GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Alemki Markotić 50.000 kuna za Zagrepčanku godine

Alemki Markotić 50.000 kuna za Zagrepčanku godine
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.05.2021 / 14:50
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Alemka Markotić dobila je nagradu Zagrepčanke godine.

Ravnateljica Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević primila je nagradu na svečanosti održanoj u Palači Dverce, a u sklopu obilježavanja Dana grada Zagreba.

"To je iznimna čast za jednu ženu koja je rođena u Zagrebu, koja voli Zagreb i koja voli svoj poziv i mislim da ta nagrada objedinjuje sve, a i čast mi je biti u nizu svih poznatih i vrijednih Zagrepčanki koje su doble tu nagradu prije mene", rekla je Markotić o nagradi, prenosi HRT.

Da se Markotić nagradi osobno je urgirao pokojni gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, a sve je dogovoreno u suradnji s HDZ-om. Uz nagradu primila je i 50.000 kuna.

Iako je Markotić formalno bila prijedlog KBC-a Zagreb na čijem je čelu HDZ-ovac Ante Ćorušić, na sastanku Odbora za javna priznanja u veljači ove godine, predstavljena je kao zajednički prijedlog članova HDZ-a i osobno Milana Bandića.

Bandić se na tom odboru pojavio prvi put u četiri godine.

Tagovi: Alemka Markotić, Milan Bandić, Zagrepčanka godine
PROČITAJ I OVO
Plenković će imati 79 ruku u Saboru
DOGOVOR
Plenković će imati 79 ruku u Saboru

ZAGREB - HDZ i DP su u zadnja 24 sata postigli dogovor o formiranju vladajuće većine, a samim tim i o sastavljanju nove vlade.

Petrov ponovno proziva Domovinski pokret
FORMIRANJE VLADE
Petrov ponovno proziva Domovinski pokret
ZAGREB - Predsjednik Mosta Božo Petrov ponovno je u subotu pozvao Domovinski pokret (DP) da sudjeluje u formiranju antikorupcijske većine u Saboru i da odustane od koalicije s HDZ-om, i tako ispuni ono što je obećao svojim biračima u predizbornoj kampanji.
Sin ubio majku na Črnomercu
TRAGEDIJA
Sin ubio majku na Črnomercu
ZAGREB - Na zapadnom dijelu Zagreba jutros se dogodilo ubojstvo.
Ukrajina napala Krim američkim raketama
NAPAD
Ukrajina napala Krim američkim raketama
KIJEV - Ruski sustavi protuzračne obrane uništili su četiri projektila velikog dometa ATACMS, koje su Ukrajini poslale Sjedinjenje Američke Države i koje je Kijev lansirao na Krimski poluotok, reklo je rusko ministarstvo obrane u subotu ujutro.
Biden pod pritiskom zbog prodaje oružja Izraelu
PRITISCI
Biden pod pritiskom zbog prodaje oružja Izraelu
WASHINGTON - Gotovo 90 kongresnika i dužnosnika Demokratske stranke pozvalo je jučer predsjednika Joea Bidena da razmotri prekid prodaje oružja Izraelu ako izraelska vlada ne korigira odnos prema dostavi humanitarne pomoći Gazi.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE