GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

I kriptovalute u imovinskoj kartici Danijele Dolenec

I kriptovalute u imovinskoj kartici Danijele Dolenec
IMOVINA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.07.2021 / 15:44
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Zamjenica zagrebačkoga gradonačelnika Danijela Dolenec objavila je svoju prvu imovinsku karticu s obzirom na to da je stupivši na dužnost Tomaševićeve zamjenice ujedno postala dužnosnica.

Danijela Dolenec, doktorica znanosti iz politologije, kao zamjenica zagrebačkoga gradonačelnika ima plaću od 15.586 kuna, a uz to je prijavila da od 'znanstvenog dohotka' jednokratno prima 30.500 kuna, piše tportal.

Od edukacijske djelatnosti, također jednokratno, inkasirala je nešto manje od dvije i pol tisuće kuna, a od imovine svaki mjesec zaradi 3360 kuna. Suprug zagrebačke dogradonačelnice radi u tvrtki Flixbus CEE South d.o.o. za neto plaću od 23.081 kunu, a uz to jednokratno od nesamostalnog rada inkasira još 16.887 kuna.

Supružnici posjeduju tri stana u Zagrebu. Jedan je na samu Dolenec, a stekla ga je darovnim ugovorom, ima 67 kvadrata i procijenjen je na 900.000 kuna.

Stan od 39 kvadrata, vrijedan 600.000 kuna, supružnici zajednički posjeduju i stekli su ga nasljedstvom i kreditom.

Treći glasi na supruga Danijele Dolenec. Ima 82 kvadrata i vrijedan je 1.250.000 kuna. I taj stan stečen je kombinacijom nasljedstva i kredita.

Suprug ima automobil Honda Civic iz 2008. vrijedan 40.000 kuna.

Oboje imaju udio u fondu Croatia mirovinskog osiguranja te je vrijednost svakog udjela nešto veća od 11 tisuća kuna. Zajednički udio imaju u fondu Allianz Hrvatska d.d., vrijedan 47.880 kuna. Suprug Danijele Dolenec ima i udio u fondu ZB Invest, vrijedan 28.600 kuna, ali i štednju u kriptovalutama od 80 tisuća kuna.

Suvlasnik je 0,24 posto tvrtke Top Digital Agency Inc sa sjedištem u Dublinu u Irskoj. Tvrtka ima urede u Londonu i Zagrebu.

Dolenec je navela da je članica Hrvatskoga politološkog društva.

Tagovi: Danijela Dolenec, imovinska kartica, kriptovalute, FlixBus
PROČITAJ I OVO
Stručnjaci: U Hrvatskoj nužna promjena regulacije prostitucije
PREPORUKE
Stručnjaci: U Hrvatskoj nužna promjena regulacije prostitucije
ZAGREB - Hrvatski stručnjaci zagovaraju promjenu modela regulacije prostitucije i ističu da treba donijeti politike koje bi bile usmjerene prema lakšem izlasku iz prostitucije, a predstavnici civilnog društva se češće opredjeljuju za liberalne modele reguliranja prostitucije.
Pandemija koronavirusa teško je pogodila borbu protiv HIV-a
POSLJEDICE
Pandemija koronavirusa teško je pogodila borbu protiv HIV-a
CAPE TOWN - Pandemija covida ima dramatične posljedice na borbu protiv HIV-a jer su zbog preusmjeravanja ljudskih i financijskih resursa kompromitirani programi prevencije i poremećena je opskrba lijekovima.
Australija odgađa otvaranje granica za cijepljene nositelje ulaznih viza
ODGODA
Australija odgađa otvaranje granica za cijepljene nositelje ulaznih viza
SYDNEY - Australska vlada priopćila je da je zbog pojave nove varijante koronavirusa nazvane omikron odlučila odgoditi planirano ponovno otvaranje svojih granica, prethodno najavljeno za srijedu, za cijepljene inozemne stručnjake, strane studente te nositelje još nekih kategorija ulaznih viza za tu zemlju.
Bačić: Hranj bi trebao pojasniti izjavu o zlostavljanju
PORUKE
Bačić: Hranj bi trebao pojasniti izjavu o zlostavljanju
BEOGRAD - Predsjednik saborskog Kluba HDZ-a i član Predsjedništva Branko Bačić poručio je u ponedjeljak kako nije dobro da se temeljem zapovijedi preko načelnika Glavnog stožera OS RH Roberta Hranja pokuša zaobići ministra obrane Marija Banožića koji je odgovorna osoba za troškove MORH-a.
Crnogorska policija zaplijenila 37 kg kokaina na granici s Hrvatskom
TRGOVINA DROGOM
Crnogorska policija zaplijenila 37 kg kokaina na granici s Hrvatskom
PODGORICA - Crnogorska policija zaplijenila je u ponedjeljak 37 kilograma kokaina pronađenog u vozilu albanskih registarskih oznaka na graničnom prijelazu Debeli brijeg-Karasovići te je uhitila državljanina Albanije koji je pokušao drogu unijeti u Hrvatsku.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE