GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zaba ponovo najbolja na tržištu u transakcijskom poslovanju

Zaba ponovo najbolja na tržištu u transakcijskom poslovanju
NA VRHU
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.12.2020 / 12:47
Autor: SEEbiz
ZAGREB  - U Anketi o transakcijskom poslovanju 2020. časopisa Euromoney, UniCredit je prepoznat kao Najbolji pružatelj usluga u deset različitih zemalja, među kojima je i Hrvatska.

UniCredit je, uz to, drugu godinu zaredom, osim u osam regija Srednje i Istočne Europe, u Austriji i Italiji zadržao svoj dugogodišnji status Tržišnog lidera.

Euromoneyjeva Anketa o transakcijskom poslovanju, koja se provodi svake godine, prepoznaje vodeće pružatelje usluga i proizvoda u segmentu transakcijskog poslovanja. Ove je godine u sklopu ankete od nefinancijskih institucija prikupljeno više od 32.000 odgovora.

Komentirajući rezultate, Luca Corsini, UniCreditov direktor Globalnog transakcijskog bankarstva, rekao je: „Vrlo smo ponosni na ova postignuća koja odražavaju paneuropsku pokrivenost naše platforme i sposobnost da pomognemo klijentima svih vrsta i veličina u uspješnom nošenju s nezabilježenim izazovima s kojima smo se susretali ove godine."

Giovanni Solaroli, njegov sudirektor Globalnog transakcijskog bankarstva dodao je: „Ovo priznanje potvrđuje da naše timove odlikuje suradnički duh, stručnost te predanost pružanju vrhunskih usluga u segmentu transakcijskog poslovanja."

„Ponosni smo da je i u ovim izazovnim vremenima Zagrebačka banka prepoznata kao najbolja na tržištu i što su to prepoznali i klijenti. Ova nagrada je još jedno priznanje našem kontinuiranom ulaganju u kvalitetu transakcijskih proizvoda i platnog prometa kako bismo ispunili očekivanja klijenata i osigurali njihovo zadovoljstvo“, poručio je Spas Vidarkinsky, član Uprave Zagrebačke banke.

Rezultati prate godinu snažnih ulaganja u različite aspekte UniCreditove platforme za transakcijsko poslovanje, uključujući inovacije kao što su virtualni računi, trenutačna plaćanja, SWIFT globalna platna inicijativa (GPI) i digitalno potpisivanje dokumenata putem kojih Grupa nastoji biti predvodnik u bankarskim trendovima i optimizirati digitalne alate, zadržavajući sposobnost agilne reakcije na potrebe klijenata koje se neprestano mijenjaju.

Tagovi: Zagrebačka banka, UniCredit, transakcijsko poslovanje
PROČITAJ I OVO
Ifo: Njemačke banke nešto lakše kreditiraju tvrtke
KREDITIRANJE
Ifo: Njemačke banke nešto lakše kreditiraju tvrtke
BERLIN - Njemačke tvrtke u ožujku su izvijestile da su im banke lakše odobravale kredite nego prethodnih mjeseci, ali je pristup gospodarstva financiranju i dalje kompliciraniji nego inače, objavio je u petak ekonomski institut Ifo.
Fed kaznio Wells Fargo zbog manjkave kontrole rizika
KAZNA
Fed kaznio Wells Fargo zbog manjkave kontrole rizika
WASHINTON - Federalne rezerve (Fed) izrekla je kaznu od 67,8 milijuna dolara Wells Fargu i njegovoj matičnoj tvrtki Wells Fargo & Co jer nisu adekvatno osigurale rizične prakse svoje podružnice Wells Fargo Bank.
Evo kad na bankomate stižu novčanice od 50 i 100 eura
NAJAVE
Evo kad na bankomate stižu novčanice od 50 i 100 eura

ZAGREB - Nakon tri mjeseca na bankomate stižu nove novčanice, od 50 i 100 eura. Do sada su se u većini slučajeva isplaćivale samo one od 10 i 20 eura.

Raiffeisen Bank International zbog pritiska koncentriran na odlazak iz Rusije
ODLAZAK
Raiffeisen Bank International zbog pritiska koncentriran na odlazak iz Rusije
BEČ - Raiffeisen Bank International "koncentrirao" se zbog snažnog pritiska na opcije prodaje ili odvajanja ruskog poslovanja, izjavio je izvršni direktor, dodavši ipak da se ne planiraju potpuno povući jer žele zadržati licencu.
EBRD i Banca Intesa podržavaju mala i srednja preduzeća u Srbiji
PODRŠKA
EBRD i Banca Intesa podržavaju mala i srednja preduzeća u Srbiji
BEOGRAD - Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD), koja je u potpunosti uskladila svoje aktivnosti sa Pariskim sporazumom početkom 2023. godine, obezbedila je sveobuhvatan paket finansiranja za Banca Intesa Beograd, članicu Intesa Sanpaolo grupe, u cilju dalje zajedničke podrške razvoju malih i srednjih preduzeća (MSP) u Srbiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE