GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zagrebačka banka dobitnik priznanja Poslodavac prijatelj obitelji

Zagrebačka banka dobitnik priznanja Poslodavac prijatelj obitelji
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.06.2021 / 18:01
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Zagrebačka banka dobitnik je priznanja „Poslodavac prijatelj obitelji“ za 2020. godinu. Priznanje je to koje dodjeljuje Središnji državni ured za demografiju i mlade koji je prepoznao Zabu kao najbolji primjer poduzeća koji provodi mjere u smjeru obiteljsko poslovne ravnoteže u kategoriji velikih trgovačkih društava.

Na današnjoj dodjeli, priznanje je u ime Zagrebačke banke preuzela Iva König, direktorica Podrške upravljanju ljudskim resursom. Ovo je priznanje još jedna potvrda napora koji Zagrebačka banka svakodnevno ulaže kako bi stvorila najbolje okruženje za rad svojih zaposlenika. U Zabi je razvijeno niz inicijativa i projekata kojima je osnovni cilj pomoći zaposlenicima da uspostave ravnotežu između poslovnog i privatnog života.

Među inicijativama koje se redovno provode ističu se program za mame i tate, slobodan dan za prvi dan vrtića i škole, slobodan dan za rođendan, Zaba Kids day, slobodan dan i financijska potpora za značajne događaje u životu, fleksibilno radno vrijeme, rad u nepunom radnom vremenu, sportska udruga Zabašport i niz drugih.

U proteklih godinu dana posebna se pažnja posvećivala inicijativama vezanim uz COVID 19. U Zagrebačkoj banci su se osigurale maksimalne zaštitne mjere za sve zaposlenike te je uvedeno niz novih inicijativa poput rada od kuće. Zaba je osigurala i financijsku potporu za zaposlenike koji su bolovali od bolesti COVID 19, plaćene slobodne dane za samoizolaciju, besplatno antigensko testiranje, cijepljenje i mnoge druge pogodnosti.

„Kako nam je 2020. godina i zbog potresa i zbog korone svima bila iznimno zahtjevna pokrenuli smo i projekt Mind matters kojim ističemo važnost brige za mentalno zdravlje i koji je naišao na sjajan odjek među našim kolegama koji od samog početka aktivno sudjeluju u programu. I dalje ćemo nastojati osmišljavati nove inicijative i projekte kako bi našim zaposlenicima stvorili najbolje okruženje za rad“, poručila je Iva König, direktorica Podrške upravljanju ljudskim resursom u Zagrebačkoj banci.

Tagovi: Zagrebačka banka, Iva König, Poslodavac prijatelj obitelji
PROČITAJ I OVO
Raiffeisen u strahu od Amerikanaca povukao oglase za radna mjesta u Rusiji
KUKAVIČKI
Raiffeisen u strahu od Amerikanaca povukao oglase za radna mjesta u Rusiji
BEČ - Austrijska Raiffeisen banka priopćila je u utorak da zamjenjuje oglase za posao koji sadrže "obmanjujuće riječi" koje impliciraju da banka širi svoje poslovanje u Rusiji.
Bank of America: Dobit pala zbog isplate kamata klijentima
PAD
Bank of America: Dobit pala zbog isplate kamata klijentima
NEW YORK - Dobit Bank of America pala je u utorak jer je zajmodavac zaradio manje od plaćanja kamata klijentima.
Ulaganje stanovništva u trezorske zapise smanjilo ukupne depozite
SPOJENE POSUDE
Ulaganje stanovništva u trezorske zapise smanjilo ukupne depozite
ANALIZA - Prema posljednjim podacima HNB-a, na osnovi stanja, ukupni depoziti (isključujući središnju državu) iznosili su na kraju veljače 56,1 mlrd. eura.
Uzlet dobiti Goldman Sachsa u prvom kvartalu
SKOK
Uzlet dobiti Goldman Sachsa u prvom kvartalu
NEW YORK - Dobit Goldman Sachsa (GS) porasla je 28% u prvom tromjesečju kako su prihodi od investicijskog bankarstva porasli, dajući izvršnom direktoru Davidu Solomonu potreban zamah početkom 2024.
U Njemačkoj potražnja za potrošačkim kreditima lani pala 7 posto
POTRAŽNJA
U Njemačkoj potražnja za potrošačkim kreditima lani pala 7 posto
BERLIN - Potražnja za potrošačkim kreditima u Njemačkoj lani je smanjena za 7,3 posto na godišnjoj razini, objavilo je ovoga tjedna udruženje banaka BFACH.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE