GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hrvoje Tomasović kandidirao se za potpredsjednika HDZ-a

Hrvoje Tomasović kandidirao se za potpredsjednika HDZ-a
HDZ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.02.2020 / 08:19
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Hrvoje Tomasović kandidirao se za potpredsjednika HDZ-a. On je kirurg koji je godinama politički aktivan, a bio je član HSP-a te jedan od osnivača kratkotrajne stranke Hrvatskog demokratskog slobodarskog saveza Dalmacije.

Tomasović je u podužoj objavi na Facebooku otkrio razloge kandidature, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Poštovani članovi HDZ-a!

Nakon dugog razmišljanja o svemu u politici zadnjih desetak godina, odlučio sam najaviti kandidaturu za jedno od četiri potpredsjednička mjesta Hrvatske demokratske zajednice.
Godinama se zalažem za poštenje u politici, kojoj bi nacionalni interesi trebali uvijek biti daleko ispred osobnih.

Nisam predstavnik niti jedne stranačke struje, nisam vezan niti uz jednu stranačku grupaciju, ali podupirem svakoga tko ima želju, snage i znanja da našu državu učini majkom, a ne maćehom ljudi koji u njoj sve teže žive. I traže majku u nekoj drugoj maćehi koja im pruža šansu za život dostojanstven čovjeka, život u kojem se svojim radom, znanjem i zalaganjem može nešto postići.

"Kandidiranje je osobni pokušaj pomoći Domovini"

Kandidiranje na unutarstranačkim izborima osobni je pokušaj pomoći Domovini u teškom trenutku, kada je napuštaju tisuće ljudi, jer ne mogu osigurati egzistenciju i ne vide budućnost za sebe i svoju djecu pod hrvatskim suncem.

Ulazak u izborni ring s dugogodišnjim iskusnim članovima stranke koje nije lako pobijediti u izbornoj utakmici i to sam, bez potpore grupacija i frakcija u HDZ-u, veliki je izazov.

Liječnik sam, kirurg koji se godinama altruistički i dobronamjerno bavi politikom sa stvarnom željom da moja Hrvatska bude država u kojoj želimo biti, živjeti i umrijeti.

Da nam država da utočište, ognjište, sigurnost i dom.

Da ju ne mrzimo, da svi imaju mogućnost života, umjesto što je polazna stanica prema Irskoj, Njemačkoj i ostalim državama.

Treba nam promjena pristupa na političkoj sceni Hrvatske. Jedini ispravni put političkog djelovanja po načelima prvog hrvatskog Predsjednika dr. Franje Tuđmana.

Hrvatska Demokratska Zajednica ima moć i snagu da s poštenim i nekompromitiranim novim vodstvom Hrvatsku izvede na pravi put!

Dragi moji članovi HDZ-a, ako ima volje ima i načina. Treba sve učiniti da se stanje u stranci i u Hrvatskoj popravi – bez kalkulacija i nepotrebnog gubljenja vremena.

Zato Vas molim kada budu službeno raspisani izbori i kada će se znati procedura da mi date potpise za kandidaturu, a kasnije i glas za Vaše potpredsjedničko mjesto.

Program političkog djelovanja, za koje ću se zalagati, s konkretnim prijedlozima poboljšanja u raznim sferama života u Hrvatskoj objavit ću uskoro.

Ne zaboravite, ovo su izbori od nacionalne važnosti jer oni će odrediti našu budućnost!
Molim Vas, shvatite ih ozbiljno i izađite na izbore bez straha i kalkuliranja!

Dr. Hrvoje Tomasović

ŠTO JE DOBRO ZA HRVATSKU, DOBRO JE I ZA NAS", napisao je Tomasović.

Tagovi: Hrvoje Tomasović, HDZ, Hrvatska stranka prava
PROČITAJ I OVO
Direktor CIA-e: Realan rizik da bi Ukrajina mogla izgubiti rat do kraja 2024.
RIZICI
Direktor CIA-e: Realan rizik da bi Ukrajina mogla izgubiti rat do kraja 2024.
WASHINGTON - Direktor američke Središnje obavještajne agencije (CIA) William Burns upozorio je da postoji "realni rizik" da bi Ukrajinci mogli izgubiti rat od Rusije na bojnom polju do kraja 2024. godine.
Preminuo Brano Mićunović
IN MEMORIAM
Preminuo Brano Mićunović
BUDVA - Taj Nikšićanin imao je razvijen biznis u Crnoj Gori, ali je najčešće pominjan kao osoba koja je rukovodila organizovanim kriminalom.
Radić: Jamčim da će DP ostati jedinstven
PORUKE
Radić: Jamčim da će DP ostati jedinstven
ZAGREB - U poslijeizbornim kombinacijama najviše se, kao onaj koji bi mogao donijeti prevagu u sastavljanju nove Vlade, spominje Domovinski pokret, čija je koalicija na parlamentarnim izborima održanima u srijedu osvojila 14 mandata.
Milanović: Ovo je priprema za državni udar, ali to neće proći
PREDSJEDNIK
Milanović: Ovo je priprema za državni udar, ali to neće proći
ZAGREB - "Ja ne moram biti mandatar. Očekivao sam i nešto više glasova. Većina je glasala za promjene, to bi se moralo poštivati. Tko će biti mandatar odlučuje samo saborska većina."
Troje ustavnih sudaca: Šeparović prijeti Saboru, to je protuustavno
PRIJETNJE
Troje ustavnih sudaca: Šeparović prijeti Saboru, to je protuustavno
ZAGREB - Troje ustavnih sudaca (Andrej Abramović, Lovorka Kušan i Goran Selanec) bilo je protiv odluke Ustavnog suda o Milanoviću.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE