GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Revolut će odsad poslovati i kao banka u Hrvatskoj

Revolut će odsad poslovati i kao banka u Hrvatskoj
BANKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.03.2021 / 10:38
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Revolut, globalna financijska platforma s više od 15 milijuna klijenata širom svijeta, danas je operacionalizirala svoju europsku dozvolu za specijalizirano bankarstvo u Hrvatskoj.

Depoziti klijenata u Hrvatskoj koji počnu koristiti Revolut Bank dodatne usluge sada će biti zaštićeni shemom osiguranja depozita.

Klijenti u Hrvatskoj sada mogu nadograditi svoju aplikaciju Revolut Bank dodatnim uslugama. Postupak nadogradnje trajat će samo nekoliko minuta.

Do danas je Revolut privukao više od 150 000 klijenata u Hrvatskoj, a zahvaljujući brzorastućoj financijskoj tehnologiji, uvjereni smo da će depozitni računi, uz široku paletu proizvoda i usluga tvrtke Revolut, pružiti klijentima u Hrvatskoj veću kontrolu, vrijednost i sigurnost od tradicionalne banke.

„Revolut je sada najbrže rastuća tvrtka financijske tehnologije u Europi jer stavljamo klijenta u središte svega što radimo. Naš dizajn proizvoda je bez premca, nemamo skrivenih naknada i neprestano gradimo nove i inovativne financijske proizvode“, rekao je Virgilijus Mirkės, izvršni direktor Revolut Bank.

„Pokretanje banke u Hrvatskoj pružit će našim klijentima veću razinu sigurnosti i povjerenja i omogućit će nam lansiranje niza novih proizvoda i usluga u bliskoj budućnosti“, nastavio je Mirkės.

Do danas je grupa Revolut prikupila gotovo milijardu dolara ulaganja, a njezina vrijednost nedavno je procijenjena na 5,5 milijardi dolara. U samo pet godina Revolut je privukao više od 15 milijuna klijenata širom svijeta. Prošle je godine Revolut također pokrenuo svoju specijaliziranu banku u Poljskoj i Litvi te počeo nuditi visoko konkurentne kreditne proizvode u obje zemlje. Dozvola za specijalizirano bankarstvo omogućuje Revolut Bank pružanje ograničenih bankarskih usluga putem aplikacije Revolut, zajedno s nizom financijskih usluga i proizvoda koje nude druge tvrtke iz grupe Revolut.

Korištenjem aplikacije Revolut, klijenti mogu točno vidjeti koliko mjesečno troše na, primjerice, restorane i namirnice, mogu odrediti mjesečne budžete za potrošnju u tim kategorijama i upravljati naknadama za usluge pretplate, trenutno poslati i tražiti novac od prijatelja te zaokružiti svoje kartično plaćanje i povećati svoje uštede. Klijenti Revoluta također mogu trošiti i prenositi novac globalno, bez skrivenih naknada, pohraniti ili razmijeniti 29 valuta u aplikaciji te novac odmah poslati prijateljima i obitelji.

Tagovi: Revolut, depozitna banka, Virgilijus Mirkės
PROČITAJ I OVO
HPB ušla u top pet banaka u Hrvatskoj prema imovini
USPJESI
HPB ušla u top pet banaka u Hrvatskoj prema imovini
ZAGREB – Rekordna profitabilnost, povećanje imovine i uspješno pravno pripajanje NHB-a obilježili su 2023.; započinje nova faza razvoja
Donacijom PBZ grupe preuređena i opremljena igraonica osječkog Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje
DONACIJE
Donacijom PBZ grupe preuređena i opremljena igraonica osječkog Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje
OSIJEK – Centar za pružanje usluga u zajednici Klasje iz Osijeka dobio je donaciju u iznosu od 25.745,99 eura kojom je preuredio i opremio igraonicu.
UBS smanjuje bonuse
POTEZI
UBS smanjuje bonuse
BERN - UBS Group AG smanjio je svoj bonus fond za prošlu godinu za 14% nakon teže godine za sklapače poslova i trgovce, budući da švicarska banka povećava svoje ciljeve uštede troškova usred integracije Credit Suisse.
Italija prodaje 12,5% udjela u banci Monte dei Paschi di Siena
PRODAJA
Italija prodaje 12,5% udjela u banci Monte dei Paschi di Siena
RIM - Italija prodaje oko 12,5% Banca Monte dei Paschi di Siena SpA za najmanje 653 milijuna eura (708 milijuna dolara) u sklopu plana vlade Giorgie Meloni da izađe iz vlasništva ovog zajmodavca.
BRICS-ova banka najavila zajmove od pet milijardi dolara u 2024.
ZAJMOVI
BRICS-ova banka najavila zajmove od pet milijardi dolara u 2024.
PEKING - Razvojna banka skupine gospodarstava u nastajanju BRICS namjerava u ovoj godini dodijeliti zajmove u ukupnom iznosu od približno pet milijardi dolara, rekao je u utorak njezin potpredsjednik Zhou Qiangwu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE