GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dežulović: Vruja je okupirana pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Milanovića

Dežulović: Vruja je okupirana pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Milanovića
POBUNA U VRUJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.07.2021 / 20:18
Autor: SEEbiz / N1 info
VRUJA - Kolumnist i pisac Boris Dežulović za Dnevnik N1 je govorio o prosvjedu u uvali Vruja.

U 17 sati u uvali Vruja nedaleko od Brela počeo je prosvjed protiv devastacije te uvale ironično nazvan Festival bespravne gradnje i devastacije prirode. Vruju, podsjetimo, uništava poduzetnik Stipe Latković, financijer Milanovićeve kampanje i njegov suradnik. Milanović je prije nekoliko dana borce protiv devastacije Vruje nazvao zavidnim parazitima.

“Ovo je jedan potpuno uništen komad Hrvatske. Ovo je zapravo okupirano područje, javljamo se iz dijela teritorija zemlje koji je okupiran. Ovdje nema zakona, policije, vojske, građevinske inspekcije, predsjednika republike, osim na godišnjem, i pravosudnih institucija. Ovo je formalno-pravno okupiran teritorij”, rekao je Boris Dežulović za N1 televiziju.

Investitor Latković ne reagira?

“Skupilo se mnogo ljudi, to je zadnje upozorenje građana državi, naroda koji tu živi, da oslobodi ovaj teritorij, da se uspostavi teritorijalni integritet nad ovim prostorom. Ovdje je sve popločano, a tu su bili borovi. Predsjednik kaže da smo mi paraziti s balature, a ova država je ostala na parazitima s balature kao zadnjoj liniji obrane. Ovo se očito radi pod visokim pokroviteljstvom predsjednika RH, od Mesića, Josipovića do Milanovića. Ovo što vidite bili su Brijuni Josipovića, Mesića i Milanovića”, rekao je Dežulović.

Naglasio je kako Milanović nikada ništa svojom rukom nije napravio, a Stipu Latkovića predstavlja kao proizvođača robe.

“Milanović koji cijelog života živi na državnom budžetu nas zove parazitima. Mi smo se skupili, a sutra će Stipe Latković nastaviti svoj posao. To nam je jasno, no mi smo doveli hiljadu-dvije ljudi da se kupaju, da znaju da mogu, da je ovo njihovo. Ovo je katastarski čestica državne zemlje, nije Latkovićevo niti je ičija privatna prćija. Ovo je ironično nazvano festivalom, ova je zemlja cijela ironična, mi se samo obraćamo državi na način koji ona razumije”, rekao je Boris Dežulović.

Fotografija: N1 televizija

Tagovi: Vruja, Zoran Milanović, Festival bespravne gradnje i devastacije prirode, Boris Dežulović, Stipe Latković
PROČITAJ I OVO
Nova akcija EU tužitelja, troje uhićenih
UHIĆENJA
Nova akcija EU tužitelja, troje uhićenih
ZAGREB - Ured europskog javnog tužitelja (EPPO) u Zagrebu pokrenuo je istragu protiv četiri osobe i jedne tvrtke zbog tri subvencijske prijevare i krivotvorenja isprava.
Umirovljenici razočarani: Dobili manji dodatak od očekivanog
RAZOČARANI
Umirovljenici razočarani: Dobili manji dodatak od očekivanog
ZAGREB - Umirovljenici su u srijedu dobili još jedan Vladin dodatak, ali umjesto veselja, neugodno ih je iznenadio manji iznos od onoga koji su očekivali.
Snažan potres u Italiji, osjetio se i u Hrvatskoj
PODRHTAVANJE TLA
Snažan potres u Italiji, osjetio se i u Hrvatskoj
ZAGREB - Prema prvim podacima, potres se dogodio 13 kilometara od grada Tolmezza, a osjetio se i u susjednim zemljama, uključujući Sloveniju i dio Hrvatske.
Putin: Optužbe da će Rusija napasti Europu su potpuna besmislica
REAKCIJE
Putin: Optužbe da će Rusija napasti Europu su potpuna besmislica
MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin osudio je optužbe Zapada da se Rusija planira boriti protiv Europe. Nazvao ih je "potpunom besmislicom".
Mamić: Cijenim Milanovića, ali i Turudića
PORUKE
Mamić: Cijenim Milanovića, ali i Turudića
MEĐUGORJE - Nekadašnji “gazda” GNK Dinamo i bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić prekinuo je nakon godinu dana medijsku šutnju i dao veliki dvosatni intervju za Avaz TV.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE