GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Revolut u Sloveniji otvorio banku, nudi depozitne račune

Revolut u Sloveniji otvorio banku, nudi depozitne račune
OTVORENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.02.2021 / 20:02
Autor: SEEbiz
LJUBLJANA - Revolut, globalna financijska platforma s više od 15 milijuna klijenata širom svijeta, danas je počeo koristiti svoju specijaliziranu europsku bankarsku dozvolu u Sloveniji.

Od sada će kupci iz Slovenije koji se presele u Revolut banku radi dodatnih usluga imati svoje račune osigurane sustavom osiguranja depozita.

Kupci iz Slovenije sada mogu nadograditi svoj račun kod Revolut banke u aplikaciji s dodatnim uslugama. Postupak ažuriranja traje samo nekoliko minuta.

Do danas je Revolut privukao više od 60.000 kupaca u Sloveniji, a brzorastuća financijska i tehnološka tvrtka uvjerena je da će široka paleta proizvoda i usluga pružiti kupcima u Sloveniji veću kontrolu, vrijednost i sigurnost od tradicionalnih banaka.

“Revolut je sada najbrže rastuća financijska i tehnološka tvrtka u Europi jer kupce stavljamo u središte svega što radimo. Dizajn naših proizvoda je izuzetan, nemamo skrivenih provizija i neprestano stvaramo nove i inovativne financijske proizvode ", rekao je Virgilijus Mirkės, izvršni direktor Revolut banke.

"Pokretanje banke u Sloveniji pružit će našim klijentima visoku razinu sigurnosti i povjerenja i omogućit će nam da u bliskoj budućnosti ponudimo nove proizvode i usluge," nastavio je Mirkės.

Do danas je Revolut grupa prikupila gotovo milijardu dolara investicija, a nedavno je njena vrijednost procijenjena na 5,5 milijardi dolara. U samo pet godina Revolut je privukao više od 15 milijuna kupaca širom svijeta. Prošle je godine Revolut pokrenuo svoju specijaliziranu banku u Poljskoj i Litvi i počeo nuditi visoko konkurentne kreditne proizvode u obje zemlje. Specijalizirana bankarska licenca omogućuje Revolut banci da nudi ograničene bankarske usluge putem aplikacije Revolut, zajedno s nizom financijskih usluga i proizvoda koje nude druge tvrtke u Revolut Grupi.

Korištenjem aplikacije Revolut kupci mogu točno vidjeti koliko novca mjesečno troše na, recimo, restorane i namirnice, postaviti mjesečna ograničenja potrošnje za te kategorije i upravljati pretplatom, trenutnim slanjem i traženjem novca od prijatelja te kartičnim plaćanjem i maloprodajom ušteda. Kupci tvrtke Revolut mogu poslati novac širom svijeta bez skrivenih naknada, pohraniti i razmijeniti 29 valuta u aplikaciji te novac odmah poslati prijateljima i obitelji.

Tagovi: Revolut, bankarsko poslovanje, Virgilijus Mirkės, banka
PROČITAJ I OVO
Lloyds: Visoki troškovi smanjili kvartalnu dobit
PRITISCI
Lloyds: Visoki troškovi smanjili kvartalnu dobit
LONDON - Britanski bankarski div Lloyds u prvom je ovogodišnjem tromjesečju zabilježio neto dobit od 1,1 milijardu funti (1,28 milijardi eura), što je 29 posto manje nego u istom razdoblju lani.
Sberbank isplaćuje rekordne dividende
DIVIDENDA
Sberbank isplaćuje rekordne dividende
MOSKVA - Nadzorni odbor ruske Sberbanke preporučio je isplatu rekordnih dividendi od 750 milijardi rubalja (8,03 milijarde dolara), odnosno 50 posto neto dobiti banke, rekao je direktor banke German Gref.
Vlaho preuzima poziciju predsjednika Uprave Bank Austria, Ćubela novi predsjednik Uprave Zabe
KARIJERE
Vlaho preuzima poziciju predsjednika Uprave Bank Austria, Ćubela novi predsjednik Uprave Zabe
ZAGREB – Dalibor Ćubela novi je predsjednik Uprave Zagrebačke banke te će zamijeniti Ivana Vlahu koji preuzima poziciju predsjednika Uprave UniCredit Bank Austria. Nova imenovanja podliježu odobrenju nadzornih tijela.
HUB: Vjerojatno počinje ciklus pada kamatnih stopa
KAMATNE STOPE
HUB: Vjerojatno počinje ciklus pada kamatnih stopa
ZAGREB - Hrvatska udruga banaka objavila je "HUB Analize 78: Inflacija i kamatne stope: nova stvarnost 2024." gdje se istražuju dva ekonomska scenarija u europodručju za ovu godinu i početak 2025., odnosno predviđa se daljnje kretanje inflatornih pritisaka i kamatnih stopa za koje se ističe da počinju padati.
UBS: Pet valova otpuštanja počinje u lipnju
OTPUŠTANJA
UBS: Pet valova otpuštanja počinje u lipnju
BEČ - Otkazi u sklopu programa rezanja troškova švicarskog bankarskog diva UBS-a, najavljenog nakon preuzimanja Credit Suisse, odvijat će se u pet valova ove godine počevši od lipnja, izvijestile su u nedjelju novine SonntagsZeitung.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE