 10.000 eura
REGULATIVA
Banke će za pranje novca sada prijavljivati svaku uplatu veću od 10.000 eura
ZAGREB - Zakon je u javnoj raspravi samo dva tjedna, odnosno do 24. rujna, a predlaže se njegovo donošenje po hitnom postupku kako bi na snagu stupio početkom sljedeće godine, i zbog toga što su navedene promjene dio akcijskog plana za borbu protiv pranja novca, ali i zato što se dio promjena mora ugraditi u zakon zbog uvođenja eura kao službene valute u Hrvatskoj.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE