GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zaba najbolja na tržištu u transakcijskom poslovanju

Zaba najbolja na tržištu u transakcijskom poslovanju
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.11.2022 / 17:52
Autor: SEEbiz
ZAGREB - UniCredit, čija je Zagrebačka banka članica, prepoznat je kao vodeći pružatelj transakcijskih usluga u jedanaest različitih zemalja, među kojima je i Hrvatska, pokazala je Anketa časopisa Euromoney za 2022. godinu.

Uz to, UniCredit je prema izboru klijenata proglašen i Najboljim pružateljem usluga transakcijskog poslovanja u osam zemalja, zadržavši vodeće mjesto u Hrvatskoj kao i u Italiji i Njemačkoj dok je u Srbiji i Slovačkoj zamijenila drugo mjesto iz ankete iz 2021. godine, prvim mjestom u ovogodišnjoj anketi.

Anketom o transakcijskom poslovanju koju časopis Euromoney provodi svake godine obuhvaćeni su odgovori vodećih direktora transakcijskog poslovanja, rizničara i direktora financija iz cijelog svijeta te se ona smatra referentnom anketom za globalnu industriju transakcijskog poslovanja. Ove je godine prikupljeno više od 21 tisuća odgovora od nefinancijskih institucija.

"Čast nam je što su upravo klijenti ponovno prepoznali Zagrebačku banku kao najbolju na tržištu. Rezultati ankete potvrđuju naš predan rad koji ulažemo u digitalizaciju i kvalitetu transakcijskih proizvoda kako bismo ispunili očekivanja klijenata i osigurali njihovo zadovoljstvo. Zahvaljujem svim našim timovima koji su marljivim radom, suradnjom i stručnošću zaslužni za zadovoljstvo naših klijenata i izvrsne rezultate poslovanja“, kazao je Spas Vidarkinsky, član Uprave Zagrebačke banke.

Komentirajući rezultate ankete, Luca Corsini, UniCreditov direktor Globalnog transakcijskog bankarstva, istaknuo je: „Naš paneuropski uspjeh ostvaren u ovogodišnjoj anketi temelji se na stalnim nastojanjima da pojednostavnimo iskustvo naših klijenata, što pokazuje i razvoj našeg novog digitalnog e-bankarstva i naprednih međunarodnih platnih usluga. Naši klijenti su u središtu svega što radimo. Želio bih zahvaliti našim timovima na njihovom duhu suradnje, njihovoj stručnosti i njihovoj predanosti tom cilju.”

Tagovi: Zagrebačka banka, Euromoney, Spas Vidarkinsky, Luca Corsini, Helena Ćorić, transakcijsko poslovanje
PROČITAJ I OVO
HSBC zatvara više od 100 poslovnica, fokusira se na mobilno bankarstvo
STRATEŠKI
HSBC zatvara više od 100 poslovnica, fokusira se na mobilno bankarstvo
LONDON - HSBC će zatvoriti 114 poslovnica u Velikoj Britaniji, fokusirajući se prvenstveno na mobilno bankarstvo. Kako je priopćeno iz banke, u reorganizaciju i modernizaciju ulažu se deseci milijuna funti.
Fitch potvrdio postojeći rejting Erste banke
REJTING
Fitch potvrdio postojeći rejting Erste banke
ZAGREB – Fitch Ratings, renomirana međunarodna bonitetna agencija, potvrdila je postojeći kreditni rejting Erste banke „A-“, uz zadržavanje stabilnih izgleda za dugoročno zaduživanje.
ECB bi godinu mogao zaključiti s gubitkom
GUBITAK
ECB bi godinu mogao zaključiti s gubitkom

FRANKFURT - Europska središnja banka (ECB) upozorila je da bi godinu mogla zaključiti s gubitkom budući da je podizanjem kamatnih stopa radi obuzdavanja inflacije povećala i vlastite obaveze prema komercijalnim bankama.

Financijske tvrtke u Britaniji moraju probiti klasne barijere
RADNA SKUPINA
Financijske tvrtke u Britaniji moraju probiti klasne barijere
LONDON - Polovina radnika na upravljačkim pozicijama u britanskom sektoru financijskih i profesionalnih usluga trebala bi do 2030 godine dolaziti iz radničkih obitelji, preporučila je u srijedu radna skupina koju podupire britanska vlada.
Potpora EIF-a i Erste banke inovacijama, kulturi i kreativnosti te zelenoj i digitalnoj tranziciji u Hrvatskoj
POZITIVNO
Potpora EIF-a i Erste banke inovacijama, kulturi i kreativnosti te zelenoj i digitalnoj tranziciji u Hrvatskoj
ZAGREB - Europski investicijski fond (EIF), dio grupe Europske investicijske banke (EIB), potpisao je ugovor o jamstvu u iznosu od 50 milijuna eura s Erste&Steiermärkische Bank d.d. (Erste banka) u okviru fondaInvestEU za podržavanje održivosti, inovacija i digitalizacije malih poduzeća u Hrvatskoj te razvoj kulturnog i kreativnog sektora.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE