GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zaba proglašena najboljim pružateljem usluga deviznog poslovanja u Hrvatskoj

Zaba proglašena najboljim pružateljem usluga deviznog poslovanja u Hrvatskoj
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.12.2020 / 17:25
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Američki poslovni časopis Global Finance proglasio je Zagrebačku banku Najboljim pružateljem usluga deviznog poslovanja za 2021. u Hrvatskoj.

Grupa UniCredit, čija je Zaba članica, je proglašena i Najboljim pružateljem usluga deviznog poslovanja za 2021. za regiju Srednje i Istočne Europe.

„Vrlo smo ponosni na ovu nagradu. Ona je priznanje za izvrsne rezultate naših zaposlenika te stavlja naglasak na našu sveobuhvatnu i inovativnu paletu proizvoda koja nas čini uspješnim i pouzdanim partnerom kompanija aktivnih na međunarodnoj razini“, poručio je Spas Vidarkinsky, član Uprave Zagrebačke banke.

Kao pružatelj usluga deviznog poslovanja, Zagrebačka banka kombinira lokalnu ekspertizu s globalnom stručnošću trgovačkih profesionalaca u Londonu, Münchenu, Milanu, New Yorku i Hong Kongu. Međunarodni klijenti stoga uživaju u pogodnostima inovativnih proizvoda i trgovinske snage naše Grupe u glavnim svjetskim financijskim središtima, kao i u lokalnoj prisutnosti koju imamo kao jednostavna uspješna paneuropska komercijalna banka, te u našim savjetodavnim sposobnostima.

Kriteriji za odabir pobjednika uključivali su volumen transakcija, tržišni udio, globalnu pokrivenost, korisničku uslugu, konkurentne cijene i inovativne tehnologije. Global Finance uzeo je u obzir i komentare industrijskih analitičara, korporativnih rukovoditelja i tehnoloških stručnjaka.

Global Finance, osnovan 1987. godine sa sjedištem u New Yorku i uredima širom svijeta, ima nakladu od 50.000 primjeraka i čitatelje u 191 zemlji. Čitateljstvo Global Financea uključuje više korporativne i financijske službenike odgovorne za donošenje investicijskih i strateških odluka u multinacionalnim kompanijama i financijskim ustanovama. Global Finance redovito bira najbolje među bankama i ostalim pružateljima financijskih usluga, a te su nagrade postale pouzdan standard izvrsnosti za globalnu financijsku zajednicu.

Tagovi: Zagrebačka banka, devizno poslovanje, UniCredit, Global Finance
PROČITAJ I OVO
Ifo: Njemačke banke nešto lakše kreditiraju tvrtke
KREDITIRANJE
Ifo: Njemačke banke nešto lakše kreditiraju tvrtke
BERLIN - Njemačke tvrtke u ožujku su izvijestile da su im banke lakše odobravale kredite nego prethodnih mjeseci, ali je pristup gospodarstva financiranju i dalje kompliciraniji nego inače, objavio je u petak ekonomski institut Ifo.
Fed kaznio Wells Fargo zbog manjkave kontrole rizika
KAZNA
Fed kaznio Wells Fargo zbog manjkave kontrole rizika
WASHINTON - Federalne rezerve (Fed) izrekla je kaznu od 67,8 milijuna dolara Wells Fargu i njegovoj matičnoj tvrtki Wells Fargo & Co jer nisu adekvatno osigurale rizične prakse svoje podružnice Wells Fargo Bank.
Evo kad na bankomate stižu novčanice od 50 i 100 eura
NAJAVE
Evo kad na bankomate stižu novčanice od 50 i 100 eura

ZAGREB - Nakon tri mjeseca na bankomate stižu nove novčanice, od 50 i 100 eura. Do sada su se u većini slučajeva isplaćivale samo one od 10 i 20 eura.

Raiffeisen Bank International zbog pritiska koncentriran na odlazak iz Rusije
ODLAZAK
Raiffeisen Bank International zbog pritiska koncentriran na odlazak iz Rusije
BEČ - Raiffeisen Bank International "koncentrirao" se zbog snažnog pritiska na opcije prodaje ili odvajanja ruskog poslovanja, izjavio je izvršni direktor, dodavši ipak da se ne planiraju potpuno povući jer žele zadržati licencu.
EBRD i Banca Intesa podržavaju mala i srednja preduzeća u Srbiji
PODRŠKA
EBRD i Banca Intesa podržavaju mala i srednja preduzeća u Srbiji
BEOGRAD - Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD), koja je u potpunosti uskladila svoje aktivnosti sa Pariskim sporazumom početkom 2023. godine, obezbedila je sveobuhvatan paket finansiranja za Banca Intesa Beograd, članicu Intesa Sanpaolo grupe, u cilju dalje zajedničke podrške razvoju malih i srednjih preduzeća (MSP) u Srbiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE