GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dvojac iz Srbije zadržan u pritvoru, tereti ih se za teško ubojstvo Danke Ilić

Dvojac iz Srbije zadržan u pritvoru, tereti ih se za teško ubojstvo Danke Ilić
PRIZNALI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.04.2024 / 13:56
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Dvije osobe priznale su ubojstvo dvogodišnje Danke Ilić, objavio je srpski predsjednik Aleksandar Vučić. Potraga za djevojčicom dobila je tako tragičan epilog.

Policija u Boru odredila je zadržavanje S. J. (1974,) iz sela Luka i D. D. (1974.) iz sela Zlot, zbog postojanja osnovane sumnje da su dana 26. ožujka 2024. godine lišili života dijete Danku Ilić (2022) po nalogu Višeg javnog tužiteljstva u Zaječaru. Terete ih za teško ubojstvo, piše Blic.

Navodi se i da tužiteljstvo poduzima mjere na prikupljanju dokaza potrebnih za vođenje kaznenog postupka protiv osumnjičenih za navedeno kazneno djelo te da će o svemu na vrijeme obavijestiti javnost.

Deseci vozila nalaze se u blizini Starobanjskog puta jer se i dalje traga za tijelom ubijene djevojčice Danke Ilić, javlja reporterka N1 s lica mjesta.

U blizini tog puta nalazi se šuma koja skriva velik dio onog što se događa – u nizu su deseci vozila, a tamo je i bager koji sve raskopava. U pitanju je više divljih deponija koji se pretražuju i ondje se nalaze brojna vozila komunalnih poduzeća, ali i službena vozila policije.

Telegraf navodi da su osumnjičenici u utorak bili s policijom na terenu u Banjskom polju. Tad se još uvijek nije znalo je li djevojčica živa. Fotoreporteri su ih snimili kako zasebno, u pratnji policije, obilaze teren i pokazuju nešto.

Nije točno poznato kad je policija uhitila počinitelje, odnosno jesu li već jučer bili osumnjičenici ili su razgovarali s policijom u nekom drugom svojstvu.

Vozilo u kojem su bili osumnjičeni S. J. i D. D. ima sustav za praćenje preko kojeg je utvrđeno da su bacili tijelo na deponij kod Starobanjskog puta, nekoliko kilometara od mjesta na kojem su udarili djevojčicu Danku, neslužbeno doznaje Blic. 'GPS je pokazao da su se ondje zadržali pola minute', rekao je izvor za Blic.

Tagovi: danka, danka ilić, deponij, uBojstvo
PROČITAJ I OVO
Tomašević: Nećemo podržati Penavu za predsjednika Sabora
JASNA PORUKA
Tomašević: Nećemo podržati Penavu za predsjednika Sabora
ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević se osvrnuo na proslavu Praznika rada, ali i druge političko-društvene teme.
Večeras novi potres kod Slunja
UZNEMIRENOST
Večeras novi potres kod Slunja
SLUNJ - Područje Slunja pogodio je još jedan potres magnitude 3.8 po Richteru, javlja Seizmološka služba RH. Potres je udario u 19.03 sati, a epicentar je bio oko 15 km južno od Slunja.
Milanović: Pregovori su nikad prljaviji, a Plenković se znoji
PREDSJEDNIK
Milanović: Pregovori su nikad prljaviji, a Plenković se znoji
BUDINŠČINA - Predsjednik Republike Zoran Milanović jutros je sudjelovao u obilježavanju 29. obljetnice VRO-a Bljesak u Okučanima, a zatim je posjetio Općinu Budinščina, gdje je sudjelovao na svečanoj sjednici Općinskog vijeća. Nakon toga stao je pred novinare.
Izvori s pregovora: Plenković namjerno zavlači, ima novi plan
NESLUŽBENO
Izvori s pregovora: Plenković namjerno zavlači, ima novi plan
ZAGREB - Prema izvorima Telegrama, dobro upućenih u dosadašnji tijek razgovora HDZ-a i DP-a, ti razgovori nisu odmakli daleko.
Grbin: Vlada s Možemo i DP-om nije realna, IDS se treba izjasniti
PORUKE
Grbin: Vlada s Možemo i DP-om nije realna, IDS se treba izjasniti
PULA - Predsjednik SDP-a Peđa Grbin izjavio je u Puli da nemaju pravo odustati od antikorupcijske koalicije te da su SDP-ove pozicije jasne, ali se o tome moraju izjasniti Domovinski pokret i IDS.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE