GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zaba proglašena najboljim pružateljem usluga deviznog poslovanja u Hrvatskoj

Zaba proglašena najboljim pružateljem usluga deviznog poslovanja u Hrvatskoj
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.12.2020 / 17:25
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Američki poslovni časopis Global Finance proglasio je Zagrebačku banku Najboljim pružateljem usluga deviznog poslovanja za 2021. u Hrvatskoj.

Grupa UniCredit, čija je Zaba članica, je proglašena i Najboljim pružateljem usluga deviznog poslovanja za 2021. za regiju Srednje i Istočne Europe.

„Vrlo smo ponosni na ovu nagradu. Ona je priznanje za izvrsne rezultate naših zaposlenika te stavlja naglasak na našu sveobuhvatnu i inovativnu paletu proizvoda koja nas čini uspješnim i pouzdanim partnerom kompanija aktivnih na međunarodnoj razini“, poručio je Spas Vidarkinsky, član Uprave Zagrebačke banke.

Kao pružatelj usluga deviznog poslovanja, Zagrebačka banka kombinira lokalnu ekspertizu s globalnom stručnošću trgovačkih profesionalaca u Londonu, Münchenu, Milanu, New Yorku i Hong Kongu. Međunarodni klijenti stoga uživaju u pogodnostima inovativnih proizvoda i trgovinske snage naše Grupe u glavnim svjetskim financijskim središtima, kao i u lokalnoj prisutnosti koju imamo kao jednostavna uspješna paneuropska komercijalna banka, te u našim savjetodavnim sposobnostima.

Kriteriji za odabir pobjednika uključivali su volumen transakcija, tržišni udio, globalnu pokrivenost, korisničku uslugu, konkurentne cijene i inovativne tehnologije. Global Finance uzeo je u obzir i komentare industrijskih analitičara, korporativnih rukovoditelja i tehnoloških stručnjaka.

Global Finance, osnovan 1987. godine sa sjedištem u New Yorku i uredima širom svijeta, ima nakladu od 50.000 primjeraka i čitatelje u 191 zemlji. Čitateljstvo Global Financea uključuje više korporativne i financijske službenike odgovorne za donošenje investicijskih i strateških odluka u multinacionalnim kompanijama i financijskim ustanovama. Global Finance redovito bira najbolje među bankama i ostalim pružateljima financijskih usluga, a te su nagrade postale pouzdan standard izvrsnosti za globalnu financijsku zajednicu.

Tagovi: Zagrebačka banka, devizno poslovanje, UniCredit, Global Finance
PROČITAJ I OVO
Dobit Barclaysa pala, ali nadmašila očekivanja
SOLIDNO
Dobit Barclaysa pala, ali nadmašila očekivanja
LONDON - Barclays je u četvrtak izvijestio o neto dobiti u prvom tromjesečju koja se može pripisati dioničarima od 1,55 milijardi funti (1,93 milijarde dolara), nadmašivši očekivanja i vrativši britanskom zajmodavcu na dobit usred velike strateške promjene.
SID banka: Neto dobit u 2023. skočila 90%
UZLET
SID banka: Neto dobit u 2023. skočila 90%
LJUBLJANA - SID banka lani je ostvarila 15,6 milijuna eura čiste dobiti, što je nešto manje od 90 posto više nego godinu prije. Krediti nebankarskom sektoru porasli su za približno tri posto, na 1,43 milijarde eura, objavila je Državna banka za izvoz i razvoj.
Deutsche Bank u prvom kvartalu objavio rezultate iznad očekivanja
DOBRE BROJKE
Deutsche Bank u prvom kvartalu objavio rezultate iznad očekivanja
FRANKFURT - Deutsche Bank je u četvrtak izvijestila o 1,275 milijardi eura (1,365 milijardi dolara) neto dobiti koja se može pripisati dioničarima u prvom tromjesečju, što predstavlja porast od 10 posto na godišnjoj razini.
Rusija plijeni imovinu JPMorgana
POTEZI
Rusija plijeni imovinu JPMorgana
MOSKVA - Ruski sud naredio je zapljenu 439,5 milijuna dolara imovine JPMorgan Chase nakon što je ruska državna VTB banka podnijela tužbu za "naknadu gubitka" protiv najveće američke banke.
Lloyds: Visoki troškovi smanjili kvartalnu dobit
PRITISCI
Lloyds: Visoki troškovi smanjili kvartalnu dobit
LONDON - Britanski bankarski div Lloyds u prvom je ovogodišnjem tromjesečju zabilježio neto dobit od 1,1 milijardu funti (1,28 milijardi eura), što je 29 posto manje nego u istom razdoblju lani.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE