GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Usluge OTP Osiguranja uz IN2 rješenje od sada dostupne i u poslovnicama Vojvođanske banke

Usluge OTP Osiguranja uz IN2 rješenje od sada dostupne i u poslovnicama Vojvođanske banke
RJEŠENJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.07.2020 / 09:59
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Za OTP Osiguranje u Srbiji IN2 grupa završava implementaciju rješenja INsurance2 Front Office za prodaju proizvoda osiguranja u poslovnicama Vojvođanske banke.

Ova implementacija je uvod i priprema za predstojeću integraciju OTP banke i Vojvođanske banke koja slijedi u svibnju 2021. godine. Integracijom će nastati druga komercijalna banka po veličini u Srbiji, a broj poslovnica koje koriste ovo rješenje povećat će se sa sadašnjih 90 na 210.

Primjena rješenja INsurance2 Front Office omogućit će bitno olakšanu i integriranu prodaju polica životnog osiguranja u poslovnicama ove banke u najkraćem roku zahvaljujući iznimno visokom stupnju automatizacije povlačenja potrebnih podataka iz sustava. Ovo rješenje omogućuje klijentima da brzo i jednostavno ugovore usluge osiguranja tijekom obavljanja drugih poslova u banci, čime uvodi osiguranje kao uslugu komplementarnu bankarskim uslugama.

„Uvođenjem ovog rješenja u poslovne procese OTP osiguranje nastavlja s digitalizacijom usluga kao nužnim preduvjetom za unaprjeđenje korisničkog iskustva i zadovoljstva naših klijenata. Slijedi nam izazovno integracijsko razdoblje u kojem nas očekuju pripreme za značajno povećanje broja poslovnica. To za nas predstavlja i veliki uspjeh, ali i odgovornost da našim korisnicima osiguramo brz i učinkovit pristup našim uslugama, što ćemo i postići s ovim rješenjem“, rekao je Ivan Jovanović, predsjednik Izvršnog odbora OTP Osiguranja.

„Ovaj projekt je nastavak duge i iznimno kvalitetne suradnje koju IN2 i OTP Osiguranje u Srbiji imaju još od 2014. godine, i na najbolji je način utjelovio naše znanje i iskustvo kako na razvoju prodajnih aplikacija usmjerenih na olakšavanje usluge klijentu, tako i na implementaciji složenih proizvoda osiguranja. Na njemu je radilo desetak naših stručnjaka koji su svojim angažmanom dokazali da je IN2 pouzdan partner i u iznimnim okolnostima kakve su ove u kojima se zbog pandemije nalazimo“, kaže Vedran Krevatin, izvršni direktor Sektora osiguranja IN2 grupe.

INsurance2 Front Office je rješenje u koje je ugrađeno značajno iskustva u razvoju softvera za osiguravajuće kuće svih veličina. Jedinstveno je po tome što proizvode osiguravajućih društava definira uz pomoć šifrarnika i funkcije praćenja povijesti promjena svih dokumenata, osobe ili objekta bez promjene baze podataka ili dodatnog programiranja. INsurance2 je iznimno otvorena arhitektura koja ima brojna sučelja za integraciju s drugim sustavima čime omogućava usluge kao što su internetska prodaja osiguranja, upravljanje dokumentima, samostalna izrada izvještaja te mogućnost interaktivne zajedničke suradnje više od 1.000 korisnika. Tijekom implementacije prilagođava se specifičnostima poslovanja određenog osiguravajućeg društva, a tijekom godina implementiran je u nizu financijskih institucija u regiji.

Tagovi: OTP Osiguranje, IN2 Grupa, Ivan Jovanović, Vedran Krevatin, Vojvođanska banka
PROČITAJ I OVO
Dobit Barclaysa pala, ali nadmašila očekivanja
SOLIDNO
Dobit Barclaysa pala, ali nadmašila očekivanja
LONDON - Barclays je u četvrtak izvijestio o neto dobiti u prvom tromjesečju koja se može pripisati dioničarima od 1,55 milijardi funti (1,93 milijarde dolara), nadmašivši očekivanja i vrativši britanskom zajmodavcu na dobit usred velike strateške promjene.
SID banka: Neto dobit u 2023. skočila 90%
UZLET
SID banka: Neto dobit u 2023. skočila 90%
LJUBLJANA - SID banka lani je ostvarila 15,6 milijuna eura čiste dobiti, što je nešto manje od 90 posto više nego godinu prije. Krediti nebankarskom sektoru porasli su za približno tri posto, na 1,43 milijarde eura, objavila je Državna banka za izvoz i razvoj.
Deutsche Bank u prvom kvartalu objavio rezultate iznad očekivanja
DOBRE BROJKE
Deutsche Bank u prvom kvartalu objavio rezultate iznad očekivanja
FRANKFURT - Deutsche Bank je u četvrtak izvijestila o 1,275 milijardi eura (1,365 milijardi dolara) neto dobiti koja se može pripisati dioničarima u prvom tromjesečju, što predstavlja porast od 10 posto na godišnjoj razini.
Rusija plijeni imovinu JPMorgana
POTEZI
Rusija plijeni imovinu JPMorgana
MOSKVA - Ruski sud naredio je zapljenu 439,5 milijuna dolara imovine JPMorgan Chase nakon što je ruska državna VTB banka podnijela tužbu za "naknadu gubitka" protiv najveće američke banke.
Lloyds: Visoki troškovi smanjili kvartalnu dobit
PRITISCI
Lloyds: Visoki troškovi smanjili kvartalnu dobit
LONDON - Britanski bankarski div Lloyds u prvom je ovogodišnjem tromjesečju zabilježio neto dobit od 1,1 milijardu funti (1,28 milijardi eura), što je 29 posto manje nego u istom razdoblju lani.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE