GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Federer ljetuje na Lošinju u društvu svog trenera Ljubičića

Federer ljetuje na Lošinju u društvu svog trenera Ljubičića
OPUŠTANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.07.2021 / 08:59
Autor: SEEbiz/Jutarnji list
MALI LOŠINJ - Desetak dana nakon što je ispao u četvrtfinalu Wimbledona, turnira koji je osvajao osam puta, jedan od najvećih tenisača svih vremena Roger Federer (39) stigao je na Lošinj. Švicarac se u Malom Lošinju nalazi u društvu svojeg trenera Ivana Ljubičića, ali i legendarnog francuskog reprezentativca Thierryja Henryja.

Informacija koja je u ponedjeljak poslijepodne stigla s kvarnerskog otoka već navečer se poput požara širila društvenim mrežama. Premda službenu potvrdu nije bilo moguće dobiti, jer je Federer svoj boravak u Hrvatskoj odlučio provesti u strogoj tajnosti, lokalnim mještanima i turistima očito nije trebalo dugo da ga prepoznaju.

Znakovito je, međutim, da se dolazak švicarskog velikana poklopio s najavama o Ljubičićevom pokretanju Teniske akademije na Lošinju (Ljubicic Tennis Academy), o čemu već postoje iscrpne informacije na službenoj web stranici. Tamo stoji da će akademija "spojiti najbolje igrače i trenere na jednom mjestu" te da će imati devet zemljanih i tri betonska terena, zajedno sa svim popratnim sadržajima, uključujući i hotel s četiri zvjezdice.

"Naš je cilj postati najbolji teniski centar na svijetu. Stvorili smo mjesto za igrače koji žele odvesti svoju igru na višu razinu, naučiti kako napredovati i steći pobjednički mentalitet", Ljubine su riječi kojima predstavlja ambiciozan projekt.

U ekipu Akademije bit će uključeni naši dokazani teniski stručnjaci, ali i bivši Davis Cup reprezentativci, od Luke Kutanjca, Luke Cvjetkovića i Vilima Viška (trener Marina Čilića) do Mate Delića i kondicijskog trenera Dalibora Širole. Nije, dakle, isključeno da će Federer na neki način otvoriti projekt svojeg trenera.

Na Lošinju je protekli tjedan boravila i Donna Vekić, koja se tamo pripremala za Olimpijske igre. Federer je, podsjetimo, otkazao nastup u Tokiju, uz objašnjenje da mu se tijekom nastupa na travi vratila bol u koljenu. S drugim ekskluzivnim lošinjskim gostom, 43-godišnjom legendom Arsenala Thierryjem Henryjem, veže ga prijateljstvo koje traje još od dana kad su zajedno bili manekeni Gillettea, a zajedno su se družili i na nekim utakmicama Lige prvaka.

Tagovi: Roger Federer, Ivan Ljubičić, Thierry Henry, Mali Lošinj
PROČITAJ I OVO
Jankovics: Nisu me zvali ni Orban ni Milanović
REAKCIJE
Jankovics: Nisu me zvali ni Orban ni Milanović
ZAGREB - Zastupnika mađarske nacionalne manjine Roberta Jankovicsa zateklo je novinarsko pitanje predsjedniku Zoranu Milanoviću je li zbog njega on kontaktirao premijera Mađarske Viktora Orbana.
Posavec: I Grbin i Milanović mogu doći do parlamentarne većine jednako kao i Plenković
JASNA PORUKA
Posavec: I Grbin i Milanović mogu doći do parlamentarne većine jednako kao i Plenković
ČAKOVEC - Međimurski župan Matija Posavec osvojio je dva mandata sa svojom Nezavisnom platformom Sjever te je za N1 televiziju komentirao rezultate izbor, s kim bi mogao koalirati, ali i upozorenje Ustavnog suda da Zoran Milanović ne može biti mandatar Vlade.
Tomašević priznao: Žao nam je što nismo išli u točkastu koaliciju sa SDP-om
PRIZNANJE
Tomašević priznao: Žao nam je što nismo išli u točkastu koaliciju sa SDP-om
ZAGREB - Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević danas je izjavio da je protuustavna odluka Ustavnog suda o Zoranu Milanoviću da ne može biti mandatar ni premijer, te da će Možemo! podržati koga god SDP predloži za mandatara.
Njemački mediji: Plenković će imati velike muke kako bi sastavio većinu
ODJECI
Njemački mediji: Plenković će imati velike muke kako bi sastavio većinu
BERLIN - Mediji s njemačkoga govornog područja u analizama izbora u Hrvatskoj ukazuju na predstojeće mukotrpno sastavljanje vlade i ne isključuju mogućnost novih izbora.
Milinović: Ustavni sud vraća nas u kaljužu
PORUKE
Milinović: Ustavni sud vraća nas u kaljužu
ZAGREB - Ne stišavaju se reakcije na odluku Ustavnog suda da Zoran Milanović ne može biti mandatar i predsjednik Vlade.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE