GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Fuchs: Razmišlja se o nekakvom obliku online nastave

Fuchs: Razmišlja se o nekakvom obliku online nastave
NASTAVA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.10.2021 / 14:01
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović jutros je rekao kako se razmišlja o produljenju praznika za učenike idući tjedan. Ministar obrazovanja Radovan Fuchs ne isključuje tu mogućnost.

“Praznici su definirani kalendarom. Mogu se neke manje izmjene raditi, ali to poremeti satnicu u svim školama. Ne kažem da je nemoguće, ali je dosta komplicirano. Da, možda prijeđemo na nekakve oblike online nastave, ali to ćemo vidjeti još”, naglasio je Fuchs, prenosi HRT.

Podsjetimo, Božinović je rekao da se na današnjem sastanku premijera i članova Nacionalnog stožera civilne zaštite najviše govorilo o pojačanoj kontroli mjera koje su sada na snazi, prije svega korištenja maski u zatvorenom prostoru. Istaknuo je da će se nastaviti razgovori vezani za činjenicu da je gotovo 25 posto novozaraženih iz školskog sustava i o tome “kako iskoristiti nadolazeće blagdane da se eventualno ona dva dana koja su radna u tom tjednu – ne ide u školu”.

Tagovi: Radovan Fuchs, online nastava, Davor Božinović, koronavirus u Hrvatskoj
PROČITAJ I OVO
Plenković o ograđenom Markovom trgu: Što ne otvorimo Pantovčak?
PREMIJER
Plenković o ograđenom Markovom trgu: Što ne otvorimo Pantovčak?
ZAGREB - Glavna vladajuća stranka HDZ predala je u rano popodne izborne liste Državnom izbornom povjerenstvu, a medijima se nakon predaje obratio predsjednik te stranke Andrej Plenković.
Pupovac izgubio živce nakon predaje liste
NERVOZA
Pupovac izgubio živce nakon predaje liste
ZAGREB - Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) održala je konferenciju za novinare na kojoj su Milorad Pupovac, Dragana Jeckov i Anja Šimpraga predstavili izborni program za predstojeće parlamentarne izbore.
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
UZLET
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
PEKING - Kineska telekomunikacijska tvrtka Huawei objavila je u petak da se njena neto dobit za 2023. više nego udvostručila zahvaljujući boljoj ponudi proizvoda.
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
RAT U UKRAJINI
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
VARŠAVA - Ruske snage rano u petak gađale su infrastrukturu u okrugu Kamjanske blizu ukrajinskog grada Dnjipra, pri čemu je najmanje jedna osoba ozlijeđena, rekao je regionalni guverner, dok je medijska kuća Suspilne izvijestila o eksplozijama i u Ivano-Frankovskoj i Hmeljničkoj oblasti.
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
OCJENE
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
MOSKVA - Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov izjavio je da je mirovni plan koji je predložila Ukrajina besmislen jer se temelji na neprihvatljivim idejama poput povlačenja Moskve iz područja koja je zauzela.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE