GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dežulović objavio najgore prijetnje i uvrede koje je primio nakon kolumne u Vukovaru

Dežulović objavio najgore prijetnje i uvrede koje je primio nakon kolumne u Vukovaru
SRAMOTNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.11.2021 / 20:17
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nakon prošle kolumne za N1 televiziju o Vukovaru, zbog koje je doživio napade i zastrašivanja, novinar Boris Dežulović objavio je danas novi tekst u kojemu nabraja sve uvrede i prijetnje koje je primio zbog svog pisanja.

Dežulović je ranije u kolumni pod naslovom 'Je** vas Vukovar', koja je izazvala žestoke reakcije i oštre osude dijela političara, političkih stranaka, udruga, institucija i medija, kritizirao što se Vukovarom već 30 godina u Hrvatskoj mjeri domoljublje da bi nakon tih 30 godina, kako je naveo, Vukovar bio do kraja ispražnjen od svakog pojedinačnog značenja, svrhe i smisla i ostao tek "konfekcijski grobljanski lampion kao šuplji plastični totem za raspirivanje domovinskog zajedništva i utjerivanje domoljublja u kosti".

Nakon toga je primio više od stotinu prijetnji, uključujući i prijetnje smrću, od kojih je neke prijavio policiji. Poručio je da se neće ispričati te da ako ima žrtava Vukovara koje su uvrijeđene, da ih sigurno nije uvrijedio njegov tekst, nego oni koji trguju njihovom žrtvom.

Danas je za portal N1 televizije napisao novi tekst, i to kao "otvoreno pismo o namjerama ministru unutarnjih poslova Davoru Božinoviću", u kojemu samo citira neke od upućenih prijetnji i uvreda na njegov račun koje su se pojavile na društvenim mrežama.

Dežulović je naveo prijetnje poput:

"Kurvin sine poturčeni šljamu centriram ti vilicu od rubnjak. TRAŽIMO TE"

"Metak u čelo, štrik za vrat"

"Da je to normalna država noć bi ga pojela"

Inače, za toplu preporuku je kolumna Renata Baretića za tportal u kojem vrlo precizno objašnjava zašto su napadi na Dežulovića nedopustivi.

Tagovi: Boris Dežulović, Renato Baretić, Vukovar, Domovinski pokret, Domovinski rat
PROČITAJ I OVO
Snažan potres u Italiji, osjetio se i u Hrvatskoj
PODRHTAVANJE TLA
Snažan potres u Italiji, osjetio se i u Hrvatskoj
ZAGREB - Prema prvim podacima, potres se dogodio 13 kilometara od grada Tolmezza, a osjetio se i u susjednim zemljama, uključujući Sloveniju i dio Hrvatske.
Putin: Optužbe da će Rusija napasti Europu su potpuna besmislica
REAKCIJE
Putin: Optužbe da će Rusija napasti Europu su potpuna besmislica
MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin osudio je optužbe Zapada da se Rusija planira boriti protiv Europe. Nazvao ih je "potpunom besmislicom".
Mamić: Cijenim Milanovića, ali i Turudića
PORUKE
Mamić: Cijenim Milanovića, ali i Turudića
MEĐUGORJE - Nekadašnji “gazda” GNK Dinamo i bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić prekinuo je nakon godinu dana medijsku šutnju i dao veliki dvosatni intervju za Avaz TV.
Anušić: Hrvatska u potpunosti stoji uz Kosovo
SUSRETI
Anušić: Hrvatska u potpunosti stoji uz Kosovo
PRIŠTINA - Ministar obrane Ivan Anušić razgovarao je u srijedu u Prištini s kosovskim kolegom Ejupom Maqedoncijem o bilateralnoj obrambenoj suradnji i prenio mu poruku da Hrvatska "u potpunosti stoji uz Kosovo i pravo te zemlje na neovisnost", priopćilo je ministarstvo obrane (MORH).
Plenković: Nemam pojma tko je AP
PREMIJER
Plenković: Nemam pojma tko je AP
ZAGREB - S nama idu HSLS, HDS, HNS, Hrvatska stranka umirovljenika i Marijana Petir, rekao je Plenković.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE