GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zagrebačka banka povećala iznos beskontaktnog plaćanja bez PIN-a na 250 kuna

Zagrebačka banka povećala iznos beskontaktnog plaćanja bez PIN-a na 250 kuna
POTEZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.03.2020 / 11:17
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Od 27. ožujka Zagrebačka banka je tako povećala iznos beskontaktne platne transakcije bez primjene PIN-a sa 100 na 250 kuna, u skladu s preporukama nadležnih tijela u vezi s minimiziranjem kretanja i međusobnih kontakata.

Povećanje limita beskontaktnog plaćanja bez PIN-a bit će postepeno uvedeno te će u narednih nekoliko dana biti dostupno na svim prodajnim mjestima koja koriste POS uređaje Zagrebačke banke.

Osim toga, Zagrebačka banka je 24. ožujka ukinula naknadu za podizanje gotovine s debitnim karticama građana na bankomatima svih banaka u Hrvatskoj i to na rok od tri mjeseca, kako bi klijentima dodatno olakšala pristup novčanim sredstvima.

Većina bankomata Zagrebačke banke opremljena je beskontaktnom opcijom. Klijenti pritom ne moraju umetati karticu u bankomat, već ju je dovoljno samo približiti beskontaktnoj oznaci na uređaju. Usluge Zabinih bankomata su klijentima dostupne 24 sata dnevno na više od 800 lokacija u Hrvatskoj. Lokacije bankomata mogu se pronaći na službenim stranicama Zagrebačke banke

Od 20. ožujka poslovnice Zagrebačke banke rade skraćeno, dok su neke privremeno zatvorene.  Listu poslovnica s njihovim radnim vremenima možete pronaći na stranicama banke

Zagrebačka banka aktivno radi na tome da osigura funkcioniranje svih bankarskih usluga putem digitalnih kanala. Naši klijenti mogu dobiti sve relevantne informacije o proizvodima i uslugama te obaviti sve glavne bankarske usluge na jednostavan, brz i siguran način putem internetskog bankarstva (e-zaba) ili mobilne aplikacije (m-zaba), odnosno putem e-poslovnice te 24 satne zone (uplatno-isplatni bankomati, dnevno-noćni trezori i uređaji za zaprimanje naloga). Klijentima savjetujemo da poslovnice posjećuju samo u slučaju nužde te, skladu s mjerama opreza, molimo ih da poštuju preporučenu udaljenost između bankara i klijenta te između klijenata međusobno.

Za savjetodavne usluge i informacije o poslovanju banke povezanom s koronavirusom klijentima smo dostupni na broj telefona 0800 0024.

Zagrebačka banka nastavit će aktivno pratiti situaciju, uvijek postupati u najboljem interesu svih te postupati ispravno u odnosu na sve naše dionike.

Tagovi: Zagrebačka banka, beskontaktno plaćanje
PROČITAJ I OVO
HPB ušla u top pet banaka u Hrvatskoj prema imovini
USPJESI
HPB ušla u top pet banaka u Hrvatskoj prema imovini
ZAGREB – Rekordna profitabilnost, povećanje imovine i uspješno pravno pripajanje NHB-a obilježili su 2023.; započinje nova faza razvoja
Donacijom PBZ grupe preuređena i opremljena igraonica osječkog Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje
DONACIJE
Donacijom PBZ grupe preuređena i opremljena igraonica osječkog Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje
OSIJEK – Centar za pružanje usluga u zajednici Klasje iz Osijeka dobio je donaciju u iznosu od 25.745,99 eura kojom je preuredio i opremio igraonicu.
UBS smanjuje bonuse
POTEZI
UBS smanjuje bonuse
BERN - UBS Group AG smanjio je svoj bonus fond za prošlu godinu za 14% nakon teže godine za sklapače poslova i trgovce, budući da švicarska banka povećava svoje ciljeve uštede troškova usred integracije Credit Suisse.
Italija prodaje 12,5% udjela u banci Monte dei Paschi di Siena
PRODAJA
Italija prodaje 12,5% udjela u banci Monte dei Paschi di Siena
RIM - Italija prodaje oko 12,5% Banca Monte dei Paschi di Siena SpA za najmanje 653 milijuna eura (708 milijuna dolara) u sklopu plana vlade Giorgie Meloni da izađe iz vlasništva ovog zajmodavca.
BRICS-ova banka najavila zajmove od pet milijardi dolara u 2024.
ZAJMOVI
BRICS-ova banka najavila zajmove od pet milijardi dolara u 2024.
PEKING - Razvojna banka skupine gospodarstava u nastajanju BRICS namjerava u ovoj godini dodijeliti zajmove u ukupnom iznosu od približno pet milijardi dolara, rekao je u utorak njezin potpredsjednik Zhou Qiangwu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE