GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Aškelon raketiran s juga Libanona

Aškelon raketiran s juga Libanona
SUKOBI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.10.2023 / 17:38
Autor: SEEbiz
REL AVIV - Salva raketa ispaljena je u utorak iz južnog Libanona prema Izraelu, rekla su tri sigurnosna izvora za Reuters. Izraelska vojska je rekla da je odgovorila topničkom vatrom na ispaljivanja koja su dolazila s libanonskog teritorija.

U ponedjeljak je na granici ubijeno šest osoba. UN-ove mirovne snage na jugu Libanona priopćile su da provjeravaju izvješća o ispaljivanju raketa.

Mladi izraelski rezervisti stajali su u utorak u redu u glavnoj pariškoj zračnoj luci kako bi se vratili kući, pričajući o šoku zbog napada Hamasa i odlučnosti da se bore, dok vijesti govore o preko tisuću poginulih u Izraelu u napadima te islamističke organizacije. <<>>

Velika zastava Palestine istaknuta je u utorak na Starome mostu u većinskome bošnjačkome dijelu Mostara, dok je u nedjelju u većinskom hrvatskome dijelu grada projicirana zastava Izraela, a igrači tamošnjeg Zrinjskog su nosili crne trake u znak solidarnosti sa žrtvama napada na tu državu. <<>>

Novinarka BBC-a Alice Cuddy iz Aškelona javlja kako je, nakon što je istekao ultimatum Hamasa lokalnom stanovništu da napusti grad do 16 sati po našem vremenu, moglo čuti nekoliko glasnih eksplozija. 'Ovdje smo u skloništu s lokalnim stanovništvom. Svi gledaju u svoje telefone i napeto čekaju što će se sljedeće dogoditi. Čuli smo još eksplozija u zadnjih nekoliko minuta', izvještava Cuddy za BBC.

Tagovi: Aškelon, Čibanon, Iztael
PROČITAJ I OVO
Afera Geodezija: Uhićen bivši pomoćnik ministrice kulture, bivši dekan i profesor
EPPO
Afera Geodezija: Uhićen bivši pomoćnik ministrice kulture, bivši dekan i profesor
ZAGREB - Ured europskog javnog tužitelja oglasio se o aferi na Geodetskom fakultetu vezanim malverzacije kod projekta snimanja zgrada nakon potresa, navodeći kako je ovog četvrtka uhićen bivši pomoćnik ministra kulture i medije, kao i bivši dekan Geodetskog fakulteta i bivši profesor tog fakulteta.
Raznesen bankomat u Vukomercu
PLJAČKA
Raznesen bankomat u Vukomercu
ZAGREB - Nakon deset dana pauze, nepoznati razbojnik ili, pak, više njih ponovno su se okomili na bankomat.
Mogu li HDZ i DP do većine bez manjinaca? Ovo su tri scenarija
KAKO DO VEĆINE?
Mogu li HDZ i DP do većine bez manjinaca? Ovo su tri scenarija
ZAGREB - Formalnih pregovora oko sastavljanja nove vladajuće većine jučer nije bilo zbog obilježavanja oslobodilačke akcije Bljesak i prvomajskog praznika, ali to naravno ne znači da mobiteli nisu radili.
Građevinski sektor na mukama zbog manjka radnika
MUKE
Građevinski sektor na mukama zbog manjka radnika
ZAGREB - Nedostatak djelatnika, visoke cijene rada i materijala usporavaju oporavak građevinskog sektora, pokazalo je istraživanje konzultantske kuće Horváth, u kojem je sudjelovalo više od 30 članova upravnih odbora građevinskih kompanija.
Tomašević: Nećemo podržati Penavu za predsjednika Sabora
JASNA PORUKA
Tomašević: Nećemo podržati Penavu za predsjednika Sabora
ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević se osvrnuo na proslavu Praznika rada, ali i druge političko-društvene teme.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE