GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Cimerman poručuje Plenkoviću: Buduće Bezuke naći ćete na portalima Željke Markić

Cimerman poručuje Plenkoviću: Buduće Bezuke naći ćete na portalima Željke Markić
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.12.2020 / 21:20
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Šimun Cimerman se oglasio na Facebooku nakon što je protiv njega pokrenuta peticija vjerskih fanatika.

"Zaustavite napade na katolike u Hrvatskoj", ime je peticije u kojoj se traži potpis za "snažnu reakciju pučke pravobraniteljice i DORH-a" zbog, kako kažu, "Cimermanovog javnog poticanja na nasilje i na mržnju prema katolicima".

Fitness trener i sportski entuzijast Šimun Cimerman u svojoj objavi obratio se premijeru Andreju Plenkoviću. Ističe da njegov protest nije bio usmjeren ni prema crkvi ni prema vjernicima, nego prema mjerama vlade.

Prenosimo ga u cijelosti.

"Dragi predsjedniče Vlade RH Andrej Plenkoviću,

Šaljem vam nekoliko otvorenih rečenica u povodu mojeg protestnog vježbanja u crkvi, a koji je trebao ukazati na diskriminatorne mjere koje ste donijeli Vi i Vaša Vlada. Ovaj protest je bio usmjeren upravo prema mjerama Vlade, a gdje ste nekim entitetima društva, a kao što su konkretno vjerske ustanove, dopustili okupljanje do 25 osoba (pa je taj protest izveden upravo unutar vjerskog objekta), dok ste čitavi segment društva vezane uz sport i zdravlje, a koji se odvija u zatvorenim prostorima - zabranili.

Nažalost, ovaj protest, a koji nije bio usmjeren ni prema crkvi ni prema vjernicima (a u čemu se i sama crkva složila i gdje smo poslali i javnu ispriku svima koji su se ovime eventualno našli povrijeđenima jer nisu u potpunosti razumjeli ovaj protest) poslužio je ultra radikalnoj desnici za vlastiti PR i javni linč na mene koji se rijetko pamti u RH.

Poštovani predsjedniče Vlade, rekli ste nedavno da je onaj nesretni događaj na Markovom trgu teroristički čin (a čime nam je sada BTW onemogućeno da protestiramo ispred zgrade Vlade), a do kojeg je dovela radikalizacija društva i gdje istu trebate detektirati. Stoga, dragi Premijeru, da vam olakšam potragu za radikaliziranim dijelom društva, a to su, iako to i sami znate pošto i vaš radikalizirani napadač dolazi iz tog bazena - jest hrvatska ultra-desnica, a koja i monopolizira i radikalizira i manipulira vjernike . Ako tražite buduće Bezuke, dovoljno vam je "prosurfati" po portalima Željke Markić (narod.hr), Vice Batarela i slične.

Ja sam MUPu već prijavio prijetnje smrću i to upravo prema osobama koje nedvojbeno dolaze iz navedenog miljea, no njihova hajka se nastavlja, pa vam u nastavku šaljem i peticiju koja kruži te se nadam da nećete potpisati istu već se primiti posla i učiniti ovu vrlo nesigurnu zemlju barem malo sigurnijim mjestom za život.

I molim vas, ako je moguće, da se više ne kurčite s odgovorom "mi smo dobili izbore i mandat", a na svatko postavljeno pitanje koje vam ide. Da, jeste, dobili ste mandat i sada je krajnje vrijeme da počnete i raditi ono zbog čega ste i taj mandat i dobili.

Hvala vam na pažnji i želim vam i prvenstveno veća muda i više pameti da naše društvo počnete mijenjati na bolje

Vaš građanin Šimun Cimerman

PS. sukladno protestu koji je usmjeren ka omogućavanju ovoj naciji bavljenja sportom, potpisat ću se u kratkom sportskom CV-u:

- bivši hrvatski vaterpolo reprezentativac

- osvajač mnogih odličja s vaterpolo klubom Mladost

- sudionik najtežih pustolovnih utrka na svijetu" Eco Challenge u Maroku, Patagoniji, Vijetnamu i - osnivač prvog hrvatskog pustolovnog tima

- organizator preko 130 pustolovnih, trail i treking utrka od 2000-2020

- osnivač treking & trail pokreta u Hrvatskoj, a koji sada ima preko 30.000 članova"

Tagovi: Šimun Cimerman, Andrej Plenković, Danijel Bezuk, Željka Markić, Vice Batarelo
PROČITAJ I OVO
Dodik: Pozivam Parlament BiH da ugasi OHR i protjera strance ili se RS povlači iz odlučivanja
PRIJETNJE
Dodik: Pozivam Parlament BiH da ugasi OHR i protjera strance ili se RS povlači iz odlučivanja
BANJA LUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik predložio je tokom današnjeg obraćanja u Narodnoj Skupštini RS-a način kako da se "relaksira" situacija u Bosni i Hercegovini. Pozvao je Parlamentarnu skupštinu BiH da ugasi međunarodne institucije u zemlji ili slijede kontramjere.
Dva vukovarska heroja među nositeljima lista Domovinskog pokreta
LISTE
Dva vukovarska heroja među nositeljima lista Domovinskog pokreta
ZAGREB - Domovinski pokret zajedno s političkim partnerima danas je predao kandidacijske liste za Hrvatski sabor. Nositelje lista predstavio je predsjednik Domovinskog pokreta i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.
Milanović još jednom žestoko napao Plenkovića
ŽESTOKO
Milanović još jednom žestoko napao Plenkovića
ZAGREB - Predsjednik Zoran Milanović oglasio se na Facebook profilu i komentirao posljednji istup premijera Andreja Plenkovića.
Plenković predstavio HDZ-ov program i izborne liste, ima iznenađenja
HDZ
Plenković predstavio HDZ-ov program i izborne liste, ima iznenađenja
ZAGREB - Predsjednik Vlade Andrej Plenković, predstavio je izborni program i liste s imenima kandidata.
Jandroković: Milanovićeve izjave o Turudiću su opasne
REAKCIJE
Jandroković: Milanovićeve izjave o Turudiću su opasne
ZAGREB - "S takvim stvarima se ne igramo, imali smo iskustva da su se dogodila već ubojstva gdje su žrtve bile javne osobe."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE