GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zagrebačka banka uvodi potpuno digitalno otvaranje računa

Zagrebačka banka uvodi potpuno digitalno otvaranje računa
NOVITETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.07.2024 / 16:25
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Zagrebačka banka, vodeća banka u Hrvatskoj i članica Grupe UniCredit, od sada svojim novim klijentima nudi potpuno digitalno otvaranje bankovnog računa. Nova usluga omogućuje brzo, jednostavno i prije svega potpuno sigurno otvaranje računa putem m-zaba on-line bankarstva i bez potrebe za odlaskom u poslovnicu.

„Naši klijenti u središtu su svega što radimo te smo prepoznali nužnost osiguravanja potpuno digitalnog otvaranja računa za buduće klijente Zabe. Gotovo 70 posto naših klijenata već sada bankarske usluge koristi putem digitalnih kanala, a više od 95 posto svih transakcija provede se putem njih. To nas motivira da i dalje razvijamo nove usluge u m-zabi, kojima ćemo pružiti još bržu i jednostavniju podršku klijentima, pri čemu najveći naglasak stavljamo na njihovu sigurnost“, izjavio je Ivan Hećimović, direktor Alternativnih kanala Zagrebačke banke.

Račun na ovaj način može otvoriti bilo koja punoljetna, poslovno sposobna fizička osoba, s važećom osobnom iskaznicom Republike Hrvatske. Proces je vrlo jednostavan i intuitivan, a klijenti sa svog pametnog telefona, nakon što preuzmu aplikaciju m-zaba, mogu izabrati paket usluga koji žele koristiti.

Prilikom procesa ugovaranja paketa na digitalni način potrebno je upisati i verificirati svoj broj telefona i e-mail adresu, te skenirati osobnu iskaznicu i snimiti selfie. Nakon ugovaranja paketa automatski će se aktivirati m-zaba on-line bankarstvo te klijent odmah može koristiti ugovoreni račun i ostale usluge. Novi klijenti ni u jednom trenutku ne moraju dolaziti u poslovnicu, jer će im fizička kartica stići na kućnu adresu, no ukoliko žele, i dalje im je dostupna i velika mreža bankomata i poslovnica u cijeloj Hrvatskoj.

Kao vodeća banka u Hrvatskoj, Zagrebačka banka fokusirana je na razvoj inovacija koje omogućuju još bolju pristupačnost njezinih usluga. Zaba kontinuirano unaprjeđuje aplikaciju m-zaba, a nedavno integrirane funkcionalnosti poput m-redomata, biometrijske prijave u m-token te provjere kreditne sposobnosti potvrđuju lidersku poziciju Zagrebačke banke pri uvođenju digitalnih inovacija na tržište.

Tagovi: ZABA, DIGITALNI RAČUN, RAČUN, ZAGREBAČKA BANKA
PROČITAJ I OVO
S&P: OTP grupa na vrhu ljestvice banaka s najboljim rezultatima u Europi
NA VRHU
S&P: OTP grupa na vrhu ljestvice banaka s najboljim rezultatima u Europi
SPLIT - S&P Global Market Intelligence ovog srpnja objavio je svoju inauguralnu ljestvicu europskih banaka s najboljim rezultatima, proglasivši OTP grupu kao najuspješniju europsku bankarsku grupu u 2023. godini.
Revolut napokon dobio licencu za bankarstvo u Velikoj Britaniji
LICENCE
Revolut napokon dobio licencu za bankarstvo u Velikoj Britaniji
LONDON - Britanski fintech startup Revolut priopćio je u četvrtak da je dobio bankarsku licencu s ograničenjima od Uprave za bonitetnu regulaciju Ujedinjenog Kraljevstva, čime je prekinuto trogodišnje čekanje.
Američka digitalna banka stavila Hrvatsku na crnu listu
POTEZI
Američka digitalna banka stavila Hrvatsku na crnu listu
ZAGREB - Američka digitalna banka Mercury nedavno je Hrvatsku uvrstila na listu zabranjenih zemalja, što je stvorilo probleme hrvatskim startupovima i tehnološkim tvrtkama koji su koristili njihove usluge za poslovanje na tržištu SAD-a.
UniCredit nadmašio predviđanja dobiti, kupio belgijsku digitalnu banku
DOBRE BROJKE
UniCredit nadmašio predviđanja dobiti, kupio belgijsku digitalnu banku
MILANO - Talijanska banka UniCredit u srijedu je objavila dobit u drugom tromjesečju bolju od očekivane i rekla da kupuje belgijsku digitalnu banku s vlastitom IT platformom temeljenom na oblaku za 370 milijuna eura (401 milijun dolara).
BNP Paribas nadmašio očekivanja zahvaljujući prihodima od trgovanja
BOLJE OD OČEKIVANJA
BNP Paribas nadmašio očekivanja zahvaljujući prihodima od trgovanja
PARIZ - Francuska BNP Paribas objavila je u srijedu tromjesečnu dobit bolju od očekivane nakon što su prihodi investicijskog bankarstva skočili zbog porasta trgovanja dionicama, neutralizirajući oštar pad neto prihoda od kamata u francuskom maloprodajnom poslovanju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE