GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bujas poslao poruku Plenkoviću nakon Ćorićevih uvreda

Bujas poslao poruku Plenkoviću nakon Ćorićevih uvreda
SUKOBI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.12.2020 / 19:28
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Ministar gospodarstva Tomislav Ćorić u današnjem se javnom napadu obrušio na Hrvoja Bujasa, čelnika udruge Glas poduzetnika.

Evo što je sve Ćorić gostujući na N1 televiziji rekao o Bujasu. Nazvao ga je "likom".

"Likovi poput Bujasa, koji zbog samopromocije uzurpiraju javni prostor nakon svega što je poduzeto od strane države, ne zaslužuju nikakav komentar. Pa i u 13 sati imamo sastanak s Hrvatskom udrugom poslodavaca koja je naš socijalni partner i koji u pravilu zastupa ogromnu većinu poduzetnika. Vidi se da mi nemamo problem sa socijalnim dijalogom. Međutim, narativ kojim se pojedinci služe kad ne dobiju adekvatan odgovor", rekao je Ćorić sat vremena prije spomenutog sastanka.

Bujas mu je odgovorio.

"A likovi kao Ćorić u mojoj firmi ne bi mogli čistiti pod, nije niti za to kvalificiran, a kamoli da bude ministar. Ministar je samo zato što ima partijsku knjizicu", rekao je Bujas, među ostalim.

Na stranici udruge Bujas se opet javio. Ovaj put ima poruku za Plenkovića.

"Opasna je i lažna teza koja se sada Javnosti pokušava plasirati, da iza #UGP-a stoji politika. Ponavljam, i garantiram, iza UGP-a ne stoji, niti je ikad stajala, niti jedna politička stanka, pojedinac i sl.

Nitko. Mi smo neovisna i jaka Udruga, voljna od prvog dana sa svima surađivati u interesu ne samo poduzetnika i obrtnika, već svih u RH. Iza UGP-a stojite ili ne stojite, samo VI. Nasi članovi!

Vas 13 500! No zanimljivo da tim istima ne smeta što je jedan parafiskalni uhljebnički namet kao sto je HGK u cijelosti u rukama bas jedne političke stranke, dapače, u istoj toj stranci se bira i njeno vodstvo!

Napadati i lažno optuživati neovisnu Udrugu, svih poduzetnika i obrtnika neovisno o stranci, je vrlo losa poruka, no nije nas prepala. Dapače!

A pozivam i ovim putem sve političke stranke, sve političare, uključujući i HDZ da podrže rad UGP-a i naše traženje za manjim porezima, za vise pravde (efikasno pravosuđe) , za vise rada i digitalizaciju društva.

Gospodine Plenković nisu vam neprijatelji oni koji se otvoreno, transparentno i bez fige u džepu bore za bolje sutra, za modernu i prosperitetnu Hrvatsku, tražeći #reforme, već oni koji vam iza leđa rovare u vlastitom interesu, ujedno vam povlađujući i tepajući. Budite hrabar političar. Samo to", poručio je Bujas.

Tagovi: Hrvoje Bujas, Tomislav Ćorić, Glas poduzetnika, Andrej Plenković
PROČITAJ I OVO
Direktor CIA-e: Realan rizik da bi Ukrajina mogla izgubiti rat do kraja 2024.
RIZICI
Direktor CIA-e: Realan rizik da bi Ukrajina mogla izgubiti rat do kraja 2024.
WASHINGTON - Direktor američke Središnje obavještajne agencije (CIA) William Burns upozorio je da postoji "realni rizik" da bi Ukrajinci mogli izgubiti rat od Rusije na bojnom polju do kraja 2024. godine.
Preminuo Brano Mićunović
IN MEMORIAM
Preminuo Brano Mićunović
BUDVA - Taj Nikšićanin imao je razvijen biznis u Crnoj Gori, ali je najčešće pominjan kao osoba koja je rukovodila organizovanim kriminalom.
Radić: Jamčim da će DP ostati jedinstven
PORUKE
Radić: Jamčim da će DP ostati jedinstven
ZAGREB - U poslijeizbornim kombinacijama najviše se, kao onaj koji bi mogao donijeti prevagu u sastavljanju nove Vlade, spominje Domovinski pokret, čija je koalicija na parlamentarnim izborima održanima u srijedu osvojila 14 mandata.
Milanović: Ovo je priprema za državni udar, ali to neće proći
PREDSJEDNIK
Milanović: Ovo je priprema za državni udar, ali to neće proći
ZAGREB - "Ja ne moram biti mandatar. Očekivao sam i nešto više glasova. Većina je glasala za promjene, to bi se moralo poštivati. Tko će biti mandatar odlučuje samo saborska većina."
Troje ustavnih sudaca: Šeparović prijeti Saboru, to je protuustavno
PRIJETNJE
Troje ustavnih sudaca: Šeparović prijeti Saboru, to je protuustavno
ZAGREB - Troje ustavnih sudaca (Andrej Abramović, Lovorka Kušan i Goran Selanec) bilo je protiv odluke Ustavnog suda o Milanoviću.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE