GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Privatno bankarstvo Zagrebačke banke proglašeno najboljim u Hrvatskoj u 2022.

Privatno bankarstvo Zagrebačke banke proglašeno najboljim u Hrvatskoj u 2022.
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.11.2022 / 10:38
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Magazini Professional Wealth Management (PWM) i The Banker proglasili su Privatno bankarstvo Zagrebačke banke, članice Grupe UniCredit, najboljim u Hrvatskoj u sklopu dodjele Global Private Banking Awards 2022.

Grupa UniCredit dobila je priznanje za poslovanje u Središnjoj i Istočnoj Europi (CEE), a uz Hrvatsku, nagradu za najbolje privatno bankarstvo dobila je i Bugarska.

"Zagrebačka banka je snažan brend koji svojim klijentima osigurava visokokvalitetnu uslugu, sigurnost i podršku. U ime svojih zaposlenika koji svakodnevno ulažu veliki trud u poslovanju s našim klijentima, zahvaljujem na nagradi za najbolje privatno bankarstvo u Hrvatskoj ", poručila je Helena Ćorić, direktorica Privatnog bankarstva u Zagrebačkoj banci.

Kao najveća banka u Hrvatskoj, Zagrebačka banka svojim klijetima pruža visoku razinu usluge privatnog bankarstva, oslanjajući se na više od dva desetljeća iskustva. Tim privatnog bankarstva ispunjava investicijske potrebe klijenata, a kroz dugogodišnji poslovni odnos temeljen na povjerenju i stručnosti, pronalaze najbolja rješenja za njih.

Nagradu dodjeljuje žiri sastavljen od međunarodnih sudaca, a ključan faktor u ocjenjivanju bio je način na koji banke isporučuju svoje usluge privatnog bankarstva klijentima. Ostali kriteriji uključivali su ključne pokazatelje uspješnosti koji se tiču: upravljanja portfeljem, raspodjele imovine, dubinskog snimanja, upravljanja rizicima, strategije rasta, službe za korisnike, etičkih faktora, poslovnih modela, razine zadržavanja osoblja i inovacija. Analiza je uključivala ocjenjivanje kako kvalitativnih tako i kvantitativnih informacija. Pobjedničke i visoko pohvaljene banke prepoznate su kao banke čije se usluge izdvajaju od usluga drugih banaka na njihovim tržištima ili regijama.

Tagovi: Zagrebačka banka, Euromoney, Helena Ćorić, privatno bankarstvo
PROČITAJ I OVO
HSBC zatvara više od 100 poslovnica, fokusira se na mobilno bankarstvo
STRATEŠKI
HSBC zatvara više od 100 poslovnica, fokusira se na mobilno bankarstvo
LONDON - HSBC će zatvoriti 114 poslovnica u Velikoj Britaniji, fokusirajući se prvenstveno na mobilno bankarstvo. Kako je priopćeno iz banke, u reorganizaciju i modernizaciju ulažu se deseci milijuna funti.
Fitch potvrdio postojeći rejting Erste banke
REJTING
Fitch potvrdio postojeći rejting Erste banke
ZAGREB – Fitch Ratings, renomirana međunarodna bonitetna agencija, potvrdila je postojeći kreditni rejting Erste banke „A-“, uz zadržavanje stabilnih izgleda za dugoročno zaduživanje.
ECB bi godinu mogao zaključiti s gubitkom
GUBITAK
ECB bi godinu mogao zaključiti s gubitkom

FRANKFURT - Europska središnja banka (ECB) upozorila je da bi godinu mogla zaključiti s gubitkom budući da je podizanjem kamatnih stopa radi obuzdavanja inflacije povećala i vlastite obaveze prema komercijalnim bankama.

Financijske tvrtke u Britaniji moraju probiti klasne barijere
RADNA SKUPINA
Financijske tvrtke u Britaniji moraju probiti klasne barijere
LONDON - Polovina radnika na upravljačkim pozicijama u britanskom sektoru financijskih i profesionalnih usluga trebala bi do 2030 godine dolaziti iz radničkih obitelji, preporučila je u srijedu radna skupina koju podupire britanska vlada.
Potpora EIF-a i Erste banke inovacijama, kulturi i kreativnosti te zelenoj i digitalnoj tranziciji u Hrvatskoj
POZITIVNO
Potpora EIF-a i Erste banke inovacijama, kulturi i kreativnosti te zelenoj i digitalnoj tranziciji u Hrvatskoj
ZAGREB - Europski investicijski fond (EIF), dio grupe Europske investicijske banke (EIB), potpisao je ugovor o jamstvu u iznosu od 50 milijuna eura s Erste&Steiermärkische Bank d.d. (Erste banka) u okviru fondaInvestEU za podržavanje održivosti, inovacija i digitalizacije malih poduzeća u Hrvatskoj te razvoj kulturnog i kreativnog sektora.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE