GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zaba pojednostavila kreditiranje malih poduzetnika

Zaba pojednostavila kreditiranje malih poduzetnika
KREDITI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.02.2023 / 08:25
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Zagrebačka banka uvela je za male poduzetnike predodobrene kredite uz brzu i jednostavnu realizaciju. Personalizirana ponuda, manje dokumentacije i brže odobrenje neke su od prednosti za mala poduzeća.

Proizvod je namijenjen postojećim i novim klijentima Banke iz segmenta malih poduzetnika za koje je obavljena provjera kreditne sposobnosti.

Korisnici unaprijed odobreni iznos mogu iskoristiti za financiranje svojih obrtnih sredstava putem jednog ili više vrsta kreditnih proizvoda, poput kredita za poslovno financiranje s rokom otplate do tri godine, dopuštenog prekoračenja po poslovnom računu, poslovnih kreditnih kartica te činidbenih ili platežnih garancija.

Navedeni proizvodi mogu se ugovoriti u poslovnicima za poduzetničko bankarstvo Zagrebačke banke.

„Osluškujući interese i potrebe malih poduzetnika kao i izazove s kojima se suočavaju, uveli smo brzu realizaciju kredita kojim će dobiti sigurnu potporu i biti dodatno osnaženi u razvoju svojeg poslovanja. Našim postojećim i novim klijentima nudimo brže i jednostavnije rješenje za financiranje namijenjeno ispunjavanju uobičajenih potreba malih poduzeća, a koje će im u konačnici omogućiti da posvete više vremena svojem poslovanju te tako oslobode svoj puni potencijal, rastu i napreduju“, izjavio je Slaven Rukavina, član Uprave Zagrebačke banke.

UniCredit Grupa, čija je Zagrebačka banka članica, uvodi predodobrene kredite za potporu malim poduzećima u sedam zemalja Srednje i Istočne Europe: Hrvatskoj, Bugarskoj, Srbiji, Češkoj, Slovačkoj, Rumunjskoj i Mađarskoj. Uvođenjem takva rješenja za kreditiranje poduzećima se otvara pristup kreditima namijenjenim za održavanje ili proširenje njihova poslovanja uz više limite i manje dokumentacije te bez potrebe za dodatnim jamstvima. Iznosi predodobrenih kredita kao i rokovi otplate prilagođeni su lokalnim potrebama u svakoj zemlji.

„Ova nova inicijativa okrenuta klijentima pokazuje snagu UniCredita kao međunarodne grupacije“, istaknuli su Gianfranco Bisagni i Teodora Petkova, UniCreditovi glavni izvršni direktori za Srednju i Istočnu Europu. „Zahvaljujući objedinjavanju naših resursa i stručnih znanja iz više zemalja možemo ponuditi sveobuhvatno rješenje kojim se ispunjavaju konkretne potrebe malih poduzeća u Srednjoj i Istočnoj Europi. Ovaj program predodobrenih kredita izvrstan je primjer stvaranja vrijednosti za naše klijente koristeći snagu naše međunarodne mreže i jasnog okvira rizika.“

UniCredit Grupa posvećena je pružanju potpore lokalnim zajednicama i pomoći malim poduzećima kako bi ona mogla osloboditi svoj potencijal i razvijati poslovanje.

Tagovi: Zagrebačka banka, mali poduzetnici, Slaven Rukavina
PROČITAJ I OVO
Evo kad na bankomate stižu novčanice od 50 i 100 eura
NAJAVE
Evo kad na bankomate stižu novčanice od 50 i 100 eura

ZAGREB - Nakon tri mjeseca na bankomate stižu nove novčanice, od 50 i 100 eura. Do sada su se u većini slučajeva isplaćivale samo one od 10 i 20 eura.

Raiffeisen Bank International zbog pritiska koncentriran na odlazak iz Rusije
ODLAZAK
Raiffeisen Bank International zbog pritiska koncentriran na odlazak iz Rusije
BEČ - Raiffeisen Bank International "koncentrirao" se zbog snažnog pritiska na opcije prodaje ili odvajanja ruskog poslovanja, izjavio je izvršni direktor, dodavši ipak da se ne planiraju potpuno povući jer žele zadržati licencu.
EBRD i Banca Intesa podržavaju mala i srednja preduzeća u Srbiji
PODRŠKA
EBRD i Banca Intesa podržavaju mala i srednja preduzeća u Srbiji
BEOGRAD - Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD), koja je u potpunosti uskladila svoje aktivnosti sa Pariskim sporazumom početkom 2023. godine, obezbedila je sveobuhvatan paket finansiranja za Banca Intesa Beograd, članicu Intesa Sanpaolo grupe, u cilju dalje zajedničke podrške razvoju malih i srednjih preduzeća (MSP) u Srbiji.
Naša Banka provela još jednu dokapitalizaciju vrijednu 2,5 miliona KM
KAPITAL
Naša Banka provela još jednu dokapitalizaciju vrijednu 2,5 miliona KM
BIJELJINA - Naša banka a.d. Bijeljina provela je još jednu dokapitalizaciju u vrijednosti 2,5 miliona KM putem javne ponude akcija.
Yellen protiv kratkoročnog povećanja kapitala Svjetske banke
STAVOVI
Yellen protiv kratkoročnog povećanja kapitala Svjetske banke
WASHINGTON - Američka ministrica financija Janet Yellen odbacila je danas prijedlog kratkoročnog povećanja kapitala Svjetske banke.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE