GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Desetorici Boysa određen istražni zatvor

Desetorici Boysa određen istražni zatvor
PRED SUDOM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.08.2023 / 19:34
Autor: SEEbiz
ATENA - Istražni zatvor određen je za 12 navijača nakon što su dali izjave pred sudom u Ateni dok se čeka odluka za ostale, objavio je ANT1.

Grčki medij navodi da su među njima desetorica Hrvata, jedan Albanac i jedan Grk.

Albanac (22) je pred sudom rekao da radi kao električar i da je nož koji je pronađen kod njega koristio za posao. Tvrdi da je čekao djevojku kad je čuo buku i vidio tučnjavu. Navodi da nije aktivni navijač Panathinaikosa i da želi da mu se provjeri mobitel i uzme DNA kako bi se dokazalo da je nevin.

Uhićeni Grk (27) već ima povijest sudjelovanja u neredima. "Nemam nikakve veze s onim što se događalo oko stadiona AEK-a. Ne poznajem te Hrvate koji su došli ubijati i uništavati imovinu, slučajno sam se zatekao na tom mjestu", rekao je.

Prva tridesetorica uhićenih izgrednika, koji su optuženi da su u ponedjeljak navečer u atenskoj četvrti Nea Filadelfeia sudjelovali u žestokom uličnom sukobu sa smrtnim ishodom, počela su se danas izjašnjavati o optužnici. Dosad je s davanjem izjave završilo njih dvadesetak.

"Svi tvrde da nemaju nikakve veze s Michalisovim ubojstvom", piše grčki Eleftherostypos i otkriva izjavu jednog uhapšenog Hrvata.

"U Atenu smo stigli na utakmicu Panathinaikosa i Marseillea. Ulaznice za utakmicu AEK-a i Dinama nismo imali zbog zabrane UEFA-e. Otišli smo pogledati trening Dinama i odjednom smo se našli usred nereda. Policija nije pravovremeno reagirala, bila je uplašena svim i svačim što su bacali grčki navijači na nas", tako se brani jedan navijač Dinama.

Tagovi: Bad Blue Boys, Dinamo, AEK Atena
PROČITAJ I OVO
Prebacivali migrante preko granice, u sve upleteni i carinici
USKOK
Prebacivali migrante preko granice, u sve upleteni i carinici
ZAGREB - USKOK je, nakon provedene istrage, pred Županijskim sudom u Osijeku podigao optužnicu protiv dvojice državljana Bosne i Hercegovine (1995., 1969.) i osmero hrvatskih državljana (1978., 1970., 1980., 1956., 1963., 1976., 1958., 1985.) zbog počinjenja više kaznenih djela
Sud u Haagu traži uhićenje Netanyahua i šefova Hamasa
PRAVOSUĐE
Sud u Haagu traži uhićenje Netanyahua i šefova Hamasa
DEN HAAG - Glavni tužitelj Međunarodnog kaznenog suda kazao je za CNN da traži naloge za uhićenje vođe Hamasa Yahye Sinwara i izraelskog premijera Benjamina Netanyahua zbog optužbi za ratne zločine i zločine protiv čovječnosti zbog napada na Izrael 7. listopada i kasnijeg rata u Gazi.
Nema preživjelih u padu helikoptera s iranskim predsjednikom
TRAGEDIJA
Nema preživjelih u padu helikoptera s iranskim predsjednikom
TEHERAN - Iranske agencije javljaju kako je pronađeno mjesto pada helikoptera te da nema preživjelih, prenosi CNN.
Ajatolah Hamnei nakon nesreće: Iranski narod ne treba biti zabrinut
SMIRIVANJE
Ajatolah Hamnei nakon nesreće: Iranski narod ne treba biti zabrinut
TEHERAN - Iranski vrhovni vođa ajatolah Ali Hamnei pozvao je Irance da ne brinu za zemlju dok se nastavlja potraga za helikopterom u kojem je bio predsjednik Ebrahim Raisi, a doživio je nesreću na sjeverozapadu Irana.
O sudbini iranskog predsjednika nakon pada helikoptera još se ništa ne zna
POTRAGA
O sudbini iranskog predsjednika nakon pada helikoptera još se ništa ne zna
TEHERAN - Večeras je na sjeverozapadu Irana još uvijek u tijeku intenzivna potraga za helikopterom u kojem se nalazi predsjednik Ebrahim Raisi, javljaju tamošnji mediji i dužnosnici koji su ranije rekli da se dogodila helikopterska nesreća.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE