GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

PBZ i Generali: Partnerstvo u području bankoosiguranja na hrvatskom tržištu

PBZ i Generali: Partnerstvo u području bankoosiguranja na hrvatskom tržištu
PARTNERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.01.2023 / 14:48
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Privredna banka Zagreb d. d. (PBZ), članica Intesa Sanpaolo Grupe, najavila je partnerstvo Intese Sanpaolo i Generali osiguranja u svrhu jačanja poslovanja u području bankoosiguranja na hrvatskom tržištu te pružanja sveobuhvatne ponude osiguranja namijenjene pojedincima, obiteljima i tvrtkama.

Ovo partnerstvo objedinit će poznavanje potreba i zahtjeva klijenata i razvijenu poslovnu mrežu Privredne banke Zagreb s bogatom tradicijom i iskustvom Generali osiguranja u razvoju i ponudi osigurateljnih proizvoda. Na taj način, uskoro će na hrvatskom tržištu, biti predstavljen jedinstven model pružanja usluge bankoosiguranja, razvijen u suradnji s timom međunarodnih i domaćih stručnjaka a sve kako bi se klijentima pružila najprikladnija rješenja i bolja kvaliteta usluge.

“Udruživanjem snaga, pozicija i stručnosti PBZ-a i Generali osiguranja u Hrvatskoj, koji se oslanjaju na respektabilno međunarodno iskustvo svojih matičnih grupacija, u prilici smo stvoriti dodanu vrijednost za naše klijente i ponuditi im najkvalitetnija financijska rješenja i vrhunsko korisničko iskustvo. Ova suradnja predstavlja iskorak u našem snažnom i učinkovitom partnerstvu za daljnje poboljšanje i personalizaciju iskustva u pružanju usluga zaštite klijenata,” rekao je Hrvoje Dajak, član Uprave PBZ-a za područje poslovanja sa stanovništvom i malim poduzećima.
“Naš strateški cilj je postati Lifetime - cjeloživotni partner našim klijentima i ovim partnerstvom ponosni smo što jačamo naš odnos s PBZ-om nudeći njihovim klijentima fleksibilna rješenja za dodatnu zaštitu pojedinaca, obitelji i tvrtki u Hrvatskoj”, izjavio je Mario Carini, predsjednik Uprave Generali osiguranja d.d.

Osmišljen je i novi krovni brend “BE PROTECTED” u svrhu jačanja poslovanja bankoosiguranja. Njegov grafički dizajn s pomno odabranom tipografijom intuitivno i izravno osnažuje i ističe poruku koncepta zaštite kao vrijednost koju ovi proizvodi donose klijentima banke.

Privredna banka Zagreb d.d. (PBZ) članica je jedne od najvećih bankarskih grupa u Europi – Intesa Sanpaolo Grupe. PBZ je druga po veličini banka i financijska grupa u Hrvatskoj prema imovini s tržišnim udjelom od ili nešto iznad 20% u raznim poslovnim segmentima, a također i tržišni predvodnik u mnogim područjima, poput kartičnog poslovanja i novih tehnologija, stalno razvijajući nove i inovativne proizvode i usluge. PBZ je također centar izvrsnosti za mnoga područja bankarstva u sklopu Sektora međunarodnih banaka supsidijara Intesa Sanpaolo Grupe te je postao njeno regionalno bankarsko središte preuzimanjem većinskog vlasništva u bankama Intesa Sanpaolo u Bosni i Hercegovini i Sloveniji. www.pbz.hr

Tagovi: Generali osiguranje, Privredna banka Zagreb, PBZ Grupa
PROČITAJ I OVO
Raiffeisen očekuje zahtjev ECB-a za ubrzanjem odlaska iz Rusije
OČEKIVANJA
Raiffeisen očekuje zahtjev ECB-a za ubrzanjem odlaska iz Rusije
BEČ - Austrijska Raiffeisen Bank International (RBI) priopćila je kako očekuje zahtjev europskih regulatora za ubrzanje zatvaranja poslovanja u Rusiji.
Gotovinski krediti rasli najjače od ožujka 2019.
KREDITIRANJE
Gotovinski krediti rasli najjače od ožujka 2019.
ZAGREB - Snažan rast kredita kućanstvima započet prošle godine nastavljen je i u prvim mjesecima ove godine, "pri čemu je zamjetan pojačan rast gotovinskih nenamjenskih kredita", priopćio je HNB.
HPB kredit - Nove kamate za ostvarenje životnih planova
KREDITI
HPB kredit - Nove kamate za ostvarenje životnih planova
Gotovinski nenamjenski kredit HPB-a uz fiksne kamate od 4,95 % godišnje (EKS 5,96 %) osmišljen je za financiranje svih važnih životnih potreba i želja.
Radnici njemačke Postbank glasaju o štrajku usred spora oko plaća
ŠTRAJK
Radnici njemačke Postbank glasaju o štrajku usred spora oko plaća
BERLIN - Sindikalni čelnici zatražili su od radnika njemačke Postbanke da odobre štrajkove na neodređeno vrijeme protiv banke nakon što posljednji krug pregovora o kolektivnom pregovaranju nije postigao dogovor o zahtjevima za sigurnost plaća i posla.
U Njemačkoj sve manje bankomata; evo gdje građani podižu novac
TRENDOVI
U Njemačkoj sve manje bankomata; evo gdje građani podižu novac
BERLIN - Podizanje gotovine za kupnju postaje sve popularnije među potrošačima u Njemačkoj. Ukupni obujam gotovinskih plaćanja lani je porastao za dobrih 20 posto na 12,31 milijardu eura.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE