GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zaba proglašena najboljim pružateljem usluga deviznog poslovanja u Hrvatskoj

Zaba proglašena najboljim pružateljem usluga deviznog poslovanja u Hrvatskoj
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.12.2020 / 17:25
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Američki poslovni časopis Global Finance proglasio je Zagrebačku banku Najboljim pružateljem usluga deviznog poslovanja za 2021. u Hrvatskoj.

Grupa UniCredit, čija je Zaba članica, je proglašena i Najboljim pružateljem usluga deviznog poslovanja za 2021. za regiju Srednje i Istočne Europe.

„Vrlo smo ponosni na ovu nagradu. Ona je priznanje za izvrsne rezultate naših zaposlenika te stavlja naglasak na našu sveobuhvatnu i inovativnu paletu proizvoda koja nas čini uspješnim i pouzdanim partnerom kompanija aktivnih na međunarodnoj razini“, poručio je Spas Vidarkinsky, član Uprave Zagrebačke banke.

Kao pružatelj usluga deviznog poslovanja, Zagrebačka banka kombinira lokalnu ekspertizu s globalnom stručnošću trgovačkih profesionalaca u Londonu, Münchenu, Milanu, New Yorku i Hong Kongu. Međunarodni klijenti stoga uživaju u pogodnostima inovativnih proizvoda i trgovinske snage naše Grupe u glavnim svjetskim financijskim središtima, kao i u lokalnoj prisutnosti koju imamo kao jednostavna uspješna paneuropska komercijalna banka, te u našim savjetodavnim sposobnostima.

Kriteriji za odabir pobjednika uključivali su volumen transakcija, tržišni udio, globalnu pokrivenost, korisničku uslugu, konkurentne cijene i inovativne tehnologije. Global Finance uzeo je u obzir i komentare industrijskih analitičara, korporativnih rukovoditelja i tehnoloških stručnjaka.

Global Finance, osnovan 1987. godine sa sjedištem u New Yorku i uredima širom svijeta, ima nakladu od 50.000 primjeraka i čitatelje u 191 zemlji. Čitateljstvo Global Financea uključuje više korporativne i financijske službenike odgovorne za donošenje investicijskih i strateških odluka u multinacionalnim kompanijama i financijskim ustanovama. Global Finance redovito bira najbolje među bankama i ostalim pružateljima financijskih usluga, a te su nagrade postale pouzdan standard izvrsnosti za globalnu financijsku zajednicu.

Tagovi: Zagrebačka banka, devizno poslovanje, UniCredit, Global Finance
PROČITAJ I OVO
Citigroup angažirao nekadašnjeg glavnog investicijskog bankara JPMorgana
TRANSFERI
Citigroup angažirao nekadašnjeg glavnog investicijskog bankara JPMorgana
NEW YORK - Citigroup je imenovao veterana JP Morgana Visa Raghavana na čelo svog novog bankarskog odjela. Div s Wall Streeta kreće u ogromno restrukturiranje.
Zagrebačka banka udvostručila dobit u 2023.
UZLET
Zagrebačka banka udvostručila dobit u 2023.
ZAGREB - Grupa Zagrebačke banke ostvarila je 509 milijuna eura dobiti nakon oporezivanja u 2023. godini.
Završen stečaj Agrobanke, akcionari dele preostale 1,64 milijarde dinara
EPILOG
Završen stečaj Agrobanke, akcionari dele preostale 1,64 milijarde dinara
BEOGRAD - Višak stečajne mase Agrobanke u Srbiji od 1,64 milijarde dinara podeliće akcionari, među kojima je najveći država, koja poseduje nešto više od 20 odsto akcija, jer je, posle 12 godina zaključen stečaj, preneo je Biznis.rs.
Ogroman rast gubitka Bundesbanka
KATASTROFA
Ogroman rast gubitka Bundesbanka
FRANKFURT - Gubici koje je pretrpjela Njemačka središnja banka skočili su u desetke milijardi 2023. godine zbog viših kamata, zbog čega je morala povući sve svoje rezervacije kako bi postigla pokriće.
EIB će uskoro otvoriti ured u Podgorici
NAJAVE
EIB će uskoro otvoriti ured u Podgorici
PODGORICA  - Europska investicijska banka (EIB) uskoro će otvoriti ured u Podgorici, priopćeno je iz EIB-a, uz ocjenu da je to izraz povjerenja u institucije i mjera posvećenosti razvoju Crne Gore.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE