GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zaba pojednostavila kreditiranje malih poduzetnika

Zaba pojednostavila kreditiranje malih poduzetnika
KREDITI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.02.2023 / 08:25
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Zagrebačka banka uvela je za male poduzetnike predodobrene kredite uz brzu i jednostavnu realizaciju. Personalizirana ponuda, manje dokumentacije i brže odobrenje neke su od prednosti za mala poduzeća.

Proizvod je namijenjen postojećim i novim klijentima Banke iz segmenta malih poduzetnika za koje je obavljena provjera kreditne sposobnosti.

Korisnici unaprijed odobreni iznos mogu iskoristiti za financiranje svojih obrtnih sredstava putem jednog ili više vrsta kreditnih proizvoda, poput kredita za poslovno financiranje s rokom otplate do tri godine, dopuštenog prekoračenja po poslovnom računu, poslovnih kreditnih kartica te činidbenih ili platežnih garancija.

Navedeni proizvodi mogu se ugovoriti u poslovnicima za poduzetničko bankarstvo Zagrebačke banke.

„Osluškujući interese i potrebe malih poduzetnika kao i izazove s kojima se suočavaju, uveli smo brzu realizaciju kredita kojim će dobiti sigurnu potporu i biti dodatno osnaženi u razvoju svojeg poslovanja. Našim postojećim i novim klijentima nudimo brže i jednostavnije rješenje za financiranje namijenjeno ispunjavanju uobičajenih potreba malih poduzeća, a koje će im u konačnici omogućiti da posvete više vremena svojem poslovanju te tako oslobode svoj puni potencijal, rastu i napreduju“, izjavio je Slaven Rukavina, član Uprave Zagrebačke banke.

UniCredit Grupa, čija je Zagrebačka banka članica, uvodi predodobrene kredite za potporu malim poduzećima u sedam zemalja Srednje i Istočne Europe: Hrvatskoj, Bugarskoj, Srbiji, Češkoj, Slovačkoj, Rumunjskoj i Mađarskoj. Uvođenjem takva rješenja za kreditiranje poduzećima se otvara pristup kreditima namijenjenim za održavanje ili proširenje njihova poslovanja uz više limite i manje dokumentacije te bez potrebe za dodatnim jamstvima. Iznosi predodobrenih kredita kao i rokovi otplate prilagođeni su lokalnim potrebama u svakoj zemlji.

„Ova nova inicijativa okrenuta klijentima pokazuje snagu UniCredita kao međunarodne grupacije“, istaknuli su Gianfranco Bisagni i Teodora Petkova, UniCreditovi glavni izvršni direktori za Srednju i Istočnu Europu. „Zahvaljujući objedinjavanju naših resursa i stručnih znanja iz više zemalja možemo ponuditi sveobuhvatno rješenje kojim se ispunjavaju konkretne potrebe malih poduzeća u Srednjoj i Istočnoj Europi. Ovaj program predodobrenih kredita izvrstan je primjer stvaranja vrijednosti za naše klijente koristeći snagu naše međunarodne mreže i jasnog okvira rizika.“

UniCredit Grupa posvećena je pružanju potpore lokalnim zajednicama i pomoći malim poduzećima kako bi ona mogla osloboditi svoj potencijal i razvijati poslovanje.

Tagovi: Zagrebačka banka, mali poduzetnici, Slaven Rukavina
PROČITAJ I OVO
Citigroup angažirao nekadašnjeg glavnog investicijskog bankara JPMorgana
TRANSFERI
Citigroup angažirao nekadašnjeg glavnog investicijskog bankara JPMorgana
NEW YORK - Citigroup je imenovao veterana JP Morgana Visa Raghavana na čelo svog novog bankarskog odjela. Div s Wall Streeta kreće u ogromno restrukturiranje.
Zagrebačka banka udvostručila dobit u 2023.
UZLET
Zagrebačka banka udvostručila dobit u 2023.
ZAGREB - Grupa Zagrebačke banke ostvarila je 509 milijuna eura dobiti nakon oporezivanja u 2023. godini.
Završen stečaj Agrobanke, akcionari dele preostale 1,64 milijarde dinara
EPILOG
Završen stečaj Agrobanke, akcionari dele preostale 1,64 milijarde dinara
BEOGRAD - Višak stečajne mase Agrobanke u Srbiji od 1,64 milijarde dinara podeliće akcionari, među kojima je najveći država, koja poseduje nešto više od 20 odsto akcija, jer je, posle 12 godina zaključen stečaj, preneo je Biznis.rs.
Ogroman rast gubitka Bundesbanka
KATASTROFA
Ogroman rast gubitka Bundesbanka
FRANKFURT - Gubici koje je pretrpjela Njemačka središnja banka skočili su u desetke milijardi 2023. godine zbog viših kamata, zbog čega je morala povući sve svoje rezervacije kako bi postigla pokriće.
EIB će uskoro otvoriti ured u Podgorici
NAJAVE
EIB će uskoro otvoriti ured u Podgorici
PODGORICA  - Europska investicijska banka (EIB) uskoro će otvoriti ured u Podgorici, priopćeno je iz EIB-a, uz ocjenu da je to izraz povjerenja u institucije i mjera posvećenosti razvoju Crne Gore.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE