GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Filipović: Teze da neću biti kandidat HDZ-a su promašene

Filipović: Teze da neću biti kandidat HDZ-a su promašene
HDZ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.03.2021 / 11:17
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Kandidat HDZ-a za zagrebačkog gradonačelnika Davor Filipović promašenim je u ponedjeljak ocijenio teze dijela analitičara i oporbe da će HDZ promijeniti kandidata za tu funkciju, istaknušvi da ima čvstu podršku stranke.

"Takve teze moram nazvati promašenima. Imam čvrstu podršku premijera Andreja Plenkovića i cijele stranke. Te promašene teze dolaze od dijela analitičara i oporbe koji ne spavaju mirno otkad sam se kandidirao", rekao je Filipović upitan ostaje li u utrci za zagrebačkog gradonačelnika i je li moguće da HDZ promjeni svog kandidata za tu funkciju.

Poručio je i kako se njegova kampanja ni na koji način neće promijeniti jer sve ono što je radio protekle četiri godine u zagrebačkoj Gradskoj skupštini to radi i sada.

"Nudim konkretna rješenja, nudim sadržaj, prije svega konsolidaciju gradskih financija te transparentnu obnovu grada. Oni koji do sada nisu nudili sadržaj morat će mijenjati svoju kampanju", rekao je.

Filipović se u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, u povodu smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, upisao u knjigu žalosti poručivši da će se Bandića prisjećati kao osobe čiji je život i politički angažman obilježila neiscrpna radna energija. Biti će upamćen i kao najdugovječniji zagrebački gradonačelnik, dodao je.

Tagovi: Davor Filipović, HDZ, Andrej Plenković, Damir Vanđelić
PROČITAJ I OVO
Izvori: DP bi se mogao podijeliti
NESLUŽBENO
Izvori: DP bi se mogao podijeliti
ZAGREB - Domovinski pokret održao je prvu rundu službenih pregovora s HDZ-om. Iz DP-a su tvrdili da nema raskola i da kod njih vlada zajedništvo, no neslužbene informacije ipak govore nešto drugačije.
Plenković: Korumpirana ljevica želi porobiti institucije
JASNA PORUKA
Plenković: Korumpirana ljevica želi porobiti institucije
ZAGREB - Poručio je da će HDZ imati "dovoljno ruku" i sastaviti parlamentarnu većinu, naglasivši da razgovore vodi s ozbiljnima i odgovornima, no neće s Mostom, Možemo! i SDP-om koje je nazvao korumpiranima jer "žele porobiti neovisne institucije".
U Hrvatsku stiglo prvih šest Rafalea: Hrvatsko nebo je sada sigurnije
AVIONI
U Hrvatsku stiglo prvih šest Rafalea: Hrvatsko nebo je sada sigurnije
ZAGREB - Prvih šest od ukupno dvanaest višenamjenskih borbenih aviona Rafale u četvrtak je stiglo u Hrvatsku, dvije godine i pet mjeseci nakon potpisivanja ugovora s Francuskom vrijednog više od milijardu eura, a dolazak zadnjih od ugovorenih aviona očekuje se početkom sljedeće godine.
Hrebak: Samo su dvije opcije
PORUKE
Hrebak: Samo su dvije opcije
ZAGREB - Prije osam dana održani su parlamentarni izbori. Vladu još nemamo, a šanse da je sastave imaju i HDZ-ova i SDP-ova koalicija.
Ressler: Neće biti moguće sve što želi DP
JASNA PORUKA
Ressler: Neće biti moguće sve što želi DP
ZAGREB - Europarlamentarac Karlo Ressler (HDZ/EPP) kandidat je i na ovim europskim izborima, a u Strasbourgu je za N1 komentirao što na njima očekuje.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE