GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Cirkus u Saboru: Teške riječi između Marasa i Jandrokovića (VIDEO)

Cirkus u Saboru: Teške riječi između Marasa i Jandrokovića (VIDEO)
SMIJEŠNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.05.2020 / 13:25
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Teške riječi pale su u ponedjeljak, uoči glasovanja o rebalansu Državnog proračuna između SDP-ovog zastupnika Gordana Marasa i predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića.

Nakon što saborska većina nije prihvatila ni jedan od njegovih 120 amandmana na rebalans, kojima je tražio i obnovu Zagreba kojeg je pogodio potres, Maras je vladajućima poručio da su izdali Zagreb, a Jandrokoviću na stol stavio crvenu zaštitnu kacigu.

„Jednako ste primitivni i nepristojni kao i vaš predsjednik, molim Vas da se maknete“, rekao je Jandroković Marasu koji je ispred njegova stola stajao sa transparentom na kojemu je pisalo Izdali ste Zagreb i govorio nešto što se nije čulo.

Ovo što se događa je neprimjereni Marasov igrokaz, on namjerno provocira ne bih li pozvao stražu da ga izbaci, ali ja to neću učiniti, a želim da, neovisno o razlikama, pristojno odradimo posao, kazao je predsjednik Sabora, dok je Maras nastavio stajati s transparentom govoreći pritom nešto što se nije čulo.

Jandroković ga je u jednom trenutku pozvao da javno kaže gdje stanuje, u Novom Zagrebu ili u sjevernom dijelu Zagreba? Skrivate gdje stanujete, promijenili ste boravište, a niste prijavili u kartici, prozvao je Marasa, ustrajavajući da ga neće izbaciti iz sabornice.

„Neću ga izbaciti, ostavit ću ga da stoji, zauvijek, još ćemo mu i fotelju donijeti“, izjavio je.

Marasa, koji je ustrajavao da je Sabor prije raspuštanja trebao donijeti zakon o obnovi Zagreba od potresa, upitao je koliko je on sam uplatio za stradale. Koliko ste dali od sebe, recite da ljudi čuju, koliko je uplatila vaša stranka, HDZ je uplatio 1,1 milijun kuna, rekao je Jandroković i Marasa prozvao da nije dao ništa „jer nule daju nule“.

Vrijeđali ste zastupnika, a brigu za Zagreb nazvali ste primitivizmom, spočitnula je Jandrokoviću Sabina Glasovac (SDP)-

Vaše je ponašanje ispod svake razine, ko cendravac se dovikujete s Marasom, poručio mu je.

Tagovi: Gordan Maras, Gordan Jandroković, Zakon o obnovi Zagreba
PROČITAJ I OVO
Plenković o ograđenom Markovom trgu: Što ne otvorimo Pantovčak?
PREMIJER
Plenković o ograđenom Markovom trgu: Što ne otvorimo Pantovčak?
ZAGREB - Glavna vladajuća stranka HDZ predala je u rano popodne izborne liste Državnom izbornom povjerenstvu, a medijima se nakon predaje obratio predsjednik te stranke Andrej Plenković.
Pupovac izgubio živce nakon predaje liste
NERVOZA
Pupovac izgubio živce nakon predaje liste
ZAGREB - Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) održala je konferenciju za novinare na kojoj su Milorad Pupovac, Dragana Jeckov i Anja Šimpraga predstavili izborni program za predstojeće parlamentarne izbore.
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
UZLET
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
PEKING - Kineska telekomunikacijska tvrtka Huawei objavila je u petak da se njena neto dobit za 2023. više nego udvostručila zahvaljujući boljoj ponudi proizvoda.
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
RAT U UKRAJINI
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
VARŠAVA - Ruske snage rano u petak gađale su infrastrukturu u okrugu Kamjanske blizu ukrajinskog grada Dnjipra, pri čemu je najmanje jedna osoba ozlijeđena, rekao je regionalni guverner, dok je medijska kuća Suspilne izvijestila o eksplozijama i u Ivano-Frankovskoj i Hmeljničkoj oblasti.
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
OCJENE
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
MOSKVA - Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov izjavio je da je mirovni plan koji je predložila Ukrajina besmislen jer se temelji na neprihvatljivim idejama poput povlačenja Moskve iz područja koja je zauzela.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE