GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Gelo, Butković i Belamarić rasturaju eter

Gelo, Butković i Belamarić rasturaju eter
RADIO SPEKTAKL
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.03.2021 / 12:49
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Vjerojatno će mnogi tek ovlaš reagirati na najavu nove emisije ''1+1'' autora Hrvoja Antonija Belamarića na Drugom programu Hrvatskoga radija.

Emisija je to koja senzibilizira javnost o problematici osoba s invaliditetom. Hrvoje u svakoj svojoj emisiji nastoji biti drukčiji, posebniji, inovativniji. Tako je, za ponedjeljak 15.3. u 18 sati, najavio gostovanje rapsko-zagrebačkog književnika i novinara Krešimira Butkovića i njegovog prijatelja od ''pelena'', poznatog i priznatog gitarista, aranžera te skladatelja Antu Gelu.

Po čemu će ova emisija biti upamćena? Po jednostavnosti i neopterećenosti te zafrkantskom tonu kakav krasi one koje su odgajale črnomeračke livade. Uz razgovor o glazbi kakva je nekada i sada, dotaknut će se godina svog djetinjstva, otpjevat će štogod, otkriti puno o sebi ali i o nama. Emisija koja je svojim formatom puno prekratka za ova dva živopisna i zanimljiva lika sa Črnkasa.

Stoga i ne čudi da mnoge ideje nisu i stale u polusatnu emisiju a vezane su uz davanje prostora neafirmiranim bendovima i otvaranjem ''demo-garaže'' na HRT3, ili ''Demo-kulture'', emisije posvećene neotkrivenim biserima vezanim uz kulturu. Onih koji imaju prve tiskane knjige, izložbe, filmove…prostora ima.

Najvažnije od svega ovaj se razgovor dotaknuo i glazbene aktivnosti u osoba s invaliditetom, njihove afirmacije i zadivljujućih uspjeha koje su postigli vlastitim trudom, a, nažalost, ostalo je sve na marginama društvenog života.

Nagrađivani novinar Belamarić, uskoro će biti predstavljen u velikom intervjuu za SEEbiz portal u kojem ćemo se pozabaviti brojnim temama. Ne zaboravite, dečki sa Črnkasa gostuju na HR2 u ponedjeljak, 15. ožujka u 18 sati.

Tagovi: Ante Gelo, Krešimir Butković, Hrvoje Antonio Belamarić, Hrvatski radio
PROČITAJ I OVO
Jankovics: Nisu me zvali ni Orban ni Milanović
REAKCIJE
Jankovics: Nisu me zvali ni Orban ni Milanović
ZAGREB - Zastupnika mađarske nacionalne manjine Roberta Jankovicsa zateklo je novinarsko pitanje predsjedniku Zoranu Milanoviću je li zbog njega on kontaktirao premijera Mađarske Viktora Orbana.
Posavec: I Grbin i Milanović mogu doći do parlamentarne većine jednako kao i Plenković
JASNA PORUKA
Posavec: I Grbin i Milanović mogu doći do parlamentarne većine jednako kao i Plenković
ČAKOVEC - Međimurski župan Matija Posavec osvojio je dva mandata sa svojom Nezavisnom platformom Sjever te je za N1 televiziju komentirao rezultate izbor, s kim bi mogao koalirati, ali i upozorenje Ustavnog suda da Zoran Milanović ne može biti mandatar Vlade.
Tomašević priznao: Žao nam je što nismo išli u točkastu koaliciju sa SDP-om
PRIZNANJE
Tomašević priznao: Žao nam je što nismo išli u točkastu koaliciju sa SDP-om
ZAGREB - Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević danas je izjavio da je protuustavna odluka Ustavnog suda o Zoranu Milanoviću da ne može biti mandatar ni premijer, te da će Možemo! podržati koga god SDP predloži za mandatara.
Njemački mediji: Plenković će imati velike muke kako bi sastavio većinu
ODJECI
Njemački mediji: Plenković će imati velike muke kako bi sastavio većinu
BERLIN - Mediji s njemačkoga govornog područja u analizama izbora u Hrvatskoj ukazuju na predstojeće mukotrpno sastavljanje vlade i ne isključuju mogućnost novih izbora.
Milinović: Ustavni sud vraća nas u kaljužu
PORUKE
Milinović: Ustavni sud vraća nas u kaljužu
ZAGREB - Ne stišavaju se reakcije na odluku Ustavnog suda da Zoran Milanović ne može biti mandatar i predsjednik Vlade.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE