GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Đilas na ivici suza: Moja deca nisu ništa kriva

Đilas na ivici suza: Moja deca nisu ništa kriva
PRITISCI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.05.2020 / 22:44
Autor: SEEbiz / NOVA.rs
BEOGRAD - Dragan Đilas, lider stranke Slobode i pravde, objavio je večeras na svom zvaničnom Tviter nalogu video snimak, u kome vidno potresen govori da su njegova deca plakala i bila uplašena, nakon što se u blizini njihovog doma sa obližnje zgrade čulo "Đilase lopove".

“Večeras su sa ove zgrade sa ozvučenja pustili “Đilase lopove”, što su slušala moja deca, ovde na 30 metara gde žive. I plakala. I tresla se od straha. Zato što si ti, Aleksandre Vučiću, jedan kreten, bre. Bolesnik jedan koji šalješ debile, da puštaju odavde te tvoje laži”, rekao je Đilas vidno uznemiren, plačući.

On je dodao da će sutra uveče da bude na istom mestu, u 20 časova, da sačeka ljude koji dolaze da puštaju pomenute prozivke na njegov račun sa ozvučenja.

“Biću ovde, da vidim vas hrabre koji to radte, da moja deca plaču. Odavde su izašli u deset do devet s mercedesom, kažu komšije da su došli neposredno pre pola devet. Pa dođite sutra uveče. Čakaću vas ja s mojim prijateljem, da vidim vas hrabre koji matretirate ove ljude i koji maltretirate moju decu, kao da su ona nešto kriva. Odgovaraćeš za ovo kad tad, ja ti garantujem, kad tad”, rekao je Dragan Đilas kroz suze.

Podsetimo, simpatizeri Srpske napredne stranke, već nekoliko večeri zaredom puštaju sa ozvučenja “Đilase lopove”, i pale baklje.

Tagovi: Dragan Đilas, Aleksandar Vučić, Stranka slobode i pravde, koronavirus u Srbiji
PROČITAJ I OVO
Plenković o ograđenom Markovom trgu: Što ne otvorimo Pantovčak?
PREMIJER
Plenković o ograđenom Markovom trgu: Što ne otvorimo Pantovčak?
ZAGREB - Glavna vladajuća stranka HDZ predala je u rano popodne izborne liste Državnom izbornom povjerenstvu, a medijima se nakon predaje obratio predsjednik te stranke Andrej Plenković.
Pupovac izgubio živce nakon predaje liste
NERVOZA
Pupovac izgubio živce nakon predaje liste
ZAGREB - Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) održala je konferenciju za novinare na kojoj su Milorad Pupovac, Dragana Jeckov i Anja Šimpraga predstavili izborni program za predstojeće parlamentarne izbore.
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
UZLET
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
PEKING - Kineska telekomunikacijska tvrtka Huawei objavila je u petak da se njena neto dobit za 2023. više nego udvostručila zahvaljujući boljoj ponudi proizvoda.
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
RAT U UKRAJINI
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
VARŠAVA - Ruske snage rano u petak gađale su infrastrukturu u okrugu Kamjanske blizu ukrajinskog grada Dnjipra, pri čemu je najmanje jedna osoba ozlijeđena, rekao je regionalni guverner, dok je medijska kuća Suspilne izvijestila o eksplozijama i u Ivano-Frankovskoj i Hmeljničkoj oblasti.
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
OCJENE
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
MOSKVA - Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov izjavio je da je mirovni plan koji je predložila Ukrajina besmislen jer se temelji na neprihvatljivim idejama poput povlačenja Moskve iz područja koja je zauzela.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE